Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Καμμενος: Καταψηφιζουμε τη συμφωνια των Πρεσπων και δεν δινουμε ψηφο εμπιστοσυνης στη κυβερνηση επειδη θα την ψηφισει - Αλλιως θα διναμε - Θα στηριξουμε επομενα κυβερνητικα νομοσχεδια

Την άρνησή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, καθώς σε αυτήν υποκρύπτεται, όπως είπε, η ψήφος εμπιστοσύνης στη Συμφωνία των Πρεσπών, κατέστησε γνωστή ο Πάνος Καμμένος στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα, μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και την ανακοίνωση ότι οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση. Παράλληλα κάλεσε τον πρωθυπουργό να κάνει δημοψήφισμα για τη Συμφωνία βάζοντας μια ακόμα κάλπη δίπλα στις κάλπες των ευρωεκλογών ενώ προανήγγειλε τη διαγραφή όσων ανταλλάξουν την κυβερνητική τους θέση με την ψήφιση της Συμφωνίας.

«Εάν κάποιος πει ότι παραιτείται όλων των θέσεων και ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών, δεν μπορώ να τον καταδικάσω. Διαφωνώ μαζί του αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω. Αλλά εάν κάποιος κρατήσει και την καρέκλα του και ψηφίσει υπέρ, δεν έχει θέση σε εμάς» τόνισε ο κ. Καμμένος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2RrSHEI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου