Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ: ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης, της δημοκρατίας και του σεβασμού των δικαιωμάτων!
Με αποβολή ντε φάκτο από τη ζώνη Σένγκεν, αν δεν αναλάβει το Πολεμικό Ναυτικό να …πνίγει τους πρόσφυγες που προσπαθούν να έρθουν στην Ελλάδα από τα τουρκικά παράλια, απειλούν οι γραφειοκράτες των Βρυξελών!
Ο Βέλγος υφυπουργός για το Άσυλο και τη Μετανάστευση Τέο Φράνκεν τη Δευτέρα, στο άτυπο συμβούλιο των υπουργών της ΕΕ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό θέμα απαιτούσε: «Πνίξτε τους μετανάστες! 
Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι δηλώσεις του Guy Verhofstadt, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και πρώην πρωθυπουργός του Βελγίου, που τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξη του, σύμφωνα με το εβδομαδιαίο βελγικό περιοδικό Le Vif: «Η Ευρώπη βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και αυτό απαιτεί τη λήψη έκτακτων μέτρων.  Ας μην περιμένουμε άλλους τρεις μήνες για να πάρουμε μια απόφαση που θα αναγκαστούμε να πάρουμε, για τον έλεγχο των συνόρων  μεταξύ Τουρκίας και  Ελλάδας. Η Ευρώπη πρέπει να διαχειριστεί τώρα με δύναμη την έκτακτη ανάγκη με την άμεση στρατολόγηση  2000 συνοριοφυλάκων».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QRiaQf
via IFTTT

4% ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ BREXIT!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΥΣ

H εκστρατεία υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αποσπά το μεγαλύτερο προβάδισμα σε διάστημα ενός και πλέον έτους έναντι της εκστρατείας υπέρ της παραμονής της χώρας στην ΕΕ κατέδειξε μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε το ινστιτούτο YouGov.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 1.735 άνθρωποι και σύμφωνα με τα αποτελέσματά της, το 42% των Βρετανών θα ψηφίσει υπέρ της εξόδου της χώρας του από την Ένωση σε σύγκριση με το 38% των ερωτηθέντων που επιθυμεί η χώρα του να παραμείνει στην Έυρωπαϊκή Ένωση.
Η διαφορά των 4 ποσοστιαίων μονάδων είναι η μεγαλύτερη υπέρ του Brexit που καταγράφεται σε δημοσκόπηση του YouGov από τον Οκτώβριο του 2014.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/20gJUDC
via IFTTT

Ο FLY 104 FM ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ 
ΜΕΤΑ ΤΟΝ IMAGINE 897!
Ακούστε ζωντανά: http://ift.tt/1SuXXzE
E-mail on air: fly@fly104.gr
Τηλ. on air: 2310-431104
ΚΑΛΗ ΑΚΡΟΑΣΗ!!!

ΠΡΕΖΑ TV
1-2-2016


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1SuXXPU
via IFTTT

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ ΓΙΑ ΜΕΥΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, στη σύσκεψη συμμετείχαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος, Επικρατείας, για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Αλ. Φλαμπουράρης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θ. Δρίτσας, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Δ. Τόσκας, Εθνικής Άμυνας, Δ. Βίτσας, Μεταναστευτικής πολιτικής, Γ. Μουζάλας, Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Νίκος Ξυδάκης καθώς και ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού Δ. Παπαγιαννάκος.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η επιτάχυνση των έργων για την έγκαιρη αποπεράτωση των κέντρων υποδοχής προσφύγων και μεταναστών (hotspots) στα πέντε νησιά [Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο] καθώς και των δύο κέντρων μετεγκατάστασης (relocation) στην ενδοχώρα.

Για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η ενεργότερη συνδρομή του ΥΠΕΘΑ σε διαρκή συνεργασία και συντονισμό με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JRSG3S
via IFTTT

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Κατηγορηματικός, ότι η κυβέρνηση δεν συζητά την απόσυρση του ασφαλιστικού εμφανίζεται, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης. «Δεν συζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό», επισημαίνει και χαρακτηρίζει την ασφαλιστική μεταρρύθμιση «απολύτως αναγκαία και κατεπείγουσα». «Χωρίς αυτή, οι συντάξεις τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν», εξηγεί και προσθέτει: «Η κυβέρνησή μας συζητάει κάθε πρόταση που μπορεί πραγματικά να βελτιώσει τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1StSE3r
via IFTTT

ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Πορεία προς το εργοτάξιο της εταιρείας χρυσού στις Σκουριές πραγματοποίησαν μέλη των επιτροπών Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στις εξορύξεις.
Οι διαδηλωτές προσυγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ιερισσό και στον κόμβο της Μ. Παναγίας και αργότερα ενώθηκαν σε πορεία και ανηφόρησαν προς το βουνό, όπου διαδήλωσαν έξω από το εργοτάξιο της εταιρίας, παρουσία αστυνομικής δύναμης, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μεταλλείων χρυσού.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1StSDwq
via IFTTT

ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ ΤΩΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΩΝ

Κανόνες και τάξη στο εξαιρετικά ευαίσθητο αλλά και επί χρόνια θολό τοπίο της τεχνητής γονιμοποίησης επιχειρεί να βάλει η πολιτεία, μέσα από διαδικασίες «ξεσκονίσματος» και αδειοδότησης όλων των σχετικών ιατρικών μονάδων από την αρμόδια Εθνική Αρχή που άρχισε να μοιράζει «καμπάνες», ενώ τα δικαστήρια φέρνουν στο φως νομικά και ανθρώπινα προβλήματα αλλά και «μαύρες τρύπες» της ισχύουσας νομοθεσίας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1PITpAm
via IFTTT

ΓΑΛΛΙΑ: ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Νέα βάρη θέλει να φορτώσει στους εργαζόμενους η EDF (γαλλική ΔΕΗ), ζητώντας από το υπουργείο Ενέργειας ετήσια αύξηση των τιμολογίων, 2,5% έως το 2019 με στόχο ενίσχυση των κερδών της. Να σημειωθεί ότι τον Ιούλη είχε ήδη ανακοινωθεί αύξηση 2,5%.

Η EDF προβλέπει μείωση του μεριδίου της αγοράς που ελέγχει από 91 σε 82% το 2019 (για νοικοκυριά) και από 78 σε 59% (για τις επιχειρήσεις), εξαιτίας του ανοίγματος της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ οι προοπτικές κέρδους της πιέζονται και από την αύξηση του κόστους παραγωγής ενέργειας. Η διοίκηση της εταιρείας, εκτός από φουσκωμένα τιμολόγια, προετοιμάζει νέα επίθεση με κατάργηση του 5% των θέσεων του προσωπικού της, δηλαδή περίπου 3.500 εργαζόμενους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1PITjJ0
via IFTTT

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 11 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πυρκαγιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην ανατολική Μόσχα και κατέρρευσε η στέγη, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

«Σύμφωνα με τους ερευνητές, μια έκταση 3.000 τετραγωνικών μέτρων έπιασε φωτιά σε ένα από τα βιομηχανικά κτίρια της οδού Στρομίνκα στη Μόσχα, προκαλώντας την κατάρρευση της στέγης», ανακοίνωσε η Γιούλια Ιβάνοβα, εκπρόσωπος στο τοπικό τμήμα της ρωσικής Επιτροπής Έρευνας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1PITiVA
via IFTTT

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΕΚΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Σε δήλωσή του για το ασφαλιστικό και την απεργία στις 4 Φλεβάρη, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, σημείωσε:
 «Την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, πρέπει να νεκρώσουν τα πάντα. Τα εργοστάσια, τα μαγαζιά, τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα σχολεία, οι υπηρεσίες, τα γιαπιά. Κανείς να μην πάει στη δουλειά, συμμετέχοντας στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1PITkNc
via IFTTT

SPIEGEL: Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΕΣ

Μεταξύ του 2000 και του 2013 αυτή η «συνεργασία» ήταν κυρίως υποχρεωτικής μορφής, καθώς οι πρόσφυγες ενδεχομένως να έβλεπαν τις αιτήσεις τους για χορήγηση ασύλου να απορρίπτονται, στην περίπτωση που δεν δέχονταν να συλλέξουν και να κοινοποιούν πληροφορίες στην γερμανική υπηρεσία, αναφέρει το περιοδικό, που επικαλείται έκθεση που παρουσιάστηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο, έπειτα από επίσημο αίτημα του Die Linke.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1PqvQjX
via IFTTT

ΑΛ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Απέκλεισε την απόσυρση του ασφαλιστικού ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση απολύτων αναγκαία και κατεπείγουσα. Μάλιστα, σε περίπτωση διαφωνίας από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η παράδοση της έδρας είναι ούτως ή άλλως ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα «RealNews» ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθαρίζει πως «δεν συζητάμε απόσυρση του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό» καθώς εκτιμά ότι χωρίς αυτή, οι συντάξεις τα επόμενα χρόνια δεν θα μπορούν να πληρωθούν.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1UzTzhL
via IFTTT

ΒΑΡΑΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κατακερματιζεται σταδιακα το κομμα του Β.Λεβεντη στη Θεσσαλονικη, καθως συμφωνα με πληροφοριες αρκετα στελεχη εχουν απογοητευτει με τις πολιτικες κινησεις και αποφασεις του προεδρου του κομματος ο οποιος αλλα ελεγε πριν μπει στη Βουλη...και αλλα τους λεει τωρα. 
Τα περισσοτερα προβληματα ειναι οργανωτικου χαρακτηρα αλλα και πολιτικης γραμμης-κατευθυνσης, η οποια μεχρι τωρα δεν εχει κανενα σαφες στιγμα, αποδειξη του πολιτικου καιροσκοπισμου.
Μαλιστα στη Β.Ελλαδα υπαρχει γενικοτερη απογοητευση για τον Β.Λεβεντη, ο οποιος παρολο που προεκλογικα προσπαθησε να εχει ενα φιλολαϊκο προφιλ, πλεον αποκαλυπτει τον πραγματικο του ρολο,βγαζοντας προ τα εξω το σκληρο ακραια φιλελευθερο προσωπο του.
Δυστυχως αυτα παθαινεις οταν φτιαχνεις start up κομματα - κολαουζους.

ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2016


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1UzTxGD
via IFTTT

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΝΤΑΒΑΔΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΩΡΑ ΠΡΕΖΑΚΙ

 Στα συγκοινωνούντα δοχεία του Ασφαλιστικού και του δημοσιονομικού κενού αναμένεται να επικεντρωθεί η δύσκολη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών για την πρώτη αξιολόγηση, η οποία ξεκινά τη Δευτέρα και αναμένεται να εξελιχθεί σε δύο φάσεις.

Το κλιμάκιο των επικεφαλής του κουαρτέτου, Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ), Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ), Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ) και Νικόλα Τζιαμαρόλι (ESM) βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και την Κυριακή αναμένεται να έχουν μεταξύ τους συντονιστική συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwG0ER
via IFTTT

ΓΑΛΛΙΑ: ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

Χιλιάδες βγήκαν στο δρόμο σε Παρίσι και άλλες γαλλικές πόλεις με συνθήματα εναντίον της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί μετά τις επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου αλλά και της πρόθεσης της κυβέρνησης για αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας σε περίπτωση καταδίκης για τρομοκρατία.

Οι διαδηλωτές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα διάφορων μη κυβερνητικών οργανώσεων, μεταξύ αυτών της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και πολλών συνδικάτων, ζητούν την άμεση άρση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, που τέθηκε σε ισχύ μετά τις επιθέσεις του Νοεμβρίου του 2015 στο Παρίσι όπου σκοτώθηκαν 130 άνθρωποι και την απόσυρση του σχεδίου στέρησης της ιθαγένειας για πρόσωπα που έχουν καταδικαστεί για τρομοκρατικές ενέργειες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwG07V
via IFTTT

ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΗ ΕΦΟΔΟΣ ΑΠΟ «ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ» ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Ομάδα κουκουλοφόρων, περίπου εκατό σύμφωνα με τις αναφορές, εφόρμησαν στους δρόμους της κεντρικής Στοκχόλμης απειλώντας μετανάστες και μοιράζοντας φυλλάδια που καλούσαν σε επίθεση σε πρόσφυγες. Η αστυνομία έθεσε υπό κράτηση τέσσερα άτομα, ενώ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Τα περιστατικά συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι κουκουλοφόροι «προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή» στους δρόμους, φωνάζοντας ξενοφοβικά συνθήματα και μοιράζοντας φυλλάδια που «καλούσαν σε τέλεση βιαιοπραγιών». 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1SkmbOB
via IFTTT

2 ΔΙΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑ Η ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Την ώρα που οι Ευρωπαίοι αναζητούν λύσεις για τον περιορισμό των προσφυγικών ροών, η Άγκυρα ζητά, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Die Welt, περισσότερα χρήματα από την ΕΕ για τους πρόσφυγες στο έδαφός της. 

Την ανάγκη επίλυση της προσφυγικής κρίσης μέσα στις επόμενες εβδομάδες επισήμανε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ. Μιλώντας στο περιοδικό Der Spiegel δήλωσε ότι ο ίδιος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε να μην αυξηθούν οι προσφυγικές ροές προς την Γερμανία. Από τις αρχές του χρόνου, τόνισε, περνούν καθημερινά τα γερμανικά σύνορα δύο χιλιάδες άνθρωποι, ένας πολύ υψηλός αριθμός. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1SkmdWY
via IFTTT

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΌΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟ AFD

Έντονες αντιδράσεις και παρέμβαση του αντικαγκελάριου Ζίγκμαρ Γκάμπριελ προκάλεσαν δηλώσεις της προέδρου του ξενοφοβικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» (AfD) Φράουκε Πέτρι, η οποία δήλωσε ότι στην ανάγκη ας χρησιμοποιήσουν οι αστυνομικοί και όπλα κατά των προσφύγων. 

Ο Γκάμπριελ κάλεσε την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Προστασία του Συντάγματος (BfV) να παρακολουθεί στενά την AfD.

H Φράουκε Πέτρι πρότεινε το Σάββατο η αστυνομία «στην ανάγκη» να κάνει χρήση όπλων προκειμένου να εμποδίσει τους πρόσφυγες και μετανάστες να εισέλθουν στην γερμανική επικράτεια.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwFVBk
via IFTTT

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΑΜΑΣΚΟ

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 110 τραυματίστηκαν σήμερα σε τριπλή βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στη μεγαλύτερη σιιτική συνοικία της Δαμασκού, κοντά στο τέμενος Σαγίντα Ζεϊνάμπ, σύμφωνα με απολογισμό που μετέδωσε το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA.

Τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν κτίρια να φλέγονται και συντρίμμια αυτοκινήτου κοντά στο τζαμί.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών, μετέδωσε ότι βομβιστές αυτοκτονίας πραγματοποίησαν την επίθεση.

Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για δύο εκρήξεις.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwFXca
via IFTTT

EUROPOL: ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ 10.000 ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ

Τουλάχιστον 10.000 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί μετά την άφιξή τους στην Ευρώπη, προειδοποιεί η Europol. 

Η υπηρεσία εκφράζει φόβους ότι πολλά από αυτά έχουν πέσει στα χέρια οργανωμένων συνδικάτων εγκλήματος.

Σε μία πρώτη προσπάθεια να ποσοτικοποιηθεί μία από τις πιο ανησυχητικές πτυχές της προσφυγικής κρίσης, ο αρχηγός επιτελείου της Europol είπε στον βρετανικό Observer ότι χιλιάδες ευάλωτοι ανήλικοι έχουν εξαφανιστεί, αφού πρώτα τα στοιχεία της ταυτότητάς τους είχαν καταγραφεί από τις Αρχές. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwFV41
via IFTTT

ΑΡΩΜΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Πολλαπλές σκιές συγκάλυψης βαραίνουν τη δίκη για τον θανάσιμο τραυματισμό του φιλάθλου του Εθνικού Κώστα Κατσούλη, η οποία συνεχίζεται στο Κακουργιοδικείο της Νεάπολης Λασιθίου.

Η προσπάθεια απόδοσης των αιτιών του θανάτου του Κατσούλη σε παθολογικά αίτια, η... αφωνία βασικών μαρτύρων κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, αλλά και εσχάτως η μεθοδευμένη προσπάθεια προστασίας συγκεκριμένου κατηγορουμένου στιγματίζουν τη δίκη για το περιστατικό στο γήπεδο του Ηροδότου, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η βασική κατηγορία για τους έξι έχει ήδη μετατραπεί από «ανθρωποκτονία με πρόθεση» σε «θανατηφόρα βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nwEbrG
via IFTTT

ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΖΗΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο χρόνια και τέσσερις μήνες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, το «Εθνος της Κυριακής» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μία νέα μαρτυρία πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής.   

Τα πλήρη στοιχεία του πρώην μέλους του ναζιστικού μορφώματος είναι στη διάθεση της εφημερίδας, τα οποία ωστόσο δεν αποκαλύπτει για ευνόητους λόγους, καθώς ο νέος μάρτυρας υποστηρίζει ότι επί δύο και πλέον έτη δέχεται απειλές για τη ζωή του. Μολονότι ο νέος μάρτυρας με συνέντευξή του στο «Εθνος της Κυριακής» καταθέτει στοιχεία ? φωτιά, τόσο για τη βραδιά της άγριας δολοφονίας του 34χρονου αντιφασίστα ράπερ, όσο και για παράνομες δράσεις του μορφώματος, το πρώην μέλος αναφέρει ότι προτίθεται να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει, με την προϋπόθεση να ενταχθεί στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Οπως υποστηρίζει, ο ίδιος φοβάται για τη ζωή του, καθώς τον απειλούν και τον εκβιάζουν, όπως και πολλούς άλλους χρυσαυγίτες.
«Υπήρξα στέλεχος της Χρυσής Αυγής επί μία δεκαετία.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1StMCQa
via IFTTT

ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ

«Οι ιστορικές ελπίδες που γέννησε η εκλογική νίκη της 25ης Γενάρη διαψεύστηκαν και προδόθηκαν», επισημαίνει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Π. Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τον ένα χρόνο κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ,σε άρθρο του στην Αυγή .

Ο Π. Λαφαζάνης σημειώνει ότι η εκλογική επικράτηση του ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ, «που γέμισε με ελπίδες πρώτα απ' όλα τη νεολαία της πατρίδας μας», ήταν «η απόρροια της συνεχούς και με λαϊκούς όρους, ριζοσπαστικοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ και των σκληρών ανιδιοτελών προσπαθειών χιλιάδων μελών και στελεχών του, που δεν προσέβλεπαν ούτε σε θέσεις ούτε σε κυβερνητικές καρέκλες ούτε σε προνόμια όποιας μορφής» και κυρίως των μεγάλων αγώνων για μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή Ελλάδα, «απαλλαγμένη από τα νεοαποικιακά δεσμά που της είχαν επιβάλει η αντιδραστική ΕΕ και το ΔΝΤ και μαζί τους οι παραδομένες ελληνικές κυβερνήσεις».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xO6f
via IFTTT

ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Την επέτειο για την πτώση του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια επέλεξε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος για να προκαλέσει. Προσερχόμενος στη συγκέντρωση οπαδών του στα γραφεία της ΧΑ Μεσογείων χαιρέτισε υψώνοντας με τον φασιστικό τρόπο το χέρι του.  
Περίπου 2.500 άτομα είναι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Μεσογείων. Κλειστή έμεινε η Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, από την Κατεχάκη μέχρι την Μιχαλακοπούλου. Oι δρόμοι άνοιξαν λίγο πριν τις 10 το βράδυ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QPTozS
via IFTTT

ΈΣΤΗΣΑΝ ΕΝΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗ ΣΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

Δύο άγνωστοι πυροβόλησαν αργά το βράδυ του Σαββάτου γνωστό κομμωτή και make up artist, στον περιφερειακό του Λυκαβηττού.

Ο κομμωτής Πάνος Καλλίτσης, που δέχθηκε σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η επίθεση στον 41χρονο κομμωτή έγινε τη στιγμή που έμπαινε με το αυτοκίνητό του στο γκαράζ της οικίας του, μαζί με τη σύζυγό του.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xMLH
via IFTTT

ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ..ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ

«Η παράδοση της έδρας σε περίπτωση διαφωνίας είναι ηθική υποχρέωση του διαφωνούντος. Πολύ περισσότερο όταν ο διαφωνών έχει εκλεγεί με κομματική επιλογή, με "λίστα", όταν γνωρίζει πριν εκλεγεί ποιο πρόγραμμα πρέπει αναγκαστικά να ακολουθηθεί» δηλώνει στη Realnews ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xLYa
via IFTTT

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΈΝΤΑΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

Αποδοκιμάστηκαν ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελος προσερχόμενοι στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το αγροτικό ζήτημα.

Όπως μετέδωσε το Mega, αγρότες από τα μπλόκα της ανατολικής Θεσσαλονίκης μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση και ζήτησαν να ματαιωθεί, γιατί «εκδήλωση για τους αγρότες χωρίς τους αγρότες δεν γίνεται».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xLrb
via IFTTT

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ-ΦΕΣΩΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

Αυξάνεται από τη Δευτέρα, η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στις αστικές συγκοινωνίες, από 1,20 σε 1,40 ευρώ, ενώ σταθερή, στα 60 λεπτά, παραμένει η τιμή του μειωμένου εισιτηρίου. 

Επίσης αυξάνεται ο χρόνος ισχύος των εισιτηρίων από τα 70 λεπτά στη μιάμιση ώρα.

Η τιμή της βασικής μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών και της αντίστοιχης μειωμένης τιμής,
που αντιπροσωπεύουν τη συντριπτική πλειοψηφία των καρτών, παραμένουν αμετάβλητες στα 30 ευρώ και 15 ευρώ αντίστοιχα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QPTkQE
via IFTTT

ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ;

«Προχωρούμε στην ανασυγκρότηση της πατρίδας μας, ξεπερνώντας την κρίση και ανακτώντας την κυριαρχίας μας», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε άρθρο του στην Αυγή της Κυριακής για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ με τίτλο «Συνεχίζουμε τη μάχη από καλύτερες θέσεις».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QPTjfH
via IFTTT

ΎΠΟΠΤΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ηγετικό στέλεχος τζιχαντιστικού πυρήνα στα Βαλκάνια είναι ο 29χρονος που συνελήφθη στα ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη, σύμφωνα με το MEGA.

O  Mirsad Bektasevic, Βοσνιακής καταγωγής, είχε την κωδική κωδική ονομασία Μάξιμους και στο παρελθόν έχει βρεθεί στο στόχαστρο μυστικών υπηρεσιών της Ευρώπης. Το 2005 είχε συλληφθεί καθώς σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του είχε εντοπίσει ζώνη με εκρηκτικά και ένα βίντεο στο οποίο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του απειλούσε για τρομοκρατικά χτυπήματα στο Καπιτώλιο και το Λευκό Οίκο. Είχε οδηγηθεί στη δικαιοσυνη και είχε καταδικαστεί σε 14 φυλάκιση, όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος. 


Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν δύο μαχαίρια, 6.400 κορώνες σουηδίας ,1250 ευρώ και 600 δολάρια καθώς και δύο κινητά  που γίνονται από τις ελληνικές αρχές "φύλλο και φτερό".  ENIKOS.GR
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xHrm
via IFTTT

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΞΑΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ-ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Κλειστά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα θα παραμείνουν την Κυριακή τα Τέμπη, σύμφωνα με σχετική απόφαση των αγροτών οι οποίοι από τη Δευτέρα, εντείνοντας την πίεση προς την κυβέρνηση, αναμένεται να αυξήσουν και τις ώρες αποκλεισμού των Κοιλάδας.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας έχει ήδη ανακοινώσει απαγόρευση της κυκλοφορίας από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.

Απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, με προσανατολισμό σε πολύωρο αποκλεισμό, οι αγρότες θα λάβουν το μεσημέρι της Δευτέρας, οπότε και θα συνέλθει εκ νέου η γενική συνέλευση του μπλόκου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις προθέσεις τους είναι να προχωρήσουν σε 12ωρο κλείσιμο των Τεμπών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q3xGU8
via IFTTT

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΠΛ.ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ-VIDEO - AKOMH ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JRwwP8
via IFTTT

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Γ. ΣΤΑΘΑΚΗΣ: ΑΜΟΙΒΑΙΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ
Τη βεβαιότητα ότι η συμφωνία για το ασφαλιστικό θα αποτυπώνει αμοιβαίους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, εκφράζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά» ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.


Σχολιάζοντας την ασφαλιστική μεταρρύθμιση κάνει λόγο για παρεμβάσεις «που θα καταστήσουν το ασφαλιστικό σύστημα βιώσιμο και δίκαιο, τόσο μεταξύ των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων, όσο και μεταξύ των διαφορετικών γενεών».
Για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στην κοινωνία, αναφέρει ότι είναι λογικές, καθώς οι αντοχές των πολιτών είναι περιορισμένες, «ύστερα από μια πενταετία μέτρων με έντονα αρνητικό κοινωνικό αντίκτυπο». Ωστόσο, δεν θεωρεί ότι η πολιτική σταθερότητα κινδυνεύει, καθώς όπως αναφέρει η κυβερνητική πλειοψηφία είναι «σταθερή και βιώσιμη».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1WTwYOE
via IFTTT

ΑΛ. ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕ!

Για συνεχιζόμενη στοχοποίηση στο πρόσωπό του και εγκληματική ενέργεια ενάντια στον ίδιο και την οικογένειά του έκανε λόγο ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης αναφερόμενος στην εμπρηστική επίθεση που έγινε στο σπίτι του.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/23zZQA1
via IFTTT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: ΜΟΥΧΛΕΣ: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ! + ΕΝΘΕΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

Όλο το μουχλιασμένο κουβάρι ξετυλίγεται μπροστά στον ελληνικό λαό. Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο φρουρό της διαπλοκής, ΟΛΟΙ μαζί κάνουν τα μύρια όσα, προκειμένου να μπλοκάρουν το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
 Η ΝΔ, επίσημα, αρνείται να συναινέσει σε οποιαδήποτε πρόταση της κυβέρνησης, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επικαλούνται δήθεν αντισυνταγματικότητες, οι ευρωβουλευτές (και των δύο τους) κάνουν τα πάντα για να μπλοκάρουν τη διαδικασία, βοηθώντας το ευρω-λόμπινγκ των επιχειρηματιών.
Την Παρασκευή, στη Βουλή ομολόγησαν ξεδιάντροπα τις προθέσεις τους: "Ο διαγωνισμός δε θα προχωρήσει ποτέ"!
Για να μη χαλάσει το συστηματάκι των φίλων τους, των καναλαρχών. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε πανικό!
Μπρος η ξεφτίλα και πίσω (χωρίς κανάλια) το χάος. Οι γαλαζοπράσινοι διάλεξαν την ξεφτίλα! Αναμενόμενο. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΔΩ 
http://ift.tt/1Q17RnR

Και αυτή την Κυριακή το ένθετο +ΕΡΓΑΣΙΑ σας παρουσιάζει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για εργασία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς επίσης και χρηστικές πληροφορίες για την αγορά εργασίας.
 +ΕΡΓΑΣΙΑ σημαίνει ενημέρωση για θέσεις εργασίας, εκπαίδευση, κατάρτιση, πρακτική άσκηση και επιχειρηματικότητα!
Αυτή την Κυριακή, 31 Ιανουαρίου, βρείτε Στο ΧΩΝΙ και στο ένθετο +ΕΡΓΑΣΙΑ:
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το αίτημα πρόσληψης του υπουργείου Δικαιοσύνης προς το ΑΣΕΠ για 690 μόνιμες θέσεις γραμματέων, επιμελητών δικαστηρίων και αποφοίτων πληροφορικής.
Θέμα ημερών είναι πλέον και η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 151 μόνιμων επιστημόνων πληροφορικής σε φορείς του ίδιου υπουργείου.
Δείτε ακόμη:
- Πρόσληψη για 49 δόκιμους λιμενοφύλακες,
- 126 μόνιμοι σε ΕΛΤΑ και μουσεία,
- 442 εποχικές θέσεις σε 62 φορείς του δημοσίου,
- Ευκαιρίες καριέρας σε έξι μεγάλες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα
ΠΡΕΖΑ TV
30-1-2016


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q17U31
via IFTTT

O ECONOMIST ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ: ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΠΕΙΛΗ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ

Ετοιμόρροπη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το περιοδικό Economist, ένα χρόνο μετά την «σαρωτική νίκη» του Αλέξη Τσίπρα. 

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι τα οικονομικά δεινά και τα σκάνδαλα απειλούν να ρίξουν την κυβέρνηση και κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο πόθεν έσχες του Γιώργου Σταθάκη αλλά και τους διορισμούς φίλων και συγγενών από στελέχη του κόμματος και βουλευτές.

Το περιοδικό μάλιστα σημειώνει ότι η «ξεσηκωτική» ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στη γιορτή για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης έκαναν ακόμη και τους αριστερούς να δυσανασχετήσουν με την «βαριά» προπαγάνδα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JP5SX7
via IFTTT

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ Η ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ GOETZPARTNERS

Ειδικότερα το Μαξίμου τονίζει «ουδέποτε η ελληνική κυβέρνηση προσέλαβε ως σύμβουλο ή είχε οποιαδήποτε έμμισθη συνεργασία με την γερμανική εταιρεία συμβούλων Goetzpartners.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q17NEw
via IFTTT

N. ΠΑΠΠΑΣ: «Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ»

Ολόκληρη η δήλωση:

«Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε σχέδιο της ΝΔ: Να μην προχωρήσει ο διαγωνισμός αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών. Nα διατηρηθεί το καθεστώς ανομίας που επί 25 χρόνια έχτισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σήμερα, ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε ως προστάτης των εργαζομένων, ενώ στο παρελθόν όλος ο ελληνικός λαός τον έχει δει να επιχαίρει όταν άνθρωποι έχαναν τη δουλειά τους. Ο ίδιος, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ, πίεζε να μειωθούν τα κατώτερα όρια αριθμού εργαζομένων των καναλιών που όρισε η κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JP5RlX
via IFTTT

ΝΕΑ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΚΑΙ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Η ΠΝΟ!

Προσωρινή αναστολή των κινητοποιήσεων τους, και νέα 48ωρη απεργία για την επόμενη Πέμπτη και Παρασκευή 4 και 5 Φεβρουαρίου, αποφάσισε σε σημερινή συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας. Ετσι τα πλοία θα αναχωρήσουν κανονικά από αύριο μετά τις 6 το πρωί για όλους τους προορισμούς.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q17ObB
via IFTTT

UNFOLLOW: ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

Η έντονη βουλευτική δραστηριότητα για μια εταιρεία ιδιωτικών συμφερόντων δεν αποτελεί πρωτοτυπία για τους «ταγούς» του έθνους. Όμως, η ενασχόληση με τον ΟΠΑΠ προκαλεί εκ των πραγμάτων μια σειρά από ερωτήματα. Πόσο μάλλον όταν ο εν λόγω κοινοβουλευτικός «έλεγχος» δεν σχετίζεται άμεσα με την προστασία του δημοσίου συμφέροντος, αλλά εστιάζεται κυρίως στην αναζήτηση «ευθυνών» από πιθανές ζημιές που –κατά τους βουλευτές– κινδυνεύει να υποστεί ο ΟΠΑΠ. Και όταν μια μορφή έμμεσης φορολογίας, όπως είναι ο τζόγος, περνάει στους ιδιώτες, τότε κάθε «ενδιαφέρον» για τον ιδιώτη επενδυτή σημαίνει και επίθεση στο δημόσιο συμφέρον.

Από τα τέλη Οκτωβρίου μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Τριανταφυλλίδης), της ΝΔ (Αυγενάκης), των ΑΝΕΛ (Κόκκαλης), του Ποταμιού (Αμυράς, Θεοχάρης) και ο ανεξάρτητος Νίκος Νικολόπουλος προχώρησαν στην κατάθεση ερωτήσεων που αναφέρονται σε συμφέροντα του ΟΠΑΠ που θίγονται από κυβερνητικές αποφάσεις.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Q17I3E
via IFTTT

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ

Σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου στα Τέμπη, προκειμένου να γίνει αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και συντονισμός για την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές που έχει ήδη υποδείξει κατ' επανάληψη.

Σκληρή στάση και στον Εβρο

Με αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων (γέφυρα) και του τελωνείου του Ορμενίου στην Ορεστιάδα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος προς Ψαθάδες) από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο, οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο βόρειο Έβρο. Όσον αφορά στις αυριανές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Διδυμοτείχου, Βασίλη Καμπρούδη, αυτές θα αποφασιστούν απόψε στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JP5LuH
via IFTTT

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ 39 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

Τουλάχιστον 39 πρόσφυγες, ανάμεσά τους παιδιά, πνίγηκαν στα ανοικτά των τουρκικών ακτών, σε νέο ναυάγιο που σημειώθηκε όταν το πλοιάριο στο οποίο επέβαιναν ανατράπηκε.

Όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτοείο ειδήσεων Ανατολή, οι πρόσφυγες από τη Συρία, το Αφγανιστάν αλλά και τη Μιανμάρ είχαν αναχωρήσει από την τουρκική επαρχία Τσανάκαλε και προσπαθούσαν να φτάσουν στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στη Λέσβο.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των αγνοουμένων, σύμφωνα με φωτογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JP5JD5
via IFTTT