Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Κορκονέας: "Στόχευσα ευθεία και προς τα κάτω"

Στην παραδοχή -για πρώτη φορά- ότι προέταξε το όπλο του προς την οδό Τζαβέλλα, όπου βρίσκονταν το πλήθος που -κατά τον ίδιο- του επιτέθηκε, προχώρησε ο πρώην ειδικός φρουρός Επαμ. Κορκονέας, εξεταζόμενος από τον εισαγγελέα του ΜΟΕ Λαμίας, Β. Χανή. Παρά τις επισημάνσεις της έδρας, ζήτησε συγγνώμη μόνο «για τα λάθη του» και για «κάποιες κινήσεις του».

Παράλληλα, αμφισβήτησε τόσο το οπτικοακουστικό υλικό που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, ενώ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι πυροβόλησε κάπου αλλού εκτός από τον αέρα.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FUUDic
via IFTTT

Επικο: Ως Macedonia εμφανιζονται στο e-shop του Αδωνι τα Σκοπια - Τι μας απαντησε ο αντιπροεδρος της ΝΔ για την γκαφα

Ετσι για την ιστορια....ως Macedonia εμφανιζεται στο e-shop της Ελληνικης Αγωγης του Αδωνι Γεωργιαδη η ΠΓΔΜ...
Ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του για το ποσο μας δουλευει στην πραγματικοτητα ο αντιπροεδρος της ΝΔ...
Ο Αδωνις οταν ειδε το εν λογω tweet μας, μας απαντησε το εξης επικο: 


Ο Αδωνις παρα για τον δηθεν αγωνα που δινει για να μην περασει η συμφωνια των Πρεσπων...δεν μπηκε καν στον κοπο να κανει custom την εφαρμογη του e-shop της Ελληνικης Αγωγης...ωστε η Fyrom να μην εμφανιζεται ως...Macedonia...Αυτααααα.....



from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FMiGk1
via IFTTT

Εργατικό δυστύχημα με θύμα 43χρονο στις Σέρρες

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες ένας 43χρονος, όταν καταπλακώθηκε από στέγαστρο κατά τη διάρκεια εργασιών σε παιδική κατασκήνωση στα Νέα Κερδύλια Σερρών.
Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν πάνω στο  στέγαστρο, το οποίο που έπεσε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Στο σημείο έφτασαν το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική που συνέδραμε στην ανάσυρση με τρία οχήματα και άνδρες. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σερρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.  http://www.efsyn.gr



from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MqvXPM
via IFTTT

Επικο video του Γιωργου Χριστοφοριδη με ολα οσα ελεγε ο σημερινος αντιπροεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιαδης για τους αρχηγους της (σημερινης) παραταξης του





from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sIHVvd
via IFTTT

Οταν ο Αδωνις Γεωργιαδης...ελεγε πως η αφισα απο το Χωνι του δινει αβαντα!

Με ένα άρθρο και δύο βίντεο απαντά ο δημοσιογράφος Γιώργος Χριστοφορίδης στον Αδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με την πρόσφατη καταγγελία του ότι στοχοποιήθηκε από την εφημερίδα Το ΧΩΝΙ, το 2015.

Συγκεκριμένα…

Ø  Το πρώτο βίντεο έχει αποσπάσματα από την εκπομπή του Αδωνι Γεωργιάδη την ημέρα που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη αφίσα και εκείνος σχεδόν ευχαριστούσε Το ΧΩΝΙ για την «αβάντα» που του κάνει, λέγοντας μάλιστα ότι θα την κρατήσει να τη βάλει κάδρο στο γραφείο του για να θυμάται τις εκλογές.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MqvQUm
via IFTTT

Πάνω από 100 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου στο κτίριο των «κόκκινων δανείων» της Πειραιώς

Ενώ, την ίδια ώρα, διακινούνται σενάρια από οικονομικές ιστοσελίδες για μεταφορά εργασιών και εργαζομένων της εν λόγω Διεύθυνσης σε άλλη εταιρεία (διαχείρισης «κόκκινων δανείων»), όπως επιχειρήθηκε να γίνει πριν περίπου ένα χρόνο με εργαζόμενους στην καθαριότητα και τη φύλαξη της τράπεζας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τις θέσεις εργασίας και τα δικαιώματά των 1.000 περίπου εργαζομένων
Για καταγραφή πάνω από 100 εργαζομένων εκτός ωραρίου κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με έλεγγχο του Σ.ΕΠ.Ε.,την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, κατόπιν αιτήματος και παρουσία του Συλλόγου Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ), στο κτήριο της Λ. Μεσογείων 109 - 111, όπου μεταξύ άλλων στεγάζεται και η Διεύθυνση Διαχείρισης κόκκινων δανείων της εν λόγω τράπεζας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sRjbkF
via IFTTT

Ώρα μηδέν στην Ολομέλεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Σήμερα η ψηφοφορία

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα, Πέμπτη, η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με τη μαραθώνια «μάχη» στην Ολομέλεια να κορυφώνεται με την ψήφιση της Συμφωνία τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της Πέμπτης μετά την τοποθέτηση των πολιτικών αρχηγών. altsantiri.gr



from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MsvIDW
via IFTTT

Δίκη Γρηγορόπουλου: Σήμερα η απολογία του Επαμ. Κορκονέα

Η στιγμή που τακτικοί δικαστές και ένορκοι θα ακούσουν από το στόμα του ίδιου του ειδικού φρουρού Επαμ. Κορκονέα για το πως η σφαίρα του υπηρεσιακού του περίστροφου καρφώθηκε στο σώμα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, έφτασε. Ύστερα από περίπου δύο χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και απόλυτης σιωπής από την πλευρά του, αφού σπανίως έλαβε το λόγο, ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Λαμίας θα περιγράψει όσα -κατά την άποψή του συνέβησαν το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου 2008, όταν ο 15χρονος μαθητής έπεφτε νεκρός.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sKGBrQ
via IFTTT

Δίκη Γρηγορόπουλου: Ξαφνικά εμφανίστηκε μάρτυρας υπεράσπισης του Κορκονέα

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης ενός εν ενεργεία αστυνομικού ως μάρτυρα υπεράσπισης του Επαμεινώνδα Κορκονέα, συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 23 Ιανουαρίου η δίκη για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας.
Η εμφάνιση του συγκεκριμένου μάρτυρα υπεράσπισης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της συνηγόρου πολιτικής αγωγής, Ζωής Κωνσταντοπούλου, καθώς εμφανίστηκε «αιφνιδιαστικά» στο τελευταίο στάδιο της δίκης, 11 χρόνια μετά, ενώ ουδέποτε είχε αναφέρει στην υπηρεσία του ότι είχε συναντηθεί με τους δύο ειδικούς φρουρούς λίγα λεπτά πριν τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MsvInq
via IFTTT

Ποια είναι η νέα ακροδεξιά ομάδα που πρωταγωνίστησε στην απόπειρα εφόδου στη Βουλή

Η πρωτοφανής σε αγριότητα επίθεση εναντίον της Βουλής από ακροδεξιά τάγματα εφόδου δείχνει να διενεργήθηκε βάσει απολύτως οργανωμένου σχεδίου, όπως προκύπτει άλλωστε και από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία.
Μάλιστα το σχέδιο εφόδου στο κοινοβούλιο φέρεται να ανέλαβαν να «διεκπεραιώσουν» ομάδες, οι οποίες σύμφωνα με όλα τα στοιχεία ήταν απόλυτα εξοπλισμένες για πραγματικό «πόλεμο» με την αστυνομία.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως πληροφορίες αναφέρουν πως για το συγκεκριμένο σκοπό είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο μέλη ακροδεξιών ομάδων από τη Σερβία με μεγάλη «επιχειρησιακή εμπειρία». Οι «μεταγραφές» όμως ακροδεξιών δεν είναι το μόνο ανησυχητικό στοιχείο, το οποίο προέκυψε από τα επεισόδια της Κυριακής.


Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sFTUtq
via IFTTT

Δολοφονική επίθεση με μολότοφ στο σπίτι της Θεοδώρας Τζάκρη

Επίθεση στο σπίτι της βουλευτού Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρας Τζάκρη, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης. Άγνωστοι προσέγγισαν το σπίτι της, που βρίσκεται στα Γιαννιτσα,  από την πίσω πλευρά, πετώντας τουλάχιστον 4 μολότοφ και προκάλεσαν πυρκαγιά. Μέσα σε αυτό βρισκόταν ο σύζυγος και το ανήλικο παιδί της κ. Τζάκρη.
Η επίθεση έρχεται μετά από αυτή στο σπίτι του βουλευτή Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αστέριου Καστόρη και βέβαια μετά τα απειλητικά μηνύματα κατά βουλευτών που έχουν ταχθεί υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, τις αφίσες με τα πρόσωπα των βουλευτών που γέμισαν πόλεις της Βόρειας Ελλάδας και τις παροτρύνσεις...
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2Mxb2Le
via IFTTT

To ναυάγιο Μητσοτάκη στις Πρέσπες

Για τους γνωρίζοντες τα τεκταινόμενα εντός Νέας Δημοκρατίας, έχει σημασία το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν θα μιλήσει δημόσια για την συμφωνία των Πρεσπών αλλά θα περιοριστεί – με βάση τα τελευταία μηνύματα – σε μια γραπτή δήλωση. Όπως έχει σημασία και η σταθερή, έως επιμελής, απουσία της Ντόρας Μπακογιάννη από όλα τα πάνελ περί μακεδονικού το τελευταίο δεκαήμερο – μια απουσία που, κατά τις πληροφορίες, συνοδεύτηκε ακόμη και με ακυρώσεις προγραμματισμένων εμφανίσεων.
Πρόκειται ίσως για σημειολογικά πολιτικά στοιχεία – πρόκειται όμως και για την σημειολογία που αποτυπώνει τον τελικό εγκλωβισμό του Κυριάκου Μητσοτάκη στο «βαθύ κόμμα» Σαμαρά. Και, με καταλύτη την συμφωνία των Πρεσπών, πιστοποιεί την οριστική υπαναχώρηση της ΝΔ στα πολιτικά εδάφη της βαθιάς δεξιάς και της εκχώρησης του κέντρου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sEiFGu
via IFTTT

Έκρυθμη η κατάσταση στη Βενεζουέλα: Επιχείρηση ανατροπής του Μαδούρο απο την κυβερνηση Τραμπ και την Αμερικη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναγνώρισε τον Χουάν Γκουαϊδό, ηγέτη της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας που αυτοανακυρήχθηκε πρόεδρος της χώρας, αμφισβητώντας την εξουσία του δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου Νικολάς Μαδούρο - Κόβει κάθε διπλωματική σχέση με τις ΗΠΑ ο Μαδούρο κατηγορώντας ΗΠΑ και αντιπολίτευση για πραξικόπημα - Οι ΗΠΑ δεν αναγνωρίζουν την απόφαση Μαδούρο να διακόψει τις διμερείς διπλωματικές σχέσεις, δηλώνει ο Πομπέο - Δεκατρείς άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε δύο ημέρες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τετάρτη μια μη κυβερνητική οργάνωση
Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Βενεζουέλα μετά την απόπειρα ανατροπής του Νικολάς Μαδούρο. Δεκατρείς άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε δύο ημέρες αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Βενεζουέλα, ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τετάρτη μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MsvHjm
via IFTTT

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Google - Facebook: Δαπάνες ρεκόρ για λόμπινγκ το 2018

Ρεκόρ δαπανών για επηρεασμό της αμερικανικής κυβέρνησης έκαναν πέρυσι οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες. Η Alphabet, μητρική της Google, αποκάλυψε στο Κογκρέσο -όπως είναι υποχρεωμένη από την αμερικανική νομοθεσία- ότι το 2018 δαπάνησε 21,2 εκατομμύρια δολάρια, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά και πιο πολλά από κάθε άλλη αμερικανική τεχνολογική εταιρεία.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sPJ1pb
via IFTTT

Νέα συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Σύνταγμα - Οι Χρυσαυγιτες ετοιμοι να χτυπισουν με περισσοτερο μενος φωτογραφους και δημοσιογραφους

Αποφασισμενοι οι Χρυσαυγιτες να χτυπησουν ξανα, με περισσοτερο μενος, φωτογραφους και δημοσιογραφους μετα τις αποκαλυψεις για τη δολοφονικη τους δραση στο συλλαλητηριο της Κυριακης 20/1/2019.

Κάλεσμα για νέα συγκέντρωση στο Σύνταγμα αύριο Πέμπτη, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, απευθύνουν παμμακεδονικές ενώσεις και επιτροπές, σε μία ύστατη προσπάθεια, όπως αναφέρουν «για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης Συμφωνίας».

«Την ημέρα της ψήφισης θα πραγματοποιηθεί πάνδημη λαϊκή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19:00 στο Σύνταγμα. Χωρίς εξέδρες χωρίς ομιλητές. Καλούμε τον ελληνικό λαό να κατέβει σύσσωμος στο Σύνταγμα και να διατρανώσει την αντίθεσή του στο έγκλημα που πρόκειται να διαπραχθεί μέσα στο Κοινοβούλιο» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ και η Επιτροπή για τη διενέργεια Δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MsyzMY
via IFTTT

Αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. – Οι νεοναζι της Χρυσης Αυγης «Είχαν σχέδιο εισβολής στη Βουλή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Με αφορμή τοποθετήσεις και κριτικές που διατυπώνονται σε Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, αναφορικά με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την εν γένει δραστηριότητα της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Πλατεία Συντάγματος και προς τον σκοπό της αποκατάστασης των όποιων – σε κάθε περίπτωση – ασύμβατων προς τα πραγματικά γεγονότα εκτιμήσεων και αναφορών, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:


Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sFGo99
via IFTTT

Ξεκινά στη Βουλή η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών – Την Πέμπτη η ψήφισή της

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει καταστήσει σαφές ότι η κυβέρνηση επιθυμεί η Συμφωνία να περάσει με 151 τουλάχιστον ψήφους
Όλα δείχνουν ότι οι 151 ψήφοι «έχουν κλειδώσει»
Πώς θα διεξαχθεί η συζήτηση
Το τελικό κείμενο του Συντάγματος της ΠΓΔΜ ζητά η αντιπολίτευση
Ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας τίθεται σήμερα Τετάρτη, η Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τη θετική εισήγηση που έδωσε η Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας, μετά από δύο θυελλώδεις συνεδριάσεις.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2MurDiM
via IFTTT

Εφυγε απο τη ζωνη ο Θεμος Αναστασιαδης | Πως θα μεινει αραγε στην ιστορια;

Ο Θεμος Αναστασιαδης για εμας, θα μεινει στην δημοσιογραφικη ιστορια, ως ενας δημοσιογραφος με καλη σατιρικη πενα μιας και το ΟΛΑ εγραψε τη δικη του τηλεοπτικη ιστορια...ο οποιος ομως...

ηταν απο τους βασικους μετοχους του χτισίματος του mediaκου προφιλ της νεοναζιστικης οργανωσης Χρυση Αυγη...ενω λιγα χρονια νωριτερα ηταν ενας εκ των βασικων πρωταγωνιστων των σκανδαλων "Τσεκου - Ζαχοπουλου" και "των μαυρων σακουλων" στα γαλλοελβετικά σύνορα.

Οσον αφορα το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ...θεωρουμε πως μαζι με τον Μακη Τριανταφυλλοπουλο εχτισαν αριστοτεχνικα το 2005...μια εφημεριδα "ΣΥΣΤΗΜΑ" η οποια θα συνεχισει να υπαρχει για πολλα χρονια ακομη, εξυπηρετωντας τους κατα καιρους επιχειρηματικους και πολιτικους πελατες της...διαμορφωνοντας γνωμες και συνειδησεις, με ο,τι αυτο μπορει να συνεπαγεται.

Το ΘΕΜΑ πενθεί την απώλεια του Θέμου Αναστασιάδη.
Άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ενάμιση χρόνο μάχης με τον καρκίνο
Με αβάσταχτη οδύνη και ανείπωτο πόνο  η οικογένεια της εφημερίδας μας  αποχαιρετά τον  εμπνευστή, δημιουργό, φίλο, συνάδελφο και πάνω από όλα αδελφό μας Θέμο. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2sH0AHN
via IFTTT

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Επίσημο το διαζύγιο της ΔΗΜΑΡ με το ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ

Είναι επίσημο. Η ΔΗΜΑΡ χωρίζει τους δρόμους της με το ΚΙΝΑΛ, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους του.
Μετά τη διαγραφή Θεοχαρόπουλου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ που συνεδρίασε το βράδυ της Τρίτης και με 11 μέλη υπέρ και 5 κατά (ποσοστό 70%) αποφάσισε «διαζύγιο».
«H ΔΗΜΑΡ μένει σταθερή στην υπεύθυνη στάση επίλυσης του Μακεδονικού, που από την πρώτη στιγμή κράτησε σε αυτό το κρίσιμο εθνικό θέμα. Για εμάς, αυτή είναι η πραγματικά πατριωτική στάση προς όφελος των εθνικών συμφερόντων σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο», αναφέρει στο σκεπτικό της απόφασής της, η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, που είχε επίσης αποφασίσει ήδη κατά πλειοψηφία να στηρίξει τη Συμφωνία των Πρεσπών πριν λίγες μέρες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2HAxFQ6
via IFTTT

«Ναι» σε πρόταση μομφής από Καμμένο και Θεοδωράκη αν η ΝΔ το επιχειρήσει - Παλευουν ολοι απεγνωσμενα για πολιτικη επιβιωση στις συνειδησεις του αγανακτισμενου κοσμου χωρις ομως να πειθουν

H Συμφωνία των Πρεσπών εισάγεται στην Ολομέλεια με την πολιτική αριθμητική να δίνει τουλάχιστον 152 σίγουρα «ναι». Την ίδια στιγμή η ΝΔ, θέλοντας να διατηρήσει την πόλωση για το Μακεδονικό στο ζενίθ, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα η κυβέρνηση ζήτησε και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές. Την πρόταση θα στηρίξουν οι Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης σε περίπτωση που η ΝΔ το επιχειρήσει.
«Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος σε σύσκεψη κομματικών στελεχών στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας τον πολιτικό του στόχο. Αν και μια τέτοια πρόταση δεν θα έχει καμία τύχη, στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως είναι να εντυπωσιάσει, χτίζοντας το προφίλ του ισχυρού ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τουλάχιστον προσπάθησε κι έχει το όνομά του καθαρό.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2S1brup
via IFTTT

Στις αγορές χωρίς τη Rothschild - Αμέσως μετά την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή

Αμέσως μετά την αναμενόμενη υπερψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών από το ελληνικό κοινοβούλιο η χώρα θα εξέλθει στις αγορές για να αντλήσει τουλάχιστον 2 δισ. ευρώ μέσω της έκδοσης πενταετών ομολόγων.

 Το επιτόκιο των νέων δανειακών τίτλων θα είναι μέχρι 3,8%. Τουλάχιστον αυτό επιδιώκει o Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ). Ηδη από τις 5 Ιανουαρίου το Documento είχε αποκαλύψει το κυβερνητικό σχέδιο, η εφαρμογή του οποίου μετατέθηκε κατά περίπου ένα δεκαήμερο λόγω των πολιτικών εξελίξεων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2HAxzrI
via IFTTT

Ο Δημητρης Κοντομηνας συνεχιζει να πληρωνει τις παπαριες του Βερυκιου με προστιμο στο ΕΣΡ

Πραγματικα απορουμε με ποια λογικη ο Κοντομηνας, εχοντας υπαρξει τοσο μεγαλος επιχειρηματιας, εμπιστευεται εναν ανθρωπο σαν τον Δημο Βερυκιο...
ο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο "τιμώρησε" τον όμιλο Alpha με συνολικό πρόστιμο 200.000 ευρώ, εξαιτίας της αρνητικής αναφοράς του Δήμου Βερύκιου στις χήρες στρατιωτικών κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης του ραδιοφωνικού σταθμού, με τον τηλεοπτικό στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day».

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2S1biqR
via IFTTT

O Αδωνις και επισημα ξεπλενει την παρουσια του Γιαννη Λαγου στην προβοκατσια που εστησε η Χρυση Αυγη στο συλλαλητηριο για τη Συμφωνια των Πρεσπων στις 22/1/2019

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στο news247 επαναφέρει το απολύτως ανυπόστατο σενάριο ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο συλλαλητήριο ήταν αντεξουσιαστές, κατηγορεί τον αρχηγό της αστυνομίας ότι είναι «κομματικό όργανο» και για τον χρυσαυγίτη Λαγό λέει μόνο ότι «τον είδα να είναι εκεί», αλλά «εγώ δεν είδα τον κ. Λαγό να συμμετέχει στα επεισόδια»...
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, προσωπική επιλογή του Κυρ. Μητσοτάκη, έχει συνηθίσει το κοινό του, χρόνια τώρα, στις προσβολές και στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Σήμερα επανέλαβε την ίδια συνταγή, τόσο με προσβολές κατά του Δημ. Παπαδημούλη, όσο και με επανάληψη του σεναρίου ότι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στο συλλαλητήριο ήταν «αντεξουσιαστές», το οποίο έχει καταρριφθεί από την πρώτη στιγμή, με αδιάψευστους μάρτυρες τα βίντεο και τις φωτογραφίες. Παράλληλα, έκανε κι ένα ...μικρό ξέπλυμα στον Λαγό της Χρυσής Αυγής, τον οποίο απλώς «είδε να είναι εκεί», αλλά όχι «να συμμετέχει στα επεισόδια». 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2HAxq7E
via IFTTT

Μπακογιαννης: Έχουμε φτάσει για παράδειγμα στο σημείο, στα Άνω Πατήσια τα φροντιστήρια να κλείνουν η ώρα 8, επειδή οι γονείς φοβούνται ν' αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν

«Έχουμε φτάσει για παράδειγμα στο σημείο, στα Άνω Πατήσια τα φροντιστήρια να κλείνουν η ώρα 8, επειδή οι γονείς φοβούνται ν' αφήσουν τα παιδιά τους να περπατήσουν…» δήλωσε ο Κ. Μπακογιάννης στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ και τον Πάνο Χαρίτο, προκαλώντας την αντίδραση της Ένωσης Γονέων 5ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2RXECP5
via IFTTT

Μετα τους ΑΝΕΛ...Νεο δογμα ΣΥΡΙΖΑ: Ολοταχώς σε κεντροαριστερό μέτωπο με προσωπικότητες - Ο Τσίπρας θέλει να προχωρήσει άμεσα προς την προοδευτική συμμαχία και να κερδισει τον χωρο που αφηνουν ΠΟΤΑΜΙ και ΠΑΣΟΚ

Αποφασισμένος να ανοίξει, με προσεκτικά βήματα και χωρίς αποκλεισμούς, τον φάκελο «κεντροαριστερά και προοδευτική συμμαχία» είναι ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση και την ανανέωση της εμπιστοσύνης της Βουλής.

Η ψηφοφορία και –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου– η έγκριση την ερχόμενη εβδομάδα της συμφωνίας των Πρεσπών από την πλειοψηφία της Βουλής, λένε συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, «ξεκαθαρίζουν το τοπίο σε μια έτσι κι αλλιώς προεκλογική χρονιά».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2HAxnbY
via IFTTT

Απαντήσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών δίνει το ΥΠΕΞ

Το Υπουργείο Εξωτερικών απαντά σε συχνά ερωτήματα που αφορούν τη Συμφωνία των Πρεσπών:
Ποια ήταν η εθνική γραμμή που είχαν υιοθετήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις;

H εθνική θέση, όπως έχει εκφραστεί δημοσίως εδώ και πάνω από 15 χρόνια, είναι σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για χρήση έναντι όλων (erga omnes).

Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή η ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη στις 30/09/2007 δήλωνε ότι «η Ελλάδα επιδιώκει την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης στη βάση μίας σύνθετης ονομασίας».

Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Σαμαρά, στις 7.7.2012 ο ΥΠΕΞ, Δ. Αβραμόπουλος τόνιζε: «Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούμενο εποικοδομητικό πνεύμα, προέβη σε ένα μείζον συμβιβαστικό βήμα, αποδεχόμενη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και χρήση έναντι όλων».

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2AZbJrV
via IFTTT

Πρόστιμο ρεκόρ στην Google για παραβίαση των ευρωπαϊκών κανόνων προστασίας δεδομένων

Η γαλλική αρχή για την προστασία δεδομένων επέβαλε σήμερα πρόστιμο 50 εκατομμυρίων ευρώ στην Alphabet's Google για παραβίαση των κανόνων για την προστασία των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο, στο μεγαλύτερο χρηματικό πρόστιμο που έχει επιβληθεί ενάντια σε έναν αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό, και στο πρώτο που επιβάλει σε έναν κολοσσό του διαδικτύου από ρυθμιστική αρχή της ΕΕ.
Η γαλλική ρυθμιστική αρχή (CNIL) ανέφερε ότι η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως στερείται σε διαφάνεια και σαφήνεια στον τρόπο που ενημερώνει τους χρήστες για το χειρισμό των προσωπικών τους δεδομένων, ενώ αποτυγχάνει να λαμβάνει καταλλήλως την συγκατάθεσή τους σε προσωποποιημένες διαφημίσεις.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2T2WG7r
via IFTTT

Προσφυγόπουλο ζωγράφισε τον βιασμό του σε δομή της Θεσσαλονίκης

Τον εφιάλτη του ζωγράφισε ένα ανήλικο αγόρι στην αστυνομία, καταγγέλλοντας τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη, μαζί με ένα άλλο παιδί, από έναν δεκατετράχρονο σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Θεσσαλονίκη. Δύο φιγούρες σε ένα κρεβάτι, με μια γραμμή στη μέση, απ΄άκρη σ΄άκρη στο χαρτί να δηλώνει ότι ήταν ακινητοποιημένοι και ένα κεφάλι από πάνω τους, πρόδωσε την φρίκη που έζησαν ένα οκτάχρονο και ένα ενδεκάχρονο, τα οποία βιάζονταν και κακοποιούνταν από τον δεκατετράχρονο, μέσα στη σκηνή τους, σε δομή προσφύγων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2AXDLEi
via IFTTT

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Ποινική δίωξη για κακουργήματα στους συλληφθέντες στο συλλαλητήριο

Ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και σειρά πλημμελημάτων πράξεων άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των επτά συλληφθέντων στα επεισόδια στο συλλαλητήριο.

Και οι επτά κατηγορούνται για:

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FF8j1x
via IFTTT

Μηνυτήρια αναφορά για τα χημικά κατέθεσε ο ΙΣΑ

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα «για τη χρήση επικίνδυνων χημικών ουσιών από τις δυνάμεις Δημόσιας Τάξης στο χθεσινό ειρηνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, με αποτέλεσμα την έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής των συμπολιτών μας» κατέθεσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, όπως είχε προαναγγείλει.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες ότι χρησιμοποιήθηκαν χημικές ουσίες ληγμένες και επικίνδυνες -ειδικά για ευαίσθητες ομάδες, όπως είναι τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι- οι οποίες πρέπει να διερευνηθούν και να αποδοθούν ευθύνες.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FLyMto
via IFTTT

Βρωμαει η υποθεση με Ελληνα στρατιωτικο που φωτογραφιζε παρανομα περασματα μεταναστων και ναρκοπεδια

 Στα δικαστήρια Ορεστιάδας ο Έλληνας στρατιωτικός και ο Άγγλος που ήταν μαζί του, την ώρα που έγινε αντιληπτός. Τι ισχυρίζονται...

Προανάκριση διεξάγει η αστυνομία μετά τη χθεσινή σύλληψη στρατιωτικού και συγκεκριμένα αρχιλοχία του στρατού, και ενός Άγγλου, μέλους ΜΚΟ, σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη, την ώρα που έβγαζαν φωτογραφίες, κοντά στον φράχτη σε περιοχή της Ορεστιάδας.

Οι δύο άνδρες, που φορούσαν πολιτικά, ισχυρίστηκαν ότι έκαναν τουρισμό. Και οι δύο εργάζονται σε hot spot, ο αρχιλοχίας σε κέντρο σε περιοχή της Ημαθίας. Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο στρατός, ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FDg9sx
via IFTTT

Νεοναζι χτυπησαν δημοσιογραφο στο συλλαλητηριο...επειδη ειχε κανει το αποκαλυπτικο ντοκιμαντερ για τη Χρυση Αυγη

 Ένα συγκλονιστικό ηχητικό ντοκουμέντο έρχεται στο φως λίγες ώρες μετά τη φασιστική επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος Θωμάς Ιακόμπι. Όλα έγιναν στη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία το μεσημέρι της Κυριακής (20.01.2019) στην Αθήνα.

Ο Θωμάς Ιακόμπι, όπως και ο φωτορεπόρτερ Κωστής Νταντάμης, έπεσαν θύματα επίθεσης κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο φέρνει στο φως ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης που δέχτηκε ο Θωμάς Ιακόμπι. Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης έκαναν σαφέστατη αναφορά σε ντοκιμαντέρ για τη Χρυσή Αυγή που έχει σκηνοθετήσει ο δημοσιογράφος. «Εσύ δεν είσαι που έκανες το ντοκιμαντέρ ρε;», «Εσύ δεν είσαι που τράβαγες το ντοκιμαντέρ για την Χρυσή Αυγή (…) σβήστο τώρα, σβήστο» (σ. σ. αναφερόμενος σε αρχεία που είχε καταγράψει στο κινητό του).

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FObeEg
via IFTTT

Ανεξαρτητοποιηθηκαν Αμυρας και Ψαριανος και συντομα προσχωρουν στη ΝΔ - Χωρις κοινοβουλευτικη ομαδα το Ποταμι

 Ο Γρηγόρης Ψαριανός ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή είναι εκτός Ποταμιού. Καλεί τον Σταύρο Θεοδωράκη να συμπλεύσει με τη ΝΔ. «Δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε καμία Κοινοβουλευτική Ομάδα έως τις εκλογές», δηλώνει στο newsit.gr.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FDYiBR
via IFTTT

Την Παρασκευη η ψηφιση της Συμφωνιας των Πρεσπων στη Βουλη - Προταση μομφης της συμφωνιας σκεφτεται το Ποταμι

 Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν αποκλείεται το σενάριο πάντως να κατατεθεί πρόταση μομφής από τη ΝΔ. Τι θα συμβεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Η Συμφωνία των Πρεσπών και οι διαδικασίες ψήφισής της συζητήθηκαν εκτενώς στην Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, αποφασίστηκε ότι την Δευτέρα και την Τρίτη θα περάσει από επιτροπές και την Τετάρτη και την Πέμπτη θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια. Αυτό σημαίνει ότι θα ψηφιστεί πιθανότατα το βράδυ της Πέμπτης.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FOHabB
via IFTTT

Όταν ο Αμυράς, που ανεξαρτητοποιηθηκε απο το Ποταμι...υποσχονταν πως θα παραδωσει την εδρα του εαν παει σε αλλο κομμα

Ακομη ενας βουλευτης κανει κωλοτουμπα για να μην ψηφισει την συμφωνια των Πρεσπων και να εξυπηρετησει το σχεδιο Μητσοτακη - Η δηλωση που τον εκθετει 

Για λίγες ώρες χάνει τα προνόμια του αρχηγού κόμματος ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά από το Ποτάμι. Και λέμε για λίγες ώρες αφού τόσο ο Γρηγόρης Ψαριανός, όσο και ο ίδιος ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος αφήνουν υπόνοιες για προσχώρηση του τελευταίου στην Κ.Ο. του Ποταμιού.

Να υπενθυμισουμε πως ο Γιωργος Αμυρας ειχε υπαρξει υποψηφιος με τη Νεα Δημοκρατια...με την οποια συνεχιζει να φλερταρει πολιτικα...ενω σε προσφατες δηλωσεις του ειχε πει πως αν αλλαξει κομμα...θα παραδωσει την εδρα του...κατι που μεχρι τωρα δεν εχει κανει.




from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2R1Lu9F
via IFTTT

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Πρώην στέλεχος Novartis: Οι βαλίτσες, η ομερτά και οι σχέσεις Φρουζή -Μανιαδάκη

 Πρώην στέλεχος της Novartis μίλησε στην εκπομπή της Γιάννας Παπαδάκου, Checkpoint, στον «Άλφα», αποκαλύπτοντας τις σκοτεινές διαδρομές του χρήματος, τις σχέσεις Φρουζή με πολιτικά πρόσωπα και αξιωματούχους στον χώρο της Υγείας, καθώς και τις στενές σχέσεις Φρουζή -Μανιαδάκη.
Η συνέντευξη δόθηκε χωρίς το πρώην στέλεχος να αποκαλύψει το όνομα και το πρόσωπό της. Δεν έχει κληθεί να καταθέσει στη Δικαιοσύνη, αλλά δήλωσε ότι εάν κληθεί θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τις σχέσεις της εταιρείας με πολιτικά πρόσωπα, καθώς για τις διαδρομές του χρήματος, ώστε να κυριαρχήσει η εταιρεία στην αγορά του φαρμάκου και να επιβάλλει τις τιμές της.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FL1HOq
via IFTTT

Στην τελική ευθεία η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών – Πρώτη «μάχη» στις Επιτροπές

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη (24/1), αναμένεται να τεθεί στην κρίση του ελληνικού Κοινοβουλίου
Το σχέδιο νόμου για την κύρωση της Συμφωνίας κατατέθηκε το Σάββατο στη Βουλή
Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας
Στην τελική ευθεία μπαίνει η κύρωση της Συμφωνία των Πρεσπών, καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας και κατά πάσα πιθανότητα την Πέμπτη (24/1) αναμένεται να τεθεί στην κρίση του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2ChEkbM
via IFTTT

Όταν ο Ψαριανός δήλωνε υπέρ της Νέας ή της Βόρειας Μακεδονίας - Θεμα χρονου η μεταγραφη του και σε 3ο κομμα

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, εδώ και καιρό έχει δηλώσει με όλους τους τρόπους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών και του ονόματος "Βόρεια Μακεδονία".

Όχι πολύ καιρό όμως, γιατί πριν από λίγα χρόνια, δίνοντας συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη, πριν αυτός γίνει αρχηγός του, δήλωνε χαλαρά ότι δεν τον  πειράζουν τα ονόματα  "Μακεδονία των Σκοπίων" ή "Νέα Μακεδονία" ή "Βόρεια Μακεδονία", ενώ πρόσθετε ότι η Μακεδονία δεν είναι μόνο Ελληνική, αλλά και Σκοπιανή και Βουλγαρική.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FLswlE
via IFTTT

Το 2019 θα είναι το έτος της ακροδεξιάς

Τα ακροδεξιά κόμματα στην Ευρώπη κερδίζουν έδαφος τα τελευταία χρόνια. Τώρα, ελπίζουν να χρησιμοποιήσουν τις Ευρωεκλογές του Μαΐου ως εφαλτήριο για να αποκτήσουν μεγαλύτερη επιρροή στην ΕΕ. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι μπορεί να το πετύχουν.
Σύμφωνα με τις μετρήσεις η δεξιά και ακροδεξιά πτέρυγα θα μπορούσε να καταλήξει ισχυρότερη από ποτέ. Υπάρχουν, βεβαίως, σημαντικές διαφορές μεταξύ αυτών των κομμάτων και δεν είναι αρκετά καλά οργανωμένα ώστε να είναι σε θέση να προωθήσουν μια κοινή πολιτική πλατφόρμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μπορούσαν να βάλουν φρένο στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FE6lyA
via IFTTT

Η φωτογραφια ντοκουμεντο του ΠΡΕΖΑ TV με τον Λαγο της Χρυσης Αυγης να πρωταγωνιστει στη προβοκατσια της συγκεντρωσης στο Συνταγμα, πρωτοσελιδο στην Εφημεριδα των Συντακτων

Την φωτογραφια ντοκουμεντο που δημοσιευσαμε χθες κατα τη διαρκεια της προβοκατσιας της Χρυσης Αυγης το συλλαλητηριο στο Συνταγμα κατα της συμφωνιας των Πρεσπων, φιλοξενει σημερα ως κεντρικο θεμα στο πρωτοσελιδο της η Εφημεριδα των Συντακτων, η οποια μαλιστα παρουσιαζει κι αλλα φωτογραφικα στοιχεια που αποδεικνυουν τις δολοφονικες - παρακρατικες συμπεριφορες της οργανωσης.



from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FRAauR
via IFTTT

Videos απο την προβοκατσια της Χρυσης Αυγης στο Συλλαλητηριο στο Συνταγμα, κατα της Συμφωνιας των Πρεσπων για το Βορεια Μακεδονια 20/1/2019

Εβαλαν σε κινδυνο τις ζωες χιλιαδων ανθρωπων...για να κανουν την παρακρατικη τους δουλεια - Η ΝΔ δεν καταδικασε τα επεισοδια που συντελεστηκαν απο ακροδεξιους...καταγγελοντας...πως τα εκαναν αντιεξουσιαστες απο τα Εξαρχεια...κατι το οποιο δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα οπως θα δειτε στα παρακατω αποκαλυπτικα videos.



Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2HA6aGn
via IFTTT

Video | Ακροδεξιοι που ηταν απο την κατω πλευρα στη πλατεια Συνταγματος...πετουν πετρες στα ΜΑΤ... αλλα πετυχαινουν συντρόφους τους Ακροδεξιους!



Το ζησαμε και αυτο σημερα...
Ομαδα ακροδεξιων που βρισκονταν στην κατω πλευρα της Πλατειας Συνταγματος...πετουσε πετρες στα ΜΑΤ που ηταν στην Καραγιωργη Σερβιας...μονο που εκεινη τη στιγμη στο σημειο...ετρεχαν οι δικοι τους συντροφοι...επειτα απο απώθηση των ΜΑΤ...με αποτελεσμα οι πετρες να πετυχαινουν συντροφους τους! 
Δειτε το video σε φουλ αναλυση και απολαυστε υπευθυνα!
πρεζα tv



from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2T5iTlk
via IFTTT