Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

ΎΠΟΠΤΗ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ 900.000 ΕΥΡΩ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΦΙΓΙΟΝ

Η σύζυγος του υποψηφίου της Δεξιάς στις προεδρικές εκλογές, Φρανσουά Φιγιόν, που θεωρείται ύποπτη για αργομισθία, εισέπραξε συνολικά περισσότερα από 900.000 ευρώ, ως «κοινοβουλευτική βοηθός» και συνεργάτιδα σε ένα λογοτεχνικό περιοδικό, γράφει η εβδομαδιαία εφημερίδα Le Canard Enchaîné στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο.
Την περασμένη εβδομάδα η γαλλική εφημερίδα είχε αναφέρει το ποσό των «500.000 ευρώ». Τώρα κάνει λόγο για το ποσό των 831.440 ευρώ, το οποίο έλαβε η Πενέλοπι Φιγιόν ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της ή του διαδόχου του Μαρκ Ζουλό, το διάστημα μεταξύ 1988 και 1990, επίσης το διάστημα μεταξύ 1998 έως 2007 και κατόπιν 2012 έως 2013.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jrpKrF
via IFTTT

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ» ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ ΣΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Συνέντευξη του μέλους του «Ρουβίκωνα» Γιώργου Καλαϊτζίδη στο «ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ»

Πώς ξεκίνησε ο Ρουβίκωνας, γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα και ποια είναι η διαδρομή αυτής της οργάνωσης;
Ο Ρουβίκωνας ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2013 κυρίως από συντρόφους οι οποίοι συμμετείχαμε στο κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο ΒΟΧ και παλαιότερα στην αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους και διωκόμενους αγωνιστές. Με κορμό ένα τέτοιο κόσμο αποφασίστηκε να ιδρυθεί μια πολιτική ομάδα η οποία ουσιαστικά θα έδινε διέξοδο σε μια πολιτική στρατηγική που θέλαμε να εκφράσουμε προς τα έξω.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jpYNVs
via IFTTT

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΗΣ NASA,ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟΝ Ν. ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ #greek_NASA

Μπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να πέφτουν βροχή τα περιπαικτικά σχόλια για την απόφαση του Νίκου Παππά να ιδρύσει την ελληνική διαστημική υπηρεσία αλλά μια γυναίκα από εκείνες που κάνουν περήφανη την χώρα μας, όχι για τις «εξυπνακιές» στο twitter αλλά για την επιστημονική της κατάρτιση και την επαγγελματική της διάκριση, φαίνεται πως έχει άλλη γνώμη.
Η Ελληνίδα της NASA, Ελένη Αντωνιάδου, με πλήθος περγαμηνών και βραβεύσεις στο βιογραφικό της πήρε θέση σχετικά  με την εν λόγω απόφαση του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και το έκανε δημόσια! Δεν «τρολάρει», δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια, μόνο εξηγεί τους σπουδαίους λόγους για τους οποίους μάλλον όλοι μας θα έπρεπε να επιβραβεύουμε μια σημαντική απόφαση για την χώρα μας αντί να ψάχνουμε τον τρόπο που θα την ευτελίσουμε στον διαδικτυακό και όχι μόνο μικρόκοσμό μας. Στις αναρτήσεις συγκεκριμένα αναφέρει:
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kc9h7N
via IFTTT

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Μέλη της ιταλικής ακροδεξιάς οργάνωσης CasaPound ανήρτησαν χθες βράδυ δεκάδες πανό σε όλη την Ιταλία για να... κραυγάσουν την περιφρόνησή τους προς τους πρόσφυγες.

«Όποιος δραπετεύει από τον πόλεμο εγκαταλείποντας γονείς, γυναίκα και παιδιά, δεν αξίζει τον σεβασμό», αναγράφεται στα πανό, όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν από την οργάνωση στο gacebook.

«Ορισμένοι μπορεί να σοκαριστούν από το μήνυμά μας», παραδέχεται η CasaPound σε ανακοίνωση που εξέδωσε. «Όμως όλοι αυτοί που δεν έχουν κάνει λάβαρό τους την υποκρισία, γνωρίζουν πως δεν είναι δυνατό να μπουν στην ίδια μοίρα αυτός που εγκαταλείπει τη χώρα του και την οικογένειά του στην τύχη τους και αυτός που μάχεται για την ελευθερία του λαού του».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKAcHK
via IFTTT

GOOGLE: ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ CRISIS FUND 4 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Εντυπωσίασε με την πρωτοβουλία της, η δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης Google, η οποία δημιούργησε ένα crisis fund ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων και μέσω δωρεών από τους εργαζομένους θα μπορούν να προστεθούν άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια αγγίζοντας συνολικά τα 4 εκατ. δολάρια. Το ταμείο των 4 εκατ. δολαρίων – τα χρήματα του οποίου θα προορίζονται για βοήθεια στους πρόσφυγες – θα συνεργάζεται με 4 οργανώσεις: τις American Civil Liberties Union, Immigrant Legal Resource Center, International Rescue Committee and UNHCR.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jPjOY6
via IFTTT

Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ TROLLS ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟ #γαμωμνημονιος

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΔΩ
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKIpfh
via IFTTT

Ο ΝΙΚΟΣ ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΡΑΧΜΗΣ ΚΑΙ "ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ"

Περί δαιμονίων
Επαναλαμβάνω αυτό που λέω όλο το τελευταίο διάστημα: Είμαστε υποχρεωμένοι να συζητάμε δημόσια, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τις ιστορικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός, αναζητώντας τις πιο πρόσφορες συνθέσεις. Να συζητάμε δημόσια, δηλαδή θεσμικά -- ούτε στα καφενεία, ούτε στα παρασκήνια.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jPh4d8
via IFTTT

ΗΠΑ: ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΡΑΜΠ

Στη Δικαιοσύνη στρέφονται οργανώσεις και πολιτείες κατά της εφαρμογής του διατάγματος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, βάσει του οποίου διακόπτεται η εισδοχή προσφύγων για 120 ημέρες και απαγορεύεται για 90 ημέρες η είσοδος πολιτών επτά χωρών στις ΗΠΑ.
Το Συμβούλιο Αμερικανό-Ισλαμικών Σχέσεων, η μεγαλύτερη οργάνωση που εκπροσωπεί τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ, υπέβαλε ομοσπονδιακή μήνυση εκπροσωπώντας 20 υποθέσεις.
Μήνυση υπέβαλε και η πολιτεία της Ουάσιγκτον, ενώ γενικοί εισαγγελείς πολιτειών που πρόσκεινται στο Δημοκρατικό Κόμμα έχουν δηλώσει ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων. «Πρόκειται για μία παραβίαση και έναν κίνδυνο για όλους τους πολίτες στην πολιτεία της Ουάσιγκτον και για όλες τις θρησκείες» δήλωσε ο κυβερνήτης της πολιτείας, Τζέι Ίνσλι, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQoKti
via IFTTT

ΗΠΑ: Ο ΝΕΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Παρά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ το διάταγμα Τραμπ περί μετανάστευσης, ο νέος ασκών χρέη υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ντάνα Μπέντε αμέσως μετά τον διορισμό του διαβεβαίωσε ότι θα εξασφαλίσει την εφαρμογή του. Ο Μπέντε διορίσθηκε για να αντικαταστήσει την Σάλι Γέιτς, υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, που παύθηκε από τον Τραμπ διότι αρνήθηκε να εφαρμόσει το εν λόγω διάταγμα. Αμέσως έσπευσε να ακυρώσει τις οδηγίες της Σάλι Γέιτς.
«Δίνω εντολή στους άνδρες και τις γυναίκες του υπουργείου Δικαιοσύνης να επιτελέσουν το καθήκον τους, όπως έχουμε ορκισθεί να κάνουμε, και να υπερασπισθούν τα διατάγματα του προέδρου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Μπέντε.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQrOFN
via IFTTT

ΕΝΦΙΑ ΤΕΛΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

Την αντικατάσταση του Ενιαίου Φόρου Ακίνητης Περιουσίας (ΕΝΦΙΑ) από ένα γενικευμένο «φόρο κατοχής περιουσίας» ο οποίος θα επιβάλλεται στο σύνολο των ακινήτων και των κινητών περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών, ακόμη και εκείνων που βρίσκονται στο εξωτερικό προβλέπει σχέδιο που προωθεί το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με το σχέδιο, ο νέος φόρος περιουσίας θα επιβαρύνει όχι μόνο τα κτίσματα, τα οικόπεδα και τα αγροτεμάχια που κατέχουν οι φορολογούμενοι, αλλά και τα Ι.Χ αυτοκίνητα, τις μοτοσικλέτες, τα σκάφη αναψυχής και τα λοιπά περιουσιακά στοιχεία μεγάλης αξίας έχουν στην ιδιοκτησία τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kmcxjC
via IFTTT

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΟΥΝ; #ΜΟΡΙΑ

Τρίτος νεκρός βρέθηκε χτες το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου. Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από τις αστυνομικές αρχές, ο άνδρας ήταν από το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 20 χρόνων, ενώ άλλος ένας διακομίστηκε στο νοσοκομείο.Το περασμένο Σάββατο, 28 Γενάρη, βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 46χρονος Σύρος, ενώ την περασμένη Τρίτη, 24 Γενάρη, πέθανε άλλος ένας άντρας, 22 χρόνων, από την Αίγυπτο.
Και στις δύο περιπτώσεις, η αρχική ιατροδικαστική εξέταση δεν μπόρεσε να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια των θανάτων των δύο ανδρών και ζητήθηκε περαιτέρω ιστολογική και τοξικολογική εξέταση, για να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων. Παρόλα αυτά, μολονότι τα ακριβή αίτια των θανάτων παραμένουν μέχρι στιγμής, επίσημα, άγνωστα, εικάζεται ότι οφείλονται σε αναθυμιάσεις από θερμάστρα ή κάποιο άλλο αυτοσχέδιο μέσο θέρμανσης, εξαιτίας των άσχημων συνθηκών διαβίωσης. Αναδεικνύεται, έτσι, ότι η διαβίωση ανθρώπων σε αξιοπρεπείς και ασφαλείς συνθήκες είναι μείζον ζήτημα, το οποίο είναι πάνω από οποιαδήποτε ανάγκη για απαρέγκλιτη τήρηση της Συμφωνίας ΕΕ και Τουρκίας, όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQoc6O
via IFTTT

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ

Αρνητικές επιπτώσεις στο επίπεδο της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, στην Ελλάδα, αλλά και στην ΕΕ έχει η παρατεινόμενη οικονομική κρίση, σύμφωνα με τους επιστήμονες. Οι ειδικοί διαπιστώνουν κατακόρυφη επιδείνωση των συνθηκών υγείας και ασφάλειας της εργασίας στη χώρα μας, κατά την διάρκεια της επτάχρονης οικονομικής κρίσης.

Η επιδείνωση αυτή οφείλεται στην εντατικοποίηση της δουλειάς, την παρατεταμένη εργασιακή ανασφάλεια, τις απολύσεις αλλά και την ανεργία που έχουν εξουθενώσει τους πρώην και νυν εργαζόμενους. Παράλληλα, στο γεγονός ότι λόγω κόστους έχουν μειωθεί σημαντικά τα κονδύλια για τη λήψη μέτρων ασφάλειας από πλευράς επιχειρήσεων αλλά και οι έλεγχοι από την Πολιτεία στους χώρους εργασίας.

«Η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις της στην Ευρώπη αλλά ιδιαίτερα στην Ελλάδα - όπου έχει χαθεί το 30% του ΑΕΠ και με 1,5 εκατομμύριο ανέργους - επηρεάζουν καθοριστικά την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων» ανέφερε ο επίκουρος καθηγητής επιδημιολογίας και επαγγελματικής υγιεινής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ειδικός ιατρός εργασίας Γιώργος Ραχιώτης μιλώντας σε διάλεξη του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος με θέμα: «Oι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην υγεία και ασφάλεια της εργασίας».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2km5UOo
via IFTTT

ΠΡΟΣΤΙΜΟ 630 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ DEUTSCHE BANK ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Η Deutsche Bank συμφώνησε να καταβάλει πρόστιμα ύψους 630 εκατ. δολαρίων στις αμερικανικές και βρετανικές ρυθμιστικές αρχές διότι δεν κατάφερε να αποτρέψει ύποπτες συναλλαγές ύψους περίπου 10 δισεκ. δολαρίων από τη Ρωσία, προχωρώντας σε ένα ακόμα σημαντικό δικαστικό διακανονισμό αυτό το μήνα.
Το σχέδιο αυτό περιλάμβανε συναλλαγές μεταξύ των γραφείων της τράπεζας στη Μόσχα, το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη από το 2011 έως το 2015, στο πλαίσιο των οποίων η τράπεζα αγόρασε ρωσικές μετοχές υψηλής κεφαλαιοποίησης σε ρούβλια για λογαριασμό πελατών και πούλησε αντίστοιχη ποσότητα ίδιων μετοχών στην ίδια τιμή μέσω της υποκαταστήματός της στο Λονδίνο λίγο αργότερα.

Οι συναλλαγές αυτές «δεν είχαν οικονομική βάση και θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για τη διευκόλυνση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ή άλλες παράνομες πρακτικές» ανακοίνωσε η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή (Department of Financial Services – DFS) της Νέας Υόρκης, που επέβαλε στη Deutsche Bank πρόστιμο 425 εκατ. δολαρίων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQufbs
via IFTTT

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις στο κατάστημα της επιχείρησης «Κωτσόβολος» στη Λαμία καλεί σήμερα, στις 6 μ.μ., το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας. Οι τρεις απολύσεις έγιναν την Τετάρτη 25/1 και αφορούσαν πωλητές που δούλευαν για περισσότερα από δέκα χρόνια στην εταιρεία.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kmgcxN
via IFTTT

ΤΟ SUPER MARKET ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Καταδικάστηκε χτες από το Γ' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης η τρομοκρατική επιχείρηση παρακολούθησης με στόχο την παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης, που είχε στήσει το Φλεβάρη του 2012 η εργοδοσία της επιχείρησης «Αρβανιτίδης» (μετέπειτα «Καρυπίδης») σε βάρος των εργαζομένων της.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQrJSv
via IFTTT

Η ΣΥΡΙΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ «ΖΩΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

Τα σχέδια ΗΠΑ - Σαουδικής Αραβίας για τη Συρία με πρόσχημα τη δημιουργία «ζωνών ασφαλείας» τάχα για τους Σύρους εκτοπισμένους αμάχους αντιμετωπίστηκαν χτες με επιφυλάξεις και επισημάνσεις από τη συριακή ηγεσία. Σύροι αξιωματούχοι προειδοποίησαν χτες πως η πρόταση του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν για τη δημιουργία «ζωνών ασφαλείας» σε Συρία και Υεμένη, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τη χώρα τους, θα πρέπει να γίνει «σε συντονισμό και συνεννόηση» με τις συριακές αρχές, ειδάλλως θα συνιστά κατάφωρη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kmdWXg
via IFTTT

ΦΟΡΟΙ 13,9 ΔΙΣ. ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΤΟ 2016

Αν και η κυβέρνηση πανηγυρίζει για την αύξηση των εσόδων το 2016 (κατά 1,7 δισ. ευρώ), ωστόσο φαίνεται να παραβλέπει ότι το προηγούμενο έτος εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν κατάφεραν να πληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις 13,9 δισ. ευρώ (εκ των οποίων 12,157 δισ. ευρώ είναι φόροι και τα υπόλοιπα πρόστιμα) εξαιτίας των σκληρών φόρων που επιβλήθηκαν. Ο όγκος των φορολογικών επιβαρύνσεων είναι τέτοιου μεγέθους που επιτρέπει την παράλληλη εντυπωσιακή αύξηση των εισπράξεων αλλά και των φόρων που μένουν απλήρωτοι.

Την ίδια στιγμή για περίπου 839.056 φορολογούμενους η εφορία έχει λάβει μέτρα αναγκαστικής είσπραξης με κατασχέσεις κινητών και ακινήτων και δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQraIt
via IFTTT

Ο ΚΡΥΦΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Παρά τις αντιρρήσεις του Βρετανού υπεύθυνου κανονιστικής συμμόρφωσης της τράπεζας, το υποκατάστημα της Εθνικής στο Λονδίνο άνοιξε το 2009 λογαριασμό στον Θέμο Αναστασιάδη ο οποίος δεν αναφέρεται σε κανένα πόρισμα των ελεγκτικών αρχών, ενώ το αρχικό ποσό του 1 εκατ. ευρώ μεταφέρθηκε αμέσως σε κυπριακή offshore.

Ρεπορτάζ: Κώστας Βαξεβάνης, Νίκος Σπυρόπουλος

Ενας λογαριασμός του Θέμου Αναστασιάδη ο οποίος άνοιξε στο Λονδίνο το 2009 αλλά δεν εμφανίζεται πουθενά στα πορίσματα του ΣΔΟΕ και στις φερόμενες ως επίσημες απαντήσεις των τραπεζών προς τους ελληνικούς διωκτικούς μηχανισμούς προστίθεται στο γαϊτανάκι των αποκαλύψεων. 

Πρόκειται για λογαριασμό που βασική του χρήση ήταν να μεταφερθεί από το Λονδίνο σε offshore εταιρεία της Κύπρου ποσό ενός εκατομμυρίου περίπου. Η ύπαρξη και η λειτουργία αυτού του λογαριασμού έπρεπε θεωρητικά να έχει ελεγχθεί, αφού το άνοιγμα λογαριασμού στο εξωτερικό και η μεταφορά χρήματος σε εξωχώρια εταιρεία ως αποκλειστικό αντικείμενο είναι από τα βασικά σενάρια μεταφοράς μαύρου χρήματος που ελέγχουν οι αρχές. Ο λογαριασμός αυτός φαίνεται να μην είναι ανιχνεύσιμος από τα ραντάρ των διωκτικών αρχών. Γιατί άραγε;
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jP86Nf
via IFTTT

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ;

Ο Θέμος Αναστασιάδης το 2007 εμφανίστηκε να διαθέτει περισσή ευχέρεια και έξη στη μεταφορά εκατομμυρίων ευρώ. Τον Ιούλιο κατέθεσε 5,25 εκατ. ευρώ στα ταμεία της BNP Paribas στο Κολωνάκι. Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου πιάστηκε με επιταγές 1,1 εκατ. μόλις έβγαινε από τη Γενεύη και περνούσε σε γαλλικό έδαφος.

Τι συνέβαινε και ένας μάλλον διασκεδαστικός δημοσιογράφος βρισκόταν γεμάτος εκατομμύρια σε συναλλαγές που δεν ήταν νόμιμες; Η κοινή γνώμη στράφηκε όλα αυτά τα χρόνια στην υπόθεση των πέντε εκατομμυρίων, ίσως παρασυρμένη από το ύψος του ποσού και το ελληνικό παρασκήνιο. Η υπόθεση που αποτελεί κλειδί στο οικονομικό φαινόμενο Θέμος Αναστασιάδης είναι αυτή στα γαλλοελβετικά σύνορα. Ο Θ. Αναστασιάδης δεν υπεβλήθη σε ξαφνικό έλεγχο από Γάλλους τελωνειακούς σε μια περιοχή του κόσμου (τα σύνορα της ελβετικής Γενεύης με τη Γαλλία) όπου ποτέ δεν διεξάγεται κανένας τελωνειακός έλεγχος.

Τον Θέμο και ΟΛΑ γύρω από τις οικονομικές συναλλαγές του φαίνεται πως κάρφωσαν οι Αμερικανοί στις γαλλικές αρχές, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσαν και παράγοντες της τότε κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή. Υπό το πρίσμα των νέων πληροφοριών, το ερώτημα δεν είναι μόνο πού βρήκε τόσα εκατομμύρια ο Θέμος και αν είναι νόμιμα, αλλά γιατί οι Αμερικανοί να ενδιαφερθούν για έναν Ελληνα δημοσιογράφο, ακόμη και αν υποθέσουμε πως κουβαλούσε χρήματα από φοροδιαφυγή. Γιατί ήθελαν να τον χτυπήσουν και τι απειλητικό για τα αμερικανικά συμφέροντα εξέφραζε ο αθώος προαγωγός του κάλλους των ημίγυμνων καλλονών;

Το άγνωστο παρασκήνιο της σύλληψης στα γαλλοελβετικά σύνορα και το «ραβασάκι» από τις ΗΠΑ
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2008, ένας απλός τελωνειακός υπάλληλος σταμάτησε τον Θ. Αναστασιάδη καθώς περνούσε στο έδαφος της γαλλικής μύτης που εμβολίζει τη Γενεύη, στο Τονέ Βαλάρ, κοντά στη λίμνη Λεμάν. Ο Αναστασιάδης οδηγούσε μια Mercedes με ιταλικές πινακίδες CB 999 SS. Του ζήτησε να σβήσει τη μηχανή και να επιτρέψει τον ασυνήθιστο για την περιοχή τελωνειακό έλεγχο. Χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση, του ζήτησε το σημειωματάριό του και δείχνοντας ότι γνωρίζει ακριβώς τι ψάχνει, έβγαλε από το filofax του δημοσιογράφου μερικές κρυμμένες επιταγές, ύψους 1,1 εκατ. ευρώ. Συγκεκριμένα, είχε επιταγή 760.000 ευρώ, μια επιταγή 158.000 δολαρίων και μια ακόμη 158.000 στερλινών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQkzh6
via IFTTT

ΑΥΞΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ “DOCUMENTO” Η ΟΠΟΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Μέσο όρο κυκλοφορίας άνω των 25.000 φύλλων έχει πετύχει το "Documento". ενώ σημαντική αύξηση των πωλήσεων παρουσίασε στα δυο τελευταία φύλλα, αυτό της Κυριακής 22 Ιανουαρίου και της 29ης Ιανουαρίου. Η εφημερίδα γύρισε την πλάτη στα κουπόνια και η μοναδική προσφορά εκτός από το κυρίως σώμα της εφημερίδας είναι τα καταξιωμένα περιοδικά «HOTDOC» και «HOTDOC HISTORY».typologies
ΠΡΕΖΑ TV
31-1-2017


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jP47A5
via IFTTT

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ «ΚΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ...ΛΥΣΗ ΣΤΑ «ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ»

Η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA) παρουσίασε σχέδιο για τη δημιουργία μιας «εταιρείας διαχείρισης ενεργητικού», ώστε να διευκολύνει τις πωλήσεις των «κόκκινων δανείων» ύψους άνω του 1 τρισ. ευρώ που βρίσκονται στους ισολογισμούς των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM), Κλάους Ρέγκλινγκ, υποστήριξε ότι μια ευρωπαϊκή «κακή τράπεζα» θα βοηθούσε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των «κόκκινων δανείων».

Ο επικεφαλής του ευρωπαϊκού ταμείου διάσωσης της ευρωζώνης, δήλωσε ότι η δημιουργία μιας ευρωπαϊκής «κακής τράπεζας» που θα απορροφήσει τα επισφαλή δάνεια που βαρύνουν τις τράπεζες σε πολλές χώρες της ευρωζώνης θα είναι μια «πολύτιμη» κίνηση προκειμένου να βελτιωθεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα της ευρωζώνης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jPelQT
via IFTTT

ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΟΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Κρατάει 4,5 χρόνια η δίωξη του αντιφασίστα Γιώργου Βραχνή που ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2012, όταν η Χρυσή Αυγή όχι μόνο επιτέθηκε στο μικρό καφενείο του στη Βέροια, αλλά τον έβαλε και στο στόχαστρο της γνωστής τακτικής των μηνύσεων που εφαρμόζει εναντίον των θυμάτων και των μαρτύρων των επιθέσεών της.

Μετά λοιπόν από αλλεπάλληλες αναβολές, ο κ. Βραχνής δικάζεται σήμερα στα δικαστήρια της Βέροιας με τις κατηγορίες της ψευδούς καταμήνυσης, της ψευδορκίας και της συκοφαντικής δυσφήμησης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQmsKC
via IFTTT

ΠΟΣΟ (ΜΑΣ) ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΑΔΗΛΩΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ξεπερνά τα 10 δισ. ευρώ η ετήσια απώλεια των ασφαλιστικών ταμείων από τις κάθε λογής και μορφής εργοδοτικές προσπάθειες να αποφύγουν τις ασφαλιστικές εισφορές…

Πρόκειται για χρήματα που αν εισέρρεαν στο ασφαλιστικό σύστημα, δεν θα χρειαζόταν καμία περικοπή στις συντάξεις, ούτε βέβαια στα ασφαλιστικά δικαιώματα.

Μέχρι τώρα το κράτος αρνούνταν να δει την πραγματικότητα, ότι δηλαδή το πρόβλημα στο ασφαλιστικό σύστημα ήταν θέμα εισροής χρήματος και όχι καταβολής συντάξεων.

Ετσι, όλες οι κυβερνήσεις από το 1992 έκοβαν συντάξιμους μισθούς και αύξαναν τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, αλλά δεν έπρατταν το αυτονόητο (που πάντως δεν οδηγεί στην πλήρη πάταξη του φαινομένου της ανασφάλιστης εργασίας), να φτιάξουν δηλαδή αξιόπιστους ελεγκτικούς μηχανισμούς.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jP0FW1
via IFTTT

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Τα προβλήματα στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών είναι πολλά και γνωστά. Ελαστικές σχέσεις εργασίας, εντατικοποίηση, απολύσεις και εργολαβικοί εργαζόμενοι συνθέτουν την εικόνα μιας θλιβερής πραγματικότητας.

Τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων του κλάδου τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών, που παλεύουν εδώ και χρόνια για υπογραφή Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, ενώ οι εργοδότριες εταιρείες αρνούνται πεισματικά, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να προχωρήσουν σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQhKNb
via IFTTT

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΑΛΙ ΓΕΙΤΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ απάλλαξε από τα καθήκοντά της, την υπηρεσιακή υπουργό Δικαιοσύνης, Σάλι Γέιτς, μετά την εντολή που έδωσε η ίδια, προς τους νομικούς του υπουργείου, αναφορικά με τη μη τήρηση των περιορισμών στη μετανάστευση που επέβαλε ο Τραμπ, σύμφωνα με ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου, του Λευκού Οίκου, στο Twitter.

Η Γέιτς δήλωσε τη Δευτέρα ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης δεν θα υπεραμυνόταν της διαταγής Τραμπ, με την αιτιολογία πως κατά την άποψη της «δεν θα ήταν σε αντιστοιχία με την υποχρεώση του υπουργείου να αναζητά πάντα τη δικαιοσύνη και να υπερασπίζεται το σωστό». Λίγες ώρες μετά απομακρύνθηκε, ενώ ο Λευκός Οίκος ανέφερε ότι «η Γειτς πρόδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης λόγω της άρνησής της να ενισχύσει τη νομική τάξη με απώτερο στόχο την προστασία των Αμερικανών πολιτών».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jPdOP1
via IFTTT

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Το κείμενο της ερώτησης:

Σχετικά με τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» και τον ιδρυτή της, Αρτέμη Σώρρα.

Μετά και από την πρόσφατη δολοφονία στη Λαμία, παιδοψυχίατρου, μέλους του «οργανισμού» «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα, ήρθε ξανά στην επικαιρότητα η δράση της εν λόγω αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας.

Άγνωστος είναι μέχρι στιγμής ο ακριβής αριθμός των πολιτών που είτε έχουν κόκκινα δάνεια, είτε χρωστάνε στην εφορία και έχουν στείλει εξώδικα σε τράπεζες και Δ.Ο.Υ, μέσω του «οργανισμού» του Αρτέμη Σώρρα, διεκδικώντας να μην πληρώσουν τις οφειλές τους. Προκειμένου μάλιστα να μπορούν να καταθέσουν αυτά τα εξώδικά γίνονται μέλη του οργανισμού με κόστος εγγραφής περί τα 100 ευρώ και μηνιαία συνδρομή, όπως προκύπτει από δημοσιεύματα
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jPeeVt
via IFTTT

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ 13 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ-ΜΑΜΟΥΘ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλοι οι υπάλληλοι προτείνεται να παραπεμφθούν σε δίκη ως κατηγορούμενοι καθώς σύμφωνα με την εισαγγελική πρόταση είχαν την υποχρέωση να μεριμνήσουν για την αναζήτηση και την είσπραξη των εισφορών παρέλειψαν να το κάνουν με σκοπό να ωφελήσουν το δήμο Θεσσαλονίκης ενώ με τις παραλείψεις προκάλεσαν την ελάττωση της περιουσίας των συγκεκριμένων ασφαλιστικών ταμείων.
Πρόταση να παραπεμφθούν σε δίκη αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της κακουργηματικής απιστίας υπέβαλε ο εισαγγελέας προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης για 13 υπαλλήλους ασφαλιστικών ταμείων σε βάρος των οποίων διεξάγεται δικαστική έρευνα για εισφορές εκατομμυρίων ευρώ που χάθηκαν κατά τη διάρκεια του σκανδάλου της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQuO5d
via IFTTT

Ο ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΠΝΙΓΜΟΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΈΘΝΗ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να αποδεχτεί ότι η ακραία τεχνική ανάκρισης του εικονικού πνιγμού είναι βασανιστήριο και κατά συνέπεια απαγορεύεται απολύτως, δήλωσε σήμερα ο ειδικός εισηγητής των Ηνωμένων Εθνών για τα βασανιστήρια.

"Αναμφίβολα, ο εικονικός πνιγμός ισοδυναμεί με βασανιστήριο" ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Νιλς Μέλτσερ, προσθέτοντας ότι η αναβίωση των βασανισμών από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα ήταν μια καταστροφική απόφαση γιατί και άλλες χώρες θα ακολουθούσαν το παράδειγμά τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jOYQIG
via IFTTT

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ:ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΩΝ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Η ΟΙΥΕ

H Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) με ανακοίνωση της καταγγέλλει τις "παράνομες" πρακτικές εταιρειών πώλησης κουπονιών (vouchers), οι οποίες όπως αναφέρεται προτρέπουν, ακόμα και μεγάλες εργοδότριες εταιρείες, να αντικαθιστούν παρανόμως μέρος της μισθοδοσίας των εργαζομένων τους με διατακτικές γευμάτων και σούπερ μάρκετ. Η ΟΙΥΕ αναφέρει ότι οι εταιρείες αυτές διατείνονται ότι με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η ποιότητα της ζωής των εργαζομένων και ενισχύεται η αποδοτικότητα τους, ενώ -όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία- «στην πραγματικότητα αυτό που προτείνουν είναι τρόπους εισφοροδιαφυγής και αντικατάστασης του μισθού με "αντίδωρα"».

«Την ίδια και σημαντικότερη ευθύνη έναντι του νόμου έχουν και οι εταιρείες που δέχονται να κάνουν χρήση αυτών των κουπονιών, καθώς στην πραγματικότητα υποκαθιστούν μέρος της μισθοδοσίας, κυρίως έκτακτες αποδοχές (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες, κ.λπ.), υποχρεώνοντας τους εργαζομένους τους να λαμβάνουν αντί αποδοχών, για την πρόσθετη ή και την κανονική εργασία, τα εκπτωτικά κουπόνια», επισημαίνει η Ομοσπονδία.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQkl9K
via IFTTT

ΞΥΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΔΡΑΧΜΗ: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΜΠΟΥ -ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ

Αναστάτωση προκάλεσε στην κυβέρνηση μία δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη περί συζήτησης στη Βουλή ακόμη και για το ενδεχόμενο δραχμής, από την οποία παίρνει ήδη διακριτικές αποστάσεις το Μαξίμου και η Κουμουνδούρου, τονίζοντας ότι πρόκειται για προσωπικές απόψεις.

Ο κ.Ξυδάκης μιλώντας στο Σκάι, αφού τόνισε ότι τα προληπτικά μέτρα που ζητούν οι δανειστές ακυρώνουν τη δημοκρατία, γιατί δε μπορεί μία κυβέρνηση να δεσμεύσει την επόμενη, πρότεινε να γίνει μία "άνευ προηγουμένου" συζήτηση στη Βουλή και στο ερώτημα εάν στο κέντρο αυτής της συζήτησης πρέπει να μπει και η παρουσία της χώρας στην ΕΕ, απάντησε ότι τα περασμένα χρόνια δαιμονοποιήθηκε οποιαδήποτε τέτοια κουβέντα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jOYMsq
via IFTTT

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης ιδρύει, με νομοσχέδιο που καταθέτει άμεσα στη Βουλή, την Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία.

Πρόκειται για Ανώνυμη Εταιρεία, με την επωνυμία Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών (ΕΚΔΕ), η οποία έρχεται να καλύψει το μεγάλο έλλειμμα της χώρας μας στον τομέα.

Με την εκτόξευση, φέτος, του δορυφόρου Hellas Sat, δημιουργούνται σημαντικές εμπορικές ευκαιρίες, που θα αξιοποιηθούν από μια εταιρεία διαστημικής πολιτικής αντίστοιχη με τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Το ΕΚΔΕ θα αναλάβει τη μίσθωση -με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια- των διαθέσιμων αναμεταδοτών που δεν θα αξιοποιηθούν από το ελληνικό Δημόσιο (για στρατιωτικές, τηλεοπτικές και άλλες εφαρμογές). Επίσης, έχει ιδιαίτερη σημασία η αξιοποίηση των ερευνητικών και επιστημονικών εφαρμογών που προκύπτουν από πολιτικές για το διάστημα (π.χ. εφαρμογές πολιτικής προστασίας: παρακολούθηση Γης, πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών, αυθαίρετης δόμησης κ.λπ.).
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQnqGP
via IFTTT

ΔΝΤ: ΖΗΤΟΥΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ...ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΤΟ ΔΝΤ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ.
Μείωση του αφορολόγητου από το 2018 και 10ετή λιτότητα με αντάλλαγμα τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος, ετοιμάζονται να προτείνουν οι θεσμοί σε μια προσπάθεια να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί η δεύτερη αξιολόγηση και να ενταχθεί το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
Η πρόταση αυτή, είχε τεθεί προφορικά με πολύ λιγότερες λεπτομέρειες στον υπουργό οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο κατά την διάρκεια του Eurogroup της περασμένης Πέμπτης. Τώρα αναμένεται να έρθει και γραπτή με περισσότερες λεπτομέρειες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jOGfN6
via IFTTT

Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ

Ο νέος ασκών χρέη υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ Ντέινα Μποέντε διαβεβαίωσε αμέσως μετά τον διορισμό του ότι θα εξασφαλίσει την εφαρμογή του διατάγματος του Ντόναλντ Τραμπ περί μετανάστευσης.
Ο Μποέντε διορίσθηκε για να αντικαταστήσει την Σάλι Γέιτς, υπουργό Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Ομπάμα, που παύθηκε απ[ό τον Τραμπ διότι αρνήθηκε να εφαρμόσει το διάταγμα που έχει προκαλέσει κατακραυγή στις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο. "Είναι τιμή μου να υπηρετήσω τον πρόεδρο Τραμπ σε αυτή τη θέση μέχρι να οριστεί ο υπουργός από τη Γερουσία" ανέφερε ο ίδιος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jQ7l42
via IFTTT

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΑΥΓΗΣ" ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ

Κατάληψη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ομάδα αντιεξουσιαστών στα γραφεία της εφημερίδας "Αυγή". Περίπου 30 άτομα, είχαν μοιραστεί στον 3ο όροφο του κτιρίου και έξω από αυτό.
Οι αντιεξουσιαστές διαμαρτύρονταν για την απόφαση να απελαθεί ο Μohamad Αbdelgawad, ο οποίος υποστηρίζει ότι διώκεται από το καθεστώς της Αιγύπτου και κινδυνεύει να εκτελεστεί, επειδή δημοσιοποίησε βίντεο με δολοφονίες διαδηλωτών από τον στρατό.

Όταν συμπλήρωσε τις 32 ημέρες απεργίας πείνας, στις 12 Ιανουαρίου, ο Αιγύπτιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2k9DvYZ
via IFTTT

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΚΤΩ» ΘΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΙΣ ΔΙΜΕΡΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η απόρριψη από τις ελληνικές αρχές του αιτήματος για έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών «θα βλάψει πραγματικά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις», δήλωσε εκ νέου ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ.
Μιλώντας στο δίκτυο news channel 24 και σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, ο κ. Μπεκίρ επέκρινε την απόφαση του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζοντάς την άδικη και πολιτική.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jnouWF
via IFTTT

ΣΑΛΟΣ ΣΤΗΝ AIR FRANCE. ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ 15 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΜΠ

Από τη θέση σε εφαρμογή της διαταγής Τραμπ περί απαγόρευσης εισόδου πολιτών από επτά μουσουλμανικές χώρες στις ΗΠΑ, έχει προκληθεί χάος και πολλές φορές παράνοια στον τρόπο που διαδίδονται οι πληροφορίες σε όλο τον κόσμο. Η οθόνη στο Σαρλ Ντε Γκολ του Παρισιού με τη λίστα επιβατών που "άναψε φωτιές" και η παραδοχή του γαλλικού αερομεταφορέα πως απέτρεψε την επιβίβαση σε 15 επιβάτες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jniDR0
via IFTTT

ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΞΑΝΑ Η ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

Ξανά στο εδώλιο δεν αποκλείεται να καθίσει ο Αρτέμης Σώρρας για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων για το οποίο έχει αθωωθεί από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, απόφαση που προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων.Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευσταθίου Σπυροπούλου, άσκησε αναίρεση υπέρ του νόμου σε βάρος της επίμαχης απόφασης που είχε εκδοθεί το 2013, ύστερα από μήνυση του Άδωνη Γεωργιάδη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jvCsAW
via IFTTT

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΤΡΙΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

Τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στον καταυλισμό της Μόριας μέσα σε μία μόλις εβδομάδα, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες...
Τρίτος νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Όπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε από αστυνομικές Αρχές, ο άνδρας είναι από το Πακιστάν, ηλικίας περίπου 20 ετών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2jJIVvx
via IFTTT

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΤΟΥΛΗ: ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Του Ορέστη Οικονόμου
Πόσες φορές μπορεί να εισπραχθεί μία κλήση (η ίδια κλήση) και από πόσες υπηρεσίες; Ενα... εφιαλτικό ταξίδι στη χώρα της ταλαιπωρίας για εκατοντάδες πολίτες που βρίσκονται αντιμέτωποι με το κενό ανάμεσα στη λογική και την πραγματικότητα που ζει και βασιλεύει παρά τις δημόσιες σχέσεις του φωτογενούς(;) δημάρχου. Είναι τέτοιο το χάος στις υπηρεσίες του δήμου που όχι μόνο επικαιροποίηση στοιχείων δεν έχει γίνει, αλλά επιβάλλονται κατασχέσεις ακόμη και σε πολίτες που δεν έκαναν οι ίδιοι τις κλήσεις καθώς είχαν πουλήσει το αυτοκίνητό τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kF200e
via IFTTT

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΙΤΣΩΝΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΚΟ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΒΡΕΦΟΥΣ ΜΕ ΚΥΣΤΙΚΗ ΙΝΩΣΗ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Την 28η Ιανουαρίου τα δελτία ειδήσεων πανελλαδικής εμβέλειας μετά από παραπληροφόρηση και διασπορά ψευδών ειδήσεων που διέδωσαν εμπλεκόμενοι έπαιξαν μια είδηση η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγε ότι ένα μωρό δυο μηνών έφυγε από την ζωή από αμέλεια των Συρίων Κουρδικής καταγωγής που διέμεναν στην Ριτσώνα. Οι γονείς στις 10 το πρωί της 28ης Ιανουαρίου προσήχθησαν στο Α.Τ. Χαλκίδας με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.26 Νοέμβρη του 2016 γενήθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας η μικρή Noursan Ibrahim Tamo. Από την ημέρα γέννησής της διεγνώσθει κυστική ίνωση με αναπνευστικό πρόβλημα με συχνή την ανάγκη υποστήριξης οξυγόνου. Στις 02/12/2016 το παιδί εισήλθε στο νοσοκομειο παίδων Αγία Σοφία όπου νοσηλεύτηκε για 24 ημέρες και εξήλθε στις 27/12/2016.Όλο αυτό το διάστημα από τις  27/12/2016 και μετά το βρέφος μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία της Αθήνας, νοσηλεύτηκε και πάλι στο παίδων Αγία Σοφία και το ΑγλαΪα Κυριακού όπου κατόπιν εξετάσεων και αφού νοσηλεύτηκε μια μέρα επέστρεψε στις 12/01/2017 στην Ριτσώνα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kio2bc
via IFTTT

ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε κοντέινερ που μετέφερε απόβλητα του δήμου στον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ ανιχνεύθηκε ραδιενεργό ιώδιο από το ειδικό όργανο μέτρησης ραδιενέργειας, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί η εναπόθεσή τους στον χώρο και να επιστραφούν στον δήμο.
Αμέσως δόθηκε εντολή στους επιθεωρητές Περιβάλλοντος για την άμεση διερεύνηση του θέματος και τη λήψη μέτρων, εφόσον απαιτείται, για την προστασία της δημόσιας υγείας. Ο δήμος τα απόθεσε σε χώρο παράνομης απόρριψης αποβλήτων, εντός περιφραγμένου γηπέδου του Δήμου Λαυρεωτικής στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας. Αφού ελήφθησαν υπόψη και οι μετρήσεις του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, ο οποίος εκλήθη στο σημείο, ξεκίνησε η διενέργεια της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του αρμόδιου αντιδημάρχου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKTvQe
via IFTTT

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ: ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΚΟ

Παραδομένοι στα χέρια των ΜΚΟ βρίσκονται οι πρόσφυγες και μετανάστες στους χώρους του Ατυπου Κέντρου Φιλοξενίας του Ελληνικού. Με το Δανέζικο Συμβούλιο Προσφύγων να έχει υπό την εποπτεία του σχεδόν τα πάντα, οι άνθρωποι αυτοί εξακολουθούν να πιστεύουν και να ελπίζουν στη συνέχιση του ταξιδιού τους προς τις χώρες προορισμού τους ή στην απόκτηση ασύλου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kJB96o
via IFTTT

ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΣΕ ΜΟΡΙΑ ΛΕΣΒΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Κάτω από αντίξοες συνθήκες, χωρίς ατομικά μέσα προστασίας και με μισθό φτώχειας, καλούνται οι εργαζόμενοι στα hot spots προσφύγων - μεταναστών στη Μόρια της Λέσβου και το Βαθύ της Σάμου να αντεπεξέλθουν στο έργο τους. Στην πραγματικότητα, είναι εγκλωβισμένοι και οι ίδιοι, όπως και οι πρόσφυγες, από την πολιτική της ΕΕ που καταστρατηγεί τα εργασιακά δικαιώματα, προωθώντας αντί της σταθερής δουλειάς απασχόληση με ημερομηνία λήξης και μισθούς πείνας. Ετσι, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ προσπαθούν, μέσα και από τις Επιτροπές Αγώνα που έχουν συστήσει, να πιέσουν για καλύτερους όρους δουλειάς. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKNpiU
via IFTTT

GUARDIAN: ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Κίνδυνο αναβίωσης των συζητήσεων για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη «βλέπει» ο Guardian, που αναφέρει ότι η κυβέρνηση έχει τρεις εβδομάδες προθεσμία για να ξεπεράσει το αδιέξοδο στις ολοένα και δυσκολότερες συζητήσεις με τους δανειστές. Διαφορετικά, συμπληρώνει, διακινδυνεύει να επαναφέρει στο προσκήνιο την κρίση χρέους με νέα ορμή.
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι αντιμέτωπη με το δίλημμα να συμφωνήσει για πρόσθετη λιτότητα ή να προκηρύξει εκλογές και προστίθεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ζύγιζε τις επιλογές του το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kJxlSK
via IFTTT

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Κάμερες και φωτογραφικές μηχανές απαθανάτισαν τη νέα τουρκική πρόκληση πολλών... αστέρων. Αυτό που δείχνουν όμως είναι ότι η... κρουαζιέρα που στήθηκε για την πρόκληση έναντι της Ελλάδας στην επέτειο της κρίσης των Ιμίων δεν ήταν... μακρινή. Τα τουρκικά σκάφη, αν και δεν επιχείρησαν να προσεγγίσουν με τρόπο ώστε να προκαλέσουν την αντίδραση των ελληνικών που βρίσκονταν στην περιοχή φαίνονται στο βίντεο που δίνουν στη δημοσιότητα του τουρκικά ΜΜΕ να κινούνται πολύ πιο κοντά από το ένα μίλι που ανακοινώθηκε. Ειδικά στην περίπτωση των δυο ταχύπλοων στα οποία επέβαιναν οι κομάντος, αλλά και του σκάφους της τουρκικής ακτοφυλακής οι χειριστές προσέγγισαν αρκετά κοντά στα Ίμια.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKTNXz
via IFTTT

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ 2015 ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ

Ο κ. Δραγασάκης αποκάλυψε πως οι τραπεζίτες είχαν ενημερώσει τον ΔΟΛ για τα προβλήματα βιωσιμότητας από πρόπερσι και είχαν ζητήσει τη λήψη μέτρων για την αποφυγή της σημερινής κατάληξης.
Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Δραγασάκης στην τηλεόραση creta με φόντο την προαναγγελθείσα αναστολή λειτουργίας του ΔΟΛ, η οποία θα αποκαλύπτεται από το ΒΗΜΑ της Κυριακής.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kJyJF0
via IFTTT

ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS: ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας η Οικονομική Αστυνομία έκανε 30 εφόδους και κατέσχεσε έγγραφα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.
Μεταξύ άλλων, ερεύνησε το σπίτι και το γραφείο του πρώην προέδρου του ΕΟΦ, Δημήτρη Λινζτέρη, που στο παρελθόν είχε διατελέσει και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Ο Δ. Λιντζέρης, γιατρός γυναικολόγος στο επάγγελμα, διετέλεσε πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων από τον Ιανουάριο του 2014 και για περίπου έναν χρόνο. Παραιτήθηκε από τον Οργανισμό λόγο πριν από τις εκλογές του 2015 για να κατέβει υποψήφιος στη Β' Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ, του οποίου βουλευτής εκλεγόταν από το 2000 έως το 2012.
Ο ΕΟΦ ελέγχεται από τις αρμόδιες Αρχές στο πλαίσιο της έρευνας για τη Novartis και τις πρακτικές που ακολουθούσε, προκειμένου να επιτυγχάνει υπερκοστολόγηση των προϊόντων της, καθώς μετά το 2012 στην αρμοδιότητά του πέρασε η τιμολόγηση των φαρμάκων.
Η εφημερίδα αναφέρει πως επικοινώνησε με τον Δ. Λιντζέρη, ο οποίος δήλωσε άγνοια, ωστόσο όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Real News "οι πληροφορίες μας είναι απολύτως διασταυρωμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση".
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kKOgjG
via IFTTT