Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ

Η πρώτη απόλυση οδηγού - εργαζόμενου, με βάση το νέο Προεδρικό Διάταγμα 94/2014, σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή 29 Αυγούστου στο ΚΤΕΛ Μεσσηνίας. Ο οδηγός έχει ως άμεσο εργοδότη ιδιοκτήτη λεωφορείου ο οποίος αξιοποίησε το Προεδρικό Διάταγμα, που δημοσιοποιήθηκε στα μέσα Αυγούστου και επιτρέπει τις απολύσεις με μια απλή καταγγελία σύμβασης.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1B7e38D

via IFTTT

Η COCA COLA ΧΑΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Πριν από λίγες ημέρες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθήνας απέρριψε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η Coca Cola σε βάρος των απεργών του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης με την οποία ζητούσε να τους απαγορευτεί να καλούν τον κόσμο σε μποϋκοτάζ των προϊόντων της 3Ε. Αυτό όμως δεν άρεσε καθόλου στην Coca Cola.

Έτσι από την Παρασκευή το απόγευμα οι υπεύθυνοι της Coca Cola ξεκίνησαν μια «εκστρατεία ενημέρωσης» που στόχο είχε να μην μεταδοθεί η είδηση της ήττας της στα δικαστήρια από τα περισσότερα ΜΜΕ της χώρας. Φυσικά αυτό ήταν πολύ εύκολο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν κλείσει τις κάμερες στους απεργούς, ωστόσο αυτό που έκανε τη διαφορά αυτή τη φορά ήταν ότι οι πιέσεις ασκήθηκαν και στα διαδικτυακά ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1vzLAYE

via IFTTT

ΈΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΧΑ - ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΩΡΑΛΗ

Υπό αυστηρά μέρα ασφαλείας πραγματοποιείται σε λίγη ώρα η ορκωμοσία του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά. Λίγο νωρίτερα μέλη της Χρυσής Αυγής αντάλλαξαν υβριστικά συνθήματα με μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων. Στην ορκωμοσία θα παρευρεθεί και ο προφυλακισμένος βουλευτής της ΧΑ Ν.Κούζηλος, που έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/Y2YGQw

via IFTTT

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ...ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ - ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!

ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΥΤΕΥΣΗΣ.

ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.

ΑΙΣΧΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΥΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Με έντονο τρόπο συνεχίζονται οι διεργασίες για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η κυβέρνηση εκτός από το όνομα του Φώτη Κουβέλη εξετάζει άλλη μια υποψηφιότητα από την Κεντροαριστερά, αυτή της Μαρίας Δαμανάκη.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pvUzb5

via IFTTT

"ΜΠΛΟΚΟ" ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ

Ασπίδα στις κατασχέσεις για χιλιάδες οφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων αποτελούν οι «έναντι» πληρωμές που φτάνουν να αντιστοιχούν σχεδόν στο 50% των εσόδων που εισπράττονται από όσους ακόμη παραμένουν σε ρύθμιση και μπορούν να πληρώνουν υπέρογκες μηνιαίες δόσεις.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qWCGBb

via IFTTT

ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ-ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΠΑΠΑΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΕΘ

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ...;;;;Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ...

"Στόχος της Ελλάδας είναι να μειώσει το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους της με χαμηλότερα επιτόκια ή με μεγαλύτερη διάρκεια αποπληρωμής του", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης σε συνέντευξη που έδωσε στην αμερικανική εφημερίδα New York Times (ΝΥΤ).

«Το χρέος μας είναι μεγάλο, αλλά είναι επίσης πολύ μακροπρόθεσμο, έτσι μπορεί να εξυπηρετηθεί εύκολα», δήλωσε ο υπουργός. Η κυβέρνηση, πρόσθεσε ο ίδιος, σχεδιάζει προσφυγή στις διεθνείς κεφαλαιαγορές με μία νέα έκδοση ομολόγων τις επόμενες εβδομάδες, την τρίτη φορά που θα αναζητήσει κεφάλαια μετά από τέσσερα χρόνια που οι αγορές ήταν ουσιαστικά κλειστές για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/VXnEzg

via IFTTT

H ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ "ΥΠΕΡ-ΓΕΡΑΣΜΕΝΩΝ" ΧΩΡΩΝ

Μέχρι το 2020, 13 χώρες θα είναι υπερ-γερασμένες – με πάνω από 20% του πληθυσμού τους να είναι άνω των 65 ετών – σύμφωνα με μια έκθεση της Υπηρεσίας Επενδυτή της Moody’s. Αυτός ο αριθμός θα έχει ανέβει σε 34 κράτη μέχρι το 2030. Σήμερα, μόνο τρεις χώρες ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία: η Γερμανία, η Ιταλία και η Ιαπωνία.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/VXnEiP

via IFTTT

ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ-ΑΚΟΜΗ 21 ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Τις σορούς άλλων 21 μεταναστών, πιθανότατα Σύρων, που πνίγηκαν όταν το πλεούμενο στο οποίο είχαν επιβιβαστεί βυθίστηκε στη Μεσόγειο, κοντά στα θαλάσσια σύνορα με τη Λιβύη, ανέσυρε το Λιμενικό Σώμα της Τυνησίας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1nMmAFy

via IFTTT

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Περίπου 10.000 άτομα συμμετείχαν σε συγκέντρωση στην Στοκχόλμη εναντίον πορείας του νεοναζιστικού «Κόμματος των Σουηδών» (SvP). Από την αρχικά ειρηνική αντιδιαδήλωση αποσπάστηκε μικρή ομάδα ατόμων που συγκρούστηκε με την αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1rH6gxd

via IFTTT

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ - ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, δέκα - δεκαπέντε άτομα με ξυρισμένα κεφάλια και μαύρες μπλούζες επιτέθηκαν άγρια σε ζευγάρι ομοφυλοφίλων στην Πλατεία Βαρνάβα.Οι δύο νεαροί δεν έκαναν τίποτα άλλο από το να πίνουν μπίρα σε ένα παγκάκι. Η βραδιά τους τελείωσε στο νοσοκομείο, αφού η επίθεση ήταν τόσο βίαιη, που είχε ως αποτέλεσμα το πόδι του ενός να σπάσει σε τρία σημεία...

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zWYb63

via IFTTT

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Στο κυνήγι της φοιτητικής κατοικίας ρίχνονται σιγά-σιγά χιλιάδες νέοι φοιτητές που πέρασαν σε κάποια σχολή μακριά από το τόπο διαμονής τους. Η αναζήτηση της κατάλληλης κατοικίας είναι μια διαδικασία περίπλοκη και για πάρα πολλές περιοχές της χώρας…εξαντλητική τόσο για τους φοιτητές όσο και για τους γονείς, ενώ δεν λείπουν και οι παγίδες.


Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης, ότι για την κάλυψη των πρώτων αναγκών αλλά και γενικότερα για τη χρηματοδότηση των σπουδών, οι τράπεζες διαθέτουν ειδικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες που απευθύνονται σε φοιτητές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pt7Tgq

via IFTTT

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕΤΡΑ...ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!



ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ...

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΥΑΛΑ,ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΕ ΟΣΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ

Το κέντρο και η Κεντροδεξιά δεν μπορεί να είναι σκορποχώρι με διάφορους οπλαρχηγούς οι οποίοι κινούνται ως «άτακτοι» είτε φιλομνημονιακά είτε αντιμνημονιακά, χωρίς το σύνολο της πολιτικής τους δράσης να εξυπηρετεί ούτε την κοινωνία ούτε την πατρίδα και την εθνική κυριαρχία.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1peBK6f

via IFTTT

ΤΟ STAR CHANNEL ΤΟΥ ΒΑΡΔΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ



ΤΟ STAR CHANNEL ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΑΛΑΦΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ΚΟΡΗ ΤΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ .

LIFE STYLE ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΟΝΑΖΙ "STAR ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ" ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΟΒΕΣ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1n8jRq0

via IFTTT

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΕΘ (ΣΑΒ. 6/9/2014)‏

Όλοι εμείς που, εδώ και χρόνια, αγωνιζόμαστε ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις στη Χαλκιδική, διεκδικώντας το δικαίωμα στη ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία, καλούμε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, νέο, αγωνιζόμενο πολίτη να διεκδικήσουμε μαζί ένα καλύτερο αύριο και δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης, συντροφικότητας και αγώνα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1B3WYMQ

via IFTTT

Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ" ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΡΟΥΡΙΟ!‏

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές αποδείξεις της κτηνωδίας της αστικής πολιτικής και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων αποτελεί το φαινόμενο της μετανάστευσης. Ένα φαινόμενο που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον πόλεμο, τις επεμβάσεις και τη φτώχεια.

Το τελευταίο μάλιστα διάστημα, στα νερά του Αιγαίου, μια από τις βασικές πύλες των απελπισμένων προς την Ευρώπη, σημειώνονται απίστευτα δραματικά γεγονότα καθώς οι μεταναστευτικές ροές έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Πως όμως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά όταν παράλληλα σημειώνονται τα εξής: Οι Σύριοι πρόσφυγες έχουν φθάσει τα τρία εκατομμύρια, ο μισός συριακός πληθυσμός έχει εκτοπισθεί

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qdzYas

via IFTTT

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ COCA COLA: "ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!"

Ο Δημήτρης Αγάς, εργαζόμενος στην Coca Cola, μιλάει για την δικαίωση των απεργών εργατών του εργοστασίου της πολυεθνικής στην Θεσσαλονίκη, με την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας, το οποίο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της εταιρείας εναντίον τους, επειδή καλούσαν σε μποϊκοτάζ των προϊόντων.


Σύμφωνα με την ίδια απόφαση "το μποϊκοτάζ στο οποίο προτρέπουν το καταναλωτικό κοινό, δεν έχει ως σκοπό τον ανταγωνισμό αλλά την επαναλειτουργία του εργοστασίου της Θεσσαλονίκης και την επαναπρόσληψη των απολυθέντων εργαζομένων, ήτοι αποτελεί μέσο πίεσης για την επίτευξη ενός συνδικαλιστικής, κοινωνικής φύσεως σκοπού."

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qdzYao

via IFTTT

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ 20ΔΙΣ ΕΥΡΩ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ ΘΑ ΒΥΖΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σημαντικές αλλαγές στις αγροτικές και κτηνοτροφικές επιδοτήσεις θα φέρει η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, καθώς το νέο σύστημα χορήγησης κοινοτικών κονδυλίων θα συνδέεται με την παραγωγή προϊόντων για την περίοδο 2014 -2020.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wRARdK

via IFTTT

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΝΙ: «ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ»



«Η ελληνική κυβέρνηση δε μπορεί να διανοηθεί τι σημαίνει στοιχειώδης υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και λυσσά που η Αργεντινή αντιστέκεται στους ξένους κερδοσκόπους» λέει Στο ΧΩΝΙ ο επιχειρησιακός αρχηγός της 17Ν.

"Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από αυτό των καλοζωισμένων μνημονιακών που - μέσω των ΜΜΕ της ολιγαρχίας - πανηγυρίζουν επειδή τάχα η Αργεντινή την πάτησε. Όμως η Αργεντινή δεν πάτησε, όπως δεν την πάτησε κανένας, ιστορικά, από όσους έκαναν παύση πληρωμών" υπογράμμισε ο Δημήτρης Κουφοντίνας μιλώντας Στο ΧΩΝΙ και τον Γιώργο Χριστοφορίδη, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται, ήδη, 12 χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή

ΠΡΕΖΑ TV

30-8-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1u9dXcn

via IFTTT

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΜΕ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ -

«ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΤΡΟΙΚΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ


Τι θα έκανε άραγε η εξουσία χωρίς τους δημοσιογράφους; Τι θα έκανε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα χωρίς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τους καναλάρχες, τους μεγαλοδημοσιογράφους με τους παχυλούς μισθούς και τους αστυνομικούς συντάκτες; Όλοι αυτοί που έχουν εντεταλμένο ρόλο να παρουσιάζουν τους επαναστάτες και τους αγωνιστές όπως τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα ως εγκληματίες και τρομοκράτες είναι αυτοί που έχουν συνεργήσει τα τελευταία χρόνια στη μεγαλύτερη κοινωνική ληστεία που υφίσταται ο λαός. Είναι αυτοί που έχουν συνεργήσει στην πολιτική της κοινωνικής γενοκτονίας και της κοινωνικής ευθανασίας που έχει επιβληθεί από το υπερεθνικό κεφάλαιο και τους δανειστές μέσω της Τρόικας και του ελληνικού κράτους. Εδώ και τέσσερα χρόνια η συντριπτική πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και του Τύπου προπαγανδίζει υπέρ της πολιτικής διάσωσης του συστήματος. Ότι όλα όσα έγιναν ήταν «για το καλό» του ελληνικού λαού, ότι τα μνημόνια ήταν η μόνη λύση, ότι οι μισθοί και οι συντάξεις έπρεπε να κοπούν, γιατί οι «υψηλοί» μισθοί δεν κάνουν την οικονομία πιο ανταγωνιστική, ενώ οι «υψηλές» συντάξεις επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό. Ότι νοσοκομεία και σχολεία έπρεπε να καταργηθούν ή να συγχωνευτούν γιατί επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qQSWUg

via IFTTT

Η ΝΔ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΣΚΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ!

Ακολουθεί ανακοίνωση του συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων


Δημοσιεύτηκε το Προεδρικό Διάταγμα του Νέου Οργανισμού του ΥΠΠΟΑ στο ΦΕΚ 171/Α/28-8-2014. Χωρίς να προηγηθεί κανένας διάλογος ούτε με τους εργαζόμενους, ούτε με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, ούτε με τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς –παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων εδώ και τρία χρόνια με διαρκή υπομνήματα– η αρχαιότερη Υπηρεσία του ελληνικού κράτους αλλάζει δομή, όταν ο προηγούμενος Οργανισμός θεσμοθετήθηκε μόλις το 2003, και δεν έχει αποτιμηθεί καν η λειτουργία του.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qQSUMl

via IFTTT

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ 12.500 ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

Στον... δρόμο κινδυνεύουν να μείνουν 12.500 μαθητές στο νομό Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μεταφέρονται με λεωφορεία στα σχολεία τους, καθώς οι διαγωνισμοί για τη μεταφορά τους κηρύχθηκαν άγονοι. Την ίδια στιγμή, το «μπαλάκι» για την καθυστέρηση επιρρίπτει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας τόσο στα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομικών όσο και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ από την πλευρά του, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, κατηγορεί τα συναρμόδια υπουργεία.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qQSUvH

via IFTTT

ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ: ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΔΙΕΦΥΓΕ ΜΕ 5 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ

Ανώτατο τραπεζικό στέλεχος από τη Βόρειο Κορέα, που χειριζόταν τα χρήματα του δικτάτορα Κιμ Γιονγκ-ουν αυτομόλησε στη Ρωσία και αναζητά άσυλο σε τρίτη χώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα νοτιοκορεατικής εφημερίδας που επικαλείται μη κατονομαζόμενη πηγή.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTvXZ1

via IFTTT

NY TIMES: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ -ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ

«Αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και υπηρεσίες επιβολής του νόμου έχουν εντοπίσει σχεδόν μια ντουζίνα Αμερικανών που έχουν ταξιδέψει στη Συρία για να πολεμήσουν για το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία, που η κυβέρνηση Ομπάμα λέει ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Αλ Κάιντα, πριν τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001» αναφέρει σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTw1b5

via IFTTT

ΑΡΝΗΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Σε διαμαρτυρία-άρνησης εισόδου στα κελιά τους, αναμένεται να προχωρήσουν σήμερα οι γυναίκες κρατούμενες της δεύτερης πτέρυγας των Φυλακών Κορυδαλλού, αντιδρώντας, όπως αναφέρουν σε έγγραφη καταγγελία τους, στην προγραμματισμένη μεταφορά τους στον πρώτο όροφο όπου κρατούνται 6 χρυσαυγίτες βουλευτές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1u9aTgo

via IFTTT

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ- ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΟΚΤΩ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με οκτώ μονάδες έναντι της ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Palmos Analysis για λογαριασμό του TVXS.


Αναλυτικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 25,8%, η ΝΔ δεύτερη με 17,7%, ενώ πολύ χαμηλά ποσοστά καταγράφει το ΠΑΣΟΚ με 3%.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTw0nE

via IFTTT

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

Υπό τον κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί του Σαββάτου η ορκωμοσία στην περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, προκειμένου να αποτραπούν επεισόδια με αντιεξουσιαστές και μέλη αντιρατσιστικών οργανώσεων που αντιδρούν στη συμμετοχή δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο νέο σχήμα.


Από το πρωί ομάδες αντιεξουσιαστών και μελών του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΚΕΕΡΦΑ, συγκεντρώθηκαν έξω από το μέγαρο της Περιφέρειας, φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα, ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν αποκλείσει το κτήριο.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTw077

via IFTTT

ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι στην Κίσσαμο Χανίων.


Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και καίει χορτολιβαδική και καλλιεργήσιμη κυρίως από ελιές έκταση.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1u9aRFo

via IFTTT

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» Η ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ-ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ

«Τρίζει» η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των φοιτητών σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, καθώς τα ιδρύματα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί και να πληρώνουν τα νοσοκομεία, τους γιατρούς και τα φάρμακα.


Μόνο τα ΤΕΙ της Αθήνας και του Πειραιά χρωστούν σε διάφορα νοσοκομεία 150.000 ευρώ και 120.000 ευρώ αντίστοιχα, όπως αναφέρει το Έθνος.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTvZzZ

via IFTTT

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

Νέος γύρος σημαντικών επαφών της κυβέρνησης ξεκινά σήμερα, Σάββατο, με τη συνάντηση που θα έχει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με τον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.


Στην ατζέντα της συνάντησης θα βρεθεί η πορεία της ελληνικής οικονομίας, εν όψει και των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pTvWnT

via IFTTT

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΣΤΕ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΫΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΑΠΑΞ

Οι πρώην υπάλληλοι της Εμπορικής Τράπεζας προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχουν λάβει το εφάπαξ τους.


Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 170 τραπεζουπάλληλοι στρεφόμενοι κατά του ΤΑΥΤΕΚΟ καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αποχωρήσει από τη Εμπορική Τράπεζα και ακόμα ορισμένοι δεν έχουν πάρει καν την σύνταξή τους, ενώ όλοι δεν έχουν λάβει το εφάπαξ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zRa7pV

via IFTTT

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η CIA...ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ...

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ...

Σοκ έχει προκαλέσει στην αστυνομική οικογένεια της Θεσσαλονίκης η αυτοκτονία ενός αστυνομικού που πήδηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στη Νεάπολη. Ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε σε Τμήμα Ασφαλείας της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1n3mN7u

via IFTTT

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΜΟΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ Γ’ ΤΥΠΟΥ! -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Από την περασμένη Δευτέρα, η υπηρεσία φύλαξης άρχισε να αδειάζει τη φυλακή του Δομοκού, προκειμένου αυτή να μετατραπεί σε κολαστήριο Γ’ Τύπου, όπως προβλέπεται από το φασιστικό νόμο 4274/2014. Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη είχαν μεταφέρει περίπου 100 κρατούμενους σε άλλες φυλακές της χώρας!


Mόλις πήραμε την πληροφορία για τη διαδικασία αδειάσματος του Δομοκού, ψάξαμε και βρήκαμε ότι η σχετική απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου, με ημερομηνία 1 Αυγούστου 2014, η οποία προβλέπει «τη μετατροπή του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Δομοκού από Β’ τύπου σε Γ’ τύπου», αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» (δείτε εδώ) και δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ στις 11 Αυγούστου (ΦΕΚ 2198 Β’/11-8-2014).

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qKX9cg

via IFTTT

ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑ "ΞΕΒΡΑΣΕ" ΤΟ ΚΥΜΑ - ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ "ΔΕΙΧΝΟΥΝ" ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Νεκρός βρέθηκε, σήμερα το μεσημέρι, στην παραλία του Μάλεμε Χανίων, ένας άνδρας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για έναν 59χρονο Χανιώτη και πιθανολογείται ότι έχουμε να κάνουμε με αυτοκτονία.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1sPboLJ

via IFTTT

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΔΙΑΘΕΤΗ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ

Υψηλός καταγράφεται ο κίνδυνος να παραμείνει αδιάθετη η φετινή παραγωγή ακτινιδίων, σύμφωνα με τον Γιώργο Πολυχρονάκη, ειδικό σύμβουλο του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής, Διακίνησης Φρούτων, Λαχανικών και Χυμών INCOFRUIT-HELLAS.

Όπως ανέφερε ο κ. Πολυχρονάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ένας από τους βασικούς λόγους αυτής της δυσμενούς εξέλιξης είναι η πρακτική επιτήδειων οι οποίοι προχωρούν σε συγκομιδή και διακίνηση, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, ελληνικών προϊόντων τα οποία δεν πληρούν τις προδιαγραφές ως προς τους δείκτες ωρίμανσης αλά και εμπορίας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qKMFtr

via IFTTT

ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΣΤΟ ΧΩΝΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ‏

Παρουσιάζουν τον κώδικα δεοντολογίας της Τράπεζας της Ελλάδος ως τρόπο προστασίας των δανειοληπτών από τα τραπεζικά ιδρύματα. Λένε ΨΕΜΑΤΑ!

Στην πραγματικότητα είναι μία ΛΥΣΗ - ΕΚΤΡΩΜΑ, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των τραπεζών!

Αυτήν την Κυριακή Το ΧΩΝΙ δείχνει τη (σκληρή) αλήθεια στα υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pciia4

via IFTTT

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ...ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ

Κίνδυνος να εκπέσει η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης για τη Χρυσή Αυγή εάν τεθεί σε ισχύ διάταξη που προβλέπεται στο σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με την οποία για τον χαρακτηρισμό μιας οργάνωσης ως εγκληματικής απαιτείται οικονομικό κίνητρο.Ανέλπιστη βοήθεια προς τη Χρυσή Αυγή παρέχει το σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα και ειδικότερα οι προτεινόμενες αλλαγές στο άρθρο 187. Σύμφωνα με την πρόταση της επιτροπής που επεξεργάζεται τις σχετικές τροποποιήσεις, για τον χαρακτηρισμό μιας οργάνωσης ως εγκληματικής θα απαιτείται πλέον να υπάρχει οικονομικό κίνητρο, κάτι που δεν συνοδεύει υποχρεωτικά τη δράση των ταγμάτων εφόδου.


Οι σχεδιασμοί αυτοί βασίζονται στη σύμβαση του ΟΗΕ κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος (Παλέρμο 2000) και είχαν μοντέλο τη λειτουργία της μαφίας, ενώ η αρχική πρόθεση της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής ήταν ο περιορισμός της αθρόας χρήσης αυτού του άρθρου, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.


Αυτό θα σημάνει τη μετατροπή σε πλημμέλημα της κατηγορίας για κακουργηματική συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που αντιμετωπίζουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, για τους οποίους όμως η ανάκριση δεν έβγαλε οικονομικό όφελος εξαιτίας της δραστηριότητάς τους. Με τον τρόπο αυτό ανοίγει ο δρόμος της αποφυλάκισής τους.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1C9e7Gb

via IFTTT

EUROSTAT: ΣΤΟ 27,2% Η ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Στο 27,2%, το υψηλότερο επίπεδο μεταξύ των χωρών - μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα το Μάιο του 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), τα οποία έδειξαν ότι η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο παρέμεινε αμετάβλητη στο 11,5%, σε σχέση με τον Ιούνιο.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zQ8Yil

via IFTTT

ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον γενικό γραμματέα Μαρίνο Σκανδάμη βαραίνουν με την ευθύνη οι κρατούμενες, αφού «κωφεύουν προκλητικά» σχετικά με το «αλώνισμα» έξι χρυσαυγιτών σε πτέρυγα που χωράει 100 γυναίκες.Οι γυναίκες κρατούμενες του Κορυδαλλού καταγγέλλουν ότι η πτέρυγα στην οποία διαμένουν δεν είναι επαρκής. Ισχυρίζονται ότι τις «στριμώχνουν σαν τα ποντίκια», τη στιγμή που οι χρυσαυγίτες έχουν ολόκληρη πτέρυγα για έξι μόνο άτομα. Αυτή τη στιγμή οι γυναίκες κρατούμενες είναι 85, ενώ τον Σεπτέμβρη ο αριθμός αυτός θα διπλασιαστεί λόγω μεταγωγών των δικαστηρίων και ο όροφος της πτέρυγας που θα μεταφερθούν δεν επαρκεί ούτε για τις μισές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zQ8ZTr

via IFTTT

ΣΤΟΠ ΣΤΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ

Της ΒΑΝΑΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά την ετυμηγορία του Συμβουλίου της Επικρατείας, τον περασμένο Μάρτιο, με την οποία μπήκε τέλος στην προνομιακή εισαγωγή παιδιών πολύτεκνων στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, το διοικητικό Εφετείο της Αθήνας με δύο αποφάσεις του επεκτείνει το απαγορευτικό καθεστώς και στις στρατιωτικές σχολές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/VUPagp

via IFTTT

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

1. Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα: Η μείωση του φόρου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, αφού οι αλλαγές πρέπει να ισχύσουν από τις 15 Οκτωβρίου. Στα σενάρια είναι η μείωση του ΕΦΚ κατά 10% - 20%.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qJOkPM

via IFTTT

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: 3,7 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Οικονομική ενίσχυση ύψους 3,7 εκατ. ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από τους σεισμούς στην Κεφαλονιά στις αρχές του 2014 ενέκρινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ύστερα από αίτημα που υπεβλήθη στον Επίτροπο αρμόδιο για θέματα Περιφερειακής Πολιτικής κ. Γιοχάνες Χαν.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1qJOk2l

via IFTTT

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Εκρηκτικό αναμένεται το κλίμα στην ορκωμοσία του δημοτικού συμβουλίου της Αθήνας στις 5 το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Αθήνα 9.84, στο Γκάζι.


Αντιφασιστικές οργανώσεις προαναγγέλλουν κινητοποίηση στο χώρο, όπου αναμένεται να συγκεντρωθούν και μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ έντονη θα είναι η παρουσία της αστυνομίας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/XXN9Sz

via IFTTT

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών με δύο αποφάσεις του έκρινε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος 3966/2011 («νόμος Διαμαντοπούλου») που δίνει μπόνους στα τέκνα των πολυτέκνων και τριτέκνων οικογενειών για καθ' υπέρβαση εισαγωγή στα Ανώτατα Στρατιωτικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, όπως στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/XXN9C9

via IFTTT

Ο ΣΓΟΥΡΟΣ MΟΙΡΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ!!!ΑΞΙΟΣ!!!

Μερικές ημέρες πριν παραδώσει την Περιφέρεια Αττικής στη Ρένα Δούρου και μπει ο Σεπτέμβρης, η διοίκηση Σγουρού ξεκίνησε νέο burst της διαφημιστικής εκστρατείας για τον τουρισμό στην Ελλάδα … το καλοκαίρι! Η διαφημιστική καμπάνια, με ένα από τα συνθήματά της «Κοντσέρτο για τζιτζίκια και κύμα», είναι εκτός τόπου και χρόνου, εφόσον οι διακοπές τελείωσαν και παράλληλα, παραβιάζει τους κανόνες της δεοντολογίας, σύμφωνα με τους οποίους η παλιά διοίκηση θα έπρεπε να δώσει την ευχέρεια στη νέα να επανασχεδιάσει την πολιτική και τον προϋπολογισμό της.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1n1WApN

via IFTTT

Ο ΟΠΑΠ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος ανακοίνωσε την Παρασκευή ο ΟΠΑΠ.



Συγκεκριμένα ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι μέσω της συμμετοχής της θυγατρικής του εταιρείας OPAP Investments Ltd, ως επικεφαλής μέλος (lead member), σε ενωση εταιρειών με την βρετανική επενδυτική εταιρεία Global Family Partners Ltd, θα υποβάλλει προσφορά για το δικαίωμα αποκλειστικής διοργάνωσης και διεξαγωγής του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1lkbE6G

via IFTTT

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

Η μεταβατική κυβέρνηση της Λιβύης, που έχει υποχωρήσει στο Τομπρούκ καθώς στην Τρίπολη κυριαρχούν οι συγκρούσεις, υπέβαλε την παραίτησή της ώστε να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση που θα «αντιπροσωπεύει ολόκληρο τον λιβυκό λαό». Η χώρα έχει βυθιστεί στο χάος, με ομάδες πολιτοφυλακής να ελέγχουν την πρωτεύουσα και να έχουν αποκαταστήσει το «Εθνικό Κογκρέσο» ως παράλληλο Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1n1WxKH

via IFTTT

ΣΤΗΝ «ΚΑΘΟΛΙΚΗ» ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στην εφαρμογή των μνημονιακών δεσμεύσεων για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων στην Ελλάδα προχωρεί η κυβέρνηση λαμβάνοντας πρόσθετες πρωτοβουλίες ώστε να διασφαλίσει ότι θα επιτευχθούν οι στόχοι.


Με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη συστήνεται 40μελής Διυπουργική Ομάδα Εργασίας που μέχρι τις 28 Νοεμβρίου θα πρέπει να αξιολογήσει τις μέχρι σήμερα νομοθετικές και διοικητικές ενέργειες για την απελευθέρωση των επαγγελμάτων, να καταγράψει τους υπάρχοντες περιορισμούς, αλλά και να διατυπώσει προτάσεις για περαιτέρω απελευθέρωση όπου αυτό κριθεί επ΄ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tRsQRz

via IFTTT