Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Κατασκευή κατηγορίας σε βάρος μετανάστη από τo Golden Hall και την LACOSTE

Την Τρίτη 23/5/2017 στο Μαρούσι γύρω στις 15:00, Ο μετανάστης από το Μαρόκο Τ.Α., δέχθηκε προπηλακισμό από την υπεύθυνη του καταστήματος Lacoste (της εταιρίας NOTOS) όταν έβγαινε από το κατάστημα. Η συγκεκριμένη θεώρησε ότι ο μετανάστης έκλεψε κάτι μπλουζάκια που έλειπαν από το κατάστημα και φώναξε αμέσως τους σεκουριτάδες του Golden Hall.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qC8pzO
via IFTTT

Αναβλήθηκε η συζήτηση για τις υπερκοστολογήσεις Βορίδη-Σαλμά, την επόμενη Πέμπτη η κατάθεση Μαρτίνη

Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για σήμερα συζήτηση στην Εξεταστική για το το πώς με απόφαση του τότε υπουργού της ΝΔ Μάκη Βορίδη το 2014 τιμολογήθηκε 1.500 ευρώ διαγνωστική εξέταση την οποία το ιδιωτικό διαγνωστικό εργαστήριο του πρώην υφυπουργού Υγείας της ΝΔ Μάριου Σαλμά πραγματοποίησε 550 φορές, λόγω της κηδείας του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Την επόμενη Πέμπτη καταθέτει στην επιτροπή ο Ανδρέας Μαρτίνης ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Φυλακών
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rlyGzJ
via IFTTT

Tα δικαιώματα των επιβατών που ταξιδεύουν με πλοία - Διαδώστε το -

Τα δικαιώματα των επιβατών πλοίων υπενθυμίζει η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής (ΕΚΠΟΙΖΩ), λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, αλλά και των επικείμενων καλοκαιρινών διακοπών.

Ακύρωση του εισιτηρίου από τον επιβάτη

Εάν θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο σας, πριν κάνετε το ταξίδι σας, τότε δικαιούστε την επιστροφή κάποιου ποσού από την αρχική τιμή, ανάλογα με τον χρόνο ακύρωσης.

Ανεξάρτητα από τον χρόνο ειδοποίησης, το 100% του εισιτηρίου, επιστρέφεται όταν υπάρχουν αποδεδειγμένοι λόγοι ανώτερης βίας.

Σας επιστρέφεται όλο το ποσό του εισιτηρίου (τόσο οι κρατήσεις, όσο και ο ΦΠΑ).

Εάν δεν ταξιδέψετε λόγω δική σας ευθύνης, χάνετε το εισιτήριο.

Τροποποίηση του εισιτηρίου από τον επιβάτη
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qBM5Xd
via IFTTT

Όλη η εγχωρια διαπλοκη παρηλασε στη κηδεια του Κωνσταντινου Μητσοτακη στην Αθήνα - φωτογραφιες #Μητσοτακης


Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rlT4R1
via IFTTT

#covfefe: Παγκόσμιο τρολάρισμα στο twitter για το tweet του Τραμπ

Αίφνης μέσα στη μαύρη νύχτα, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανάρτησε ένα tweet στον προσωπικό του λογαριασμό που προκάλεσε διαδικτυακό πυρετό στους χρήστες ανά τον κόσμο. "Despite the constant negative press covfefe" έγραφε ο Τραμπ αφήνοντας τους τουιτεράδες με την απορία. Που θέλει να καταλήξει η πρόταση;
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qBU1rd
via IFTTT

Προς καταγγελία τα δάνεια της Πήγασος

Στην διαδικασία της  καταγγελίας των δανείων της  εταιρείας Πήγασος , που εκδίδει το «Έθνος» ,  προχωρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πιστώτριες τράπεζες. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του ΔΟΛ, με την επίδοση της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, θα ξεκινήσει  περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά. Όπως είναι γνωστό, για πολλούς μήνες συζητείτο το ενδεχόμενο να επενδύσει στον Πήγασο ο Ιβάν Σαββίδης - ένα σχέδιο  που τελικά δεν ευοδώθηκε.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rlo3Nf
via IFTTT

Έτοιμος να αναλάβει τα χρέη του MEGA δήλωσε Ιβάν Σαββίδης,γνωριζοντας πως δεν θα βγαλει ποτε κερδος

Επιχειρηματιες που εμφανιζονται απο το πουθενα,οπως ο Σαββιδης και ο Μαρινακης...ξαφνικα ειναι προθυμοι να αγορασουν χρεοκοπημενες επιχειρησεις γνωριζοντας εξ αρχης πως δεν προκειται να βγαλουν κερδος απο αυτες.
Η νεα διαπλοκη οργανωνεται και εδραιωνεται.

«Ο όμιλος, που εκπροσωπεί τα συμφέροντα μου, είναι έτοιμος να αγοράσει το σύνολο των χρεών και να βγάλει όλα τα βάρη από το MEGA» τόνισε σε δηλώσεις του, το απόγευμα, σε δημοσιογράφους, ο επιχειρηματίας και ένας εκ των μετόχων του καναλιού, Ιβάν Σαββίδης.

«Είναι ενενήντα οκτώ εκατομμύρια στις τράπεζες και άλλα εκατό εκατομμύρια σε άλλους δανειστές. Όποιοι έχουν αμφιβολία, ας μου δώσουν το δικαίωμα και τη δυνατότητα να δείξω αν μπορώ να το κάνω» είπε ο Ιβάν Σαββίδης και πρόσθεσε:
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rVcMpE
via IFTTT

Αποψε μετα τα μεσανυχτα η συνεντευξη που ειχε δωσει ο Κωνσταντινος Μητσοτακης και ζητησε να προβληθει μετα θανατον

Μια συνέντευξη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που δεν προβλήθηκε θα μεταδώσει ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ. Απόψε, στις 12.45 το βράδυ, θα προβληθεί το πρώτο μέρος, ενώ δεν είναι γνωστό πότε θα προβληθούν και τα υπόλοιπα αποσπάσματα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qBUqpB
via IFTTT

Τσίπρας: Ναι σε λύση που θα εγγυάται την έξοδο στις αγορές, ΝΑΙ σε ολα

Καθαρή λύση για το χρέος ώστε η Ελλάδα να βγει άμεσα σε πρώτη φάση δοκιμαστικά στις αγορές (ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι) και κανονικά μετά τη λήξη του προγράμματος ζήτησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων. Ο πρωθυπουργός απάντησε έτσι ουσιαστικά στη γραπτή δήλωση με την οποία είχε παρέμβει νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο συνέδριο του Economist στη Φρανκφούρτη: Ο κ.Σόιμπλε είχε πει με νόημα ότι η Ελλάδα έχει ακόμη δρόμο για να βγει στις αγορές.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rVmrfX
via IFTTT

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη ο ΔΟΛ με ο,τι αυτό συνεπάγεται

Ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης πλειοδότησε κατά τον πλειστηριασμό για τον ΔΟΛ. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόσφερε 22.892.600 ευρώ. 
Συνολικά κατατέθηκαν, τέσσερις προσφορές για τα ΜΜΕ του ΔΟΛ και 3 για τα ακίνητα. Για τα περιουσιακά στοιχεία και τις συμμετοχές στα ΜΜΕ, προσφορές κατέθεσαν εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ιβάν Σαββίδης (Dimera) με 11.926.000 ευρώ και η εταιρεία Vegeta με έδρα την Κύπρο με 21.000.000 ευρώ.      
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την προσφορά του, θα πάρει στην κατοχή του τα παρακάτω:
* To 22,11% των μετοχών του Mega
* Τις εφημερίδες «Βήμα» και «Τα Νέα».
* Τις ιστοσελίδες in.gr, vima.gr, και tanea.gr
* Τον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM
* To 50% των μετοχών της εκτυπωτικής «Ιρις»
* Το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής «Αργος».
Για τα ακίνητα του ΔΟΛ, πλειοδότησε η Alpha Bank με προσφορά, 3.780.000 ευρώ.
Στο ζήτημα που είχε προκύψει με την κατάθεση εγγυητικής επιστολής από την εταιρεία Dimera Media, συμφερόντων Σαββίδη, βρέθηκε λύση εγκαίρως ανοίγοντας τον δρόμο για να συμμετάσχει κανονικά στον δεύτερο πλειοδοτικό διαγωνισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, συμφωνήθηκε να καταθέσει εγγυητική μέσω τραπεζιτικής επιταγής, η οποία ισοδυναμεί με μετρητά (πληρωτέα από την τράπεζα επί τη εμφανίσει) και έτσι ξεπεράστηκε ο σκόπελος της Κύπρου, όπου εδρεύει η Dimera Media. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rkfFh7
via IFTTT

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Η Ελληνικος Χρυσος αναζητά εργαζόμενο για να πετύχει "την δημιουργία μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία"

Απίστευτη αγγελία από την Ελληνικός Χρυσός η οποία αναζητά εργαζόμενο ώστε να πετύχει "την δημιουργία βιώσιμων και μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία".
ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. 29/05/2017   Υπεύθυνος Ε.Κ.Ε. και σχέσεων με την τοπική κοινότητα των Μεταλλείων Κασσάνδρας – CSR and Community Relations Manager –  Χαλκιδική Η Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός Α.Ε. αναζητεί να στελεχώσει το τμήμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Χαλκιδική με 1 άτομο το οποίο θα συνεργάζεται με τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων ως προς την υλοποίηση των στρατηγικών Ε.Κ.Ε. της εταιρείας και την δημιουργία βιώσιμων και μακρόχρονων σχέσεων με την τοπική κοινωνία. Ο υποψήφιος θα πρέπει  συγκεντρώνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: Σπουδές
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rSBJ53
via IFTTT

Κλείνουν τραπεζικά καταστήματα και απολύονται οι τραπεζοϋπάλληλοι

Συνεχίσθηκε και το 2016 η μείωση του αριθμού των τραπεζικών καταστημάτων στην Ελλάδα, ενώ σε πτωτική τροχιά επανήλθε ο αριθμός των τραπεζοϋπαλλήλων στη χώρα, όπως προκύπτει από στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (EU structural financial indicators).

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των τραπεζικών καταστημάτων μειώθηκε στο τέλος του 2016 στα 2.332 από 2.547 το 2015 και 3.629 το 2012. Ο αριθμός των τραπεζοϋπαλλήλων, που το 2015 είχε αυξηθεί ελαφρά στους 46.095, πέρυσι μειώθηκε σημαντικά στους 42.628.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qyXMcY
via IFTTT

Ειδήσεις απο τους χωρους εργασίας που δεν θα διαβάσετε σε κανενα ΜΜΕ

«ΤΟΡ GAS»: Στην Εντατική των νοσοκομείων «Αττικόν» και «Αγιος Σάββας» συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι από την περασμένη Πέμπτη οι δύο εργάτες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους σε σοβαρό εργατικό «ατύχημα» στην εταιρεία εμφιάλωσης και διανομής υγραερίου «TOP GAS» στον Ασπρόπυργο. Και οι δύο εργάτες έχουν υποστεί εισπνευστικά εγκαύματα και εγκαύματα στο σώμα τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rShbJO
via IFTTT

Ιταλία: 58 μετανάστες νεκροί και 100 αγνοούμενοι σε μία εβδομάδα

Ο απολογισμός των μεταναστών που έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα την περασμένη εβδομάδα ανήλθε στους 58, ενώ πάνω από εκατό άλλοι αγνοούνται, σύμφωνα με έναν νέο απολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου με στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες, τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και τη λιβυκή ακτοφυλακή.

Συνολικά, πάνω από 10.000 μετανάστες διασώθηκαν στα ανοικτά της Λιβύης την περασμένη εβδομάδα και στην πλειονότητά τους μεταφέρθηκαν στην Ιταλία, υπό συχνά δύσκολες συνθήκες, με υπερφορτωμένα πλοία που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.
Ταυτόχρονα όμως συνολικά 50 σοροί, ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και πολλά παιδιά, που πνίγηκαν, υπέστησαν ασφυξία ή συνθλίφτηκαν μέσα στα παραφορτωμένα πλοιάρια στα οποία είχαν επιβιβαστεί, μεταφέρθηκαν επίσης στην Ιταλία, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR).
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qyMCVN
via IFTTT

Δεύτερο «καμπανάκι» για τις απελάσεις προσφύγων στην Ελλάδα

Νέο μήνυμα για τη μεγάλη σημασία που δίνει στις απελάσεις προσφύγων από την Ελλάδα στην Τουρκία σε εφαρμογή της αμφιλεγόμενης ευρωτουρκικής διακήρυξης στέλνει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, που αποφάσισε να εξετάσει κατά προτεραιότητα την προσφυγή Σύρου αρμενικής καταγωγής, του οποίου το αίτημα ασύλου είχε κριθεί απαράδεκτο σε δεύτερο βαθμό με το σκεπτικό ότι αποτελεί γι' αυτόν ασφαλή τρίτη χώρα η Τουρκία. Πρόκειται για την πρώτη υπόθεση απέλασης που εξετάζει το ΕΔΔΑ μετά την εφαρμογή της συμφωνίας.

Είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις Σύρων που είχε απορριφθεί το αίτημά τους για άσυλο από τις δευτεροβάθμιες επιτροπές προσφυγών, πριν από την αιφνιδιαστική αλλαγή της σύνθεσής τους με τη γνωστή τροπολογία του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2sbo1rm
via IFTTT

Η «κρυφή» κακοποίηση των παιδιών

Ανησυχητικές διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο της σωματικής κακοποίησης των παιδιών στην Ελλάδα. Όπως εκτιμάται, εννιά στις δέκα περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών δεν αναφέρονται ποτέ και παραμένουν χωρίς διάγνωση και αντιμετώπιση. Επίσης, σύμφωνα με σχετικές έρευνες, ένα στα δύο παιδιά, ηλικίας 11-16 ετών, έχει πέσει θύμα τουλάχιστον μιας εμπειρίας σωματικής βίας.

Όπως ανέφερε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθανάσιος Δημόπουλος, κατά τη διάρκεια παρουσίασης του 1ου εθνικού προγράμματος Επιμόρφωσης Ιατρών για τη Διαχείριση Περιστατικών Σωματικά Κακοποιημένων Παιδιών, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού, ιδιαίτερα των παιδιών κάτω των 4 ετών που διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο θανάτου ή αναπηρίας από σωματική κακοποίηση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rBSvpn
via IFTTT

Ανθούν οι παράνομες ναυλώσεις σκαφών με θύματα Εφορία και ασφαλιστικά ταμεία

Ενας έλεγχος που έγινε σε επαγγελματικό σκάφος αναψυχής από τις λιμενικές αρχές, το οποίο προγραμμάτιζε κρουαζιέρα με 7 αλλοδαπούς επιβάτες, αποκάλυψε το σοβαρό και πολύπλοκο θέμα των παράνομων ναυλώσεων σκαφών αναψυχής που «ανθεί» στη χώρα μας και από τις οποίες το Δημόσιο χάνει έσοδα χιλιάδων ευρώ.

Σε μια παράνομη ναύλωση δεν καταβάλλεται ΦΠΑ, δεν υπάρχει οργανική σύνθεση πλοίου, δεν καταβάλλονται εισφορές στο ΝΑΤ, δεν υπάρχουν ναυλοσύμφωνα και οι μισθοί του πληρώματος κυμαίνονται από 800 μέχρι 1.500 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rBVvlu
via IFTTT

Ο Τσιπρας θα μιλησει στον ΣΕΒ...Τα λεφτα απο τα λαμογια ακομη τα εισπραττει;

Στη γενική συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) θα μιλήσει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Η ομιλία είναι προγραμματισμένη για τις 19.30.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2sbdi00
via IFTTT

Σκληρό νόμο κυβερνοασφάλειας θέτει σε ισχύ η Κίνα- αντιδράσεις από εταιρείες του εξωτερικού

Η Κίνα, αντιμέτωπη με αυξανόμενες απειλές κυβερνοτρομοκρατίας και hacking, θέτει σε ισχύ από την Πέμπτη έναν αμφιλεγόμενο νόμο ο οποίος προβλέπει αυστηρή παρακολούθηση των δεδομένων και της γενικότερης λειτουργίας εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη χώρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Xinhua.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rhdVF7
via IFTTT

Ξεφτιλα: Παιρνουν τηλεφωνα τα μελη της ΝΔ και τους λενε να πανε απο τις 7πμ στη κηδεια του Μητσοτακη

Εχει ξεπερασει καθε οριο η πολιτικη καπιλευση του αταφου ακομη Κωνσταντινου Μητσοτακη...απο την ιδια τη Νεα Δημοκρατια.
Οπως μας ενημερωσαν, απο χθες στη ΝΔ, κανουν τηλεφωνικα καλεσματα στα μελη του κομματος ωστε να παραστουν αυριο απο τις 7 το πρωι στη Μητροπολη Αθηνων οπου θα βρισκεται η σορος του Κωνσταντινου Μητσοτακη...ωστε να παρουσιασουν την κατα τα αλλα αυθορμητη προσελευση του κοσμου...ως ατυπη μαζικη διαμαρτυρια κατα της συγκυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ.
Συμφωνα παντα με τις ιδιες πληροφοριες εχουν οργανωθει μεχρι και πουλμαν απο τις τοπικες οργανωσεις της ΝΔ ωστε να επιτευχθει η οσο το δυνατον μεγλυτερη συμμετοχη.
Μαλιστα οπως μας ειπαν, οσο περισσοτερο κοσμο πανε καποιοι αρχηγοι των τοπικων οργανωσεων της ΝΔ...τοσο καλυτερο διαπραγματευτικο χαρτι θα ειναι αυτο..."για τις επομενες μερες" στο κομμα.
Μιλαμε για πραγματικο πολιτικο κανιβαλισμο...
Θα ειχε πολυ μεγαλο ενδιαφερον, να βγει προς τα εξω το ποιος ηταν αυτος ο αρχιμαεστρος της εν λογω φιεστας...

Ελπιζουμε τουλαχιστον να μην βαλουν τα με΄λη του κομματος να κλαινε...οπως εκλεγε ο κοσμος στη κηδεια του Κιμ Γιονγκ Ιλ στη Β. Κορεα.

ΠΡΕΖΑ TV 
30-5-2017


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qwEc5o
via IFTTT

Τα κράτη μέλη της ΕΕ ενέκριναν τα σχέδια για την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους στα social media

Στην έγκριση προτάσεων για την καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και το YouTube της Google, προχώρησαν την περασμένη εβδομάδα οι αρμόδιοι υπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι προτάσεις, οι οποίες θα αποτελούν την πρώτη νομοθεσία επί του θέματος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα πρέπει να εγκριθούν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτού ψηφιστούν σαν νόμοι, αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα Euractiv. Παράλληλα, οι νομοθέτες της ΕΕ ασκούν πιέσεις στις υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης να προχωρήσουν σε περισσότερες κινήσεις για την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους στις πλατφόρμες τους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qy7ts3
via IFTTT

Καταδικάστηκε ο μπαρμπα-Θόδωρος των Σκουριών που είχε χτυπηθεί από τα ΜΑΤ

Ο μπαρμπα-Θόδωρος είχε συλληφθεί στις 10 Ιουλίου 2013 μετά από διαδήλωση διαμαρτυρίας στο δάσος των Σκουριών και οι κατηγορίες με τις οποίες παραπέμφθηκε σε δίκη ήταν:

1) παρακώλυση συγκοινωνιών από κοινού με άγνωστους δράστες,
2) διατάραξη της κοινής ειρήνης από κοινού πάλι με άγνωστους δράστες
3) όπως και αντίσταση.

Την ημέρα τον συνέλαβαν, είχε χτυπηθεί από τα ΜΑΤ και είχε νοσηλευθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, φρουρούμενος για 5 μέρες. Η διάγνωση ήταν:
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rRHxvn
via IFTTT

Οι 43 κορυφαίοι CEO που βρέθηκαν 24 ώρες μυστικά στην Αθήνα και συναντήθηκαν με Τσίπρα και Μητσοτακη

Oι 43 από τους ισχυρότερους Ευρωπαίους CEO βρέθηκαν στην Ελλάδα κάτι παραπάνω από 24 ώρες, σε καθεστώς απόλυτης μυστικότητας, συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, συσκέφθηκαν μεταξύ τους και αποχώρησαν το ίδιο αθόρυβα, όπως και ήρθαν.

Ολα τα παραπάνω συνέβησαν από την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι έως τη Δευτέρα αργά το απόγευμα, μεταξύ «Μεγάλης Βρεταννίας» και Μουσείου της Ακρόπολης, που κινήθηκαν, κάτω από απίστευτα μέτρα ασφαλείας και -κυρίως- διακριτικότητα.

Οι επικεφαλής των 43 μεγαλύτερων πολυεθνικών επιχειρήσεων της Ευρώπης είναι όλοι τους μέλη της Ευρωπαϊκής Στρογγυλής Τράπεζας Βιομηχάνων, γνωστής ως European Round Table of Industrialists. Ενός οργανισμού, με παρουσία στις Βρυξέλλες και ιδιαίτερα αυξημένη επιρροή σε όλα τα κομβικά κέντρα λήψης αποφάσεων της Γηραιάς Ηπείρου, συμπεριλαμβανoμένου του Βερολίνου. Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Αρκεί να σημειωθεί ότι αθροιστικά οι ετήσιες πωλήσεις των ομίλων τους υπερβαίνουν τα 2,2 τρισ. ευρώ!
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2r865za
via IFTTT

48ωρη απεργία «Στο Κόκκινο» του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν ειναι ικανοι να πληρωσουν ουτε τους υπαλληλους τους

Κυβερνηση που δεν ειναι ικανη να πληρωσει τους υπαλληλους της...ειναι ικανη να διαχειριστει τα οικονομικα μιας ολοκληρης χωρας;
Ο Συριζα τελικα αποδεικνυεται το ιδιο ανικανος με τις προηγουμενες κυβερνησεις στο να διαχειριστει τα του οικου του...

Τα διοικητικά συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και την ιστοσελίδα stokokkino.gr, από τις 6 π.μ. σήμερα (Δευτέρα 29 Μαΐου) έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης 31 Μαΐου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2qD0woT
via IFTTT

Σκάνδαλο ΣΤΑΣΥ: Έφαγαν 3,7 εκατομμύρια ευρώ από τα εισιτήρια!

Περισσότερα στοιχεία από το πόρισμα της KPMG για το πώς στήθηκε η απάτη με τα πλαστά εισιτήρια, αλλά και καινούργιες αποκαλύψεις από την έρευνα των εισαγγελέων για το πώς επιχειρήθηκε η συγκάλυψή της παρουσιάζει σήμερα η εφημερίδα ΑΥΓΗ.

Το πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών για το 2011-15
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2s9WJBs
via IFTTT

Δίκη Ανδρέα Γεωργίου της ΕΛ.ΣΤΑΤ: «Ήταν υπάλληλος του ΔΝΤ – Μας έβαλε στα μνημόνια»

Κόλαφος για τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, οι καταθέσεις των μαρτύρων σε δίκη που ξεκίνησε σήμερα στο Τριμελές Εφετείο Αθήνας, όπου αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος κατ' εξακολούθηση.

«Θα ήταν μονοψήφιο το έλλειμμα αν μας είχε ακούσει και ούτε θα νομιμοποιούσε το πρώτο μνημόνιο ούτε θα ακολουθούσε το δεύτερο. Είχε εξάρτηση και όφελος από το ΔΝΤ», τον κατηγόρησαν ο τότε αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Νικ. Λογοθέτης και το μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ, Ζωή Γεωργαντά.

Περιέγραψαν αναλυτικά στο δικαστήριο όλο το δραματικό παρασκήνιο που οδήγησε στην διόγκωση του ελλείμματος του 2009 και έφερε τα μνημόνια στη χώρα.

«Αν όλα αυτά που λέτε ισχύουν τότε μιλάμε για πανευρωπαϊκή συνωμοσία», σχολίασε ο εισαγγελέας της έδρας.

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος, Ανδρέας Γεωργίου, δεν παρίσταται στο δικαστήριο όπου εκπροσωπείται από τον συνήγορο του.

Το αδίκημα που του αποδίδεται αφορά:

* Στο ότι είχε διατηρήσει για μερικούς μήνες, μέχρι το τέλος του 2010 παράλληλα με την ιδιότητα του επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ και εκείνη του μέλους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο οποίο είχε εργαστεί επί σειρά ετών.

* Στο ότι δεν συγκαλούσε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΣΤΑΤ αν και είχε σχετική υποχρέωση από το νόμο. Η απόφαση μάλιστα για την εκτίμηση του ελλείμματος δημοσίου χρέους ελήφθη χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των μελών του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ τα οποία είχαν επιλεγεί από τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Για την υπόθεση είχε εκδοθεί πρωτόδικα αθωωτική απόφαση, αλλά η δίκη ξαναγίνεται στο Εφετείο μετά από έφεση που άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία τον Δεκέμβριο του 2016 .

«Φταίει για όλα»
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rAt07C
via IFTTT

Θανατηφόρο δυστύχημα με διανομέα καφέ εν ώρα εργασίας

Θανατηφόρο τροχαίο-εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρισα. Ένας 29χρονος διανομέας αλυσίδας καφέ σκοτώθηκε εν ώρα εργασίας. 

Ο διανομέας με το μηχανάκι του γύρω στις 9:00 το πρωί συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rjg2KJ
via IFTTT

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Δικαιώθηκε»;

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη έδωσε την αφορμή σε ένα πλήθος διαμορφωτών της κοινής γνώμης να αναμηρυκάζουν: «Η πολιτική του δικαιώθηκε».

Ταυτόχρονα, κάθε ένας που προσπαθεί να αρθρώσει αντίθετο πολιτικό λόγο απέναντι σε αυτή την (εξόχως πολιτική) προσέγγιση, αντιμετωπίζεται περίπου σαν «υβριστής» που δεν σέβεται την μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή και καταγγέλλεται σαν «ασεβής» διότι προσβάλλει ακόμα και τα ταφικά έθιμα του αρχαιοελληνικού πολιτισμού!

Όμως οι αρχαίοι Έλληνες ήξεραν ότι μαζί με τον άνθρωπο δεν ενταφιάζεται και η αλήθεια. Ότι μαζί με τον νεκρό δεν πεθαίνει και το αποτύπωμά του στη ζωή.

Γι' αυτό ακριβώς το λόγο όταν πέθαιναν οι άνθρωποι «έστελναν» τους άξιους στα Ηλύσια Πεδία, στο σκοτάδι του Αδη εκείνους τους «λαθέν βιώσας» που πέρασαν μάταια από τον μάταιο τούτο κόσμο και τους εγκληματίες τους έριχναν στα υπόγεια του Αδη, στα Τάρταρα.     

Συνεπώς καλό είναι να αφήσουμε τους αρχαίους Έλληνες και τον πολιτισμό τους στην ησυχία τους και να έρθουμε στα δικά μας. Που προφανώς σχετίζονται απολύτως με την αρχαιοελληνική μας παράδοση. Για παράδειγμα στην Ελλάδα – πλην ταγματασφαλιτών και φασιστών (αλλά τη σχέση έχουν αυτοί με Ελλάδα;) που έστηναν χορούς γύρω από τα κομμένα κεφάλια του Αρη και του Τζαβέλα – δεν είδαμε ποτέ πολιτικούς αντιπάλους οιουδήποτε νεκρού να κάνουν πανηγύρια στους δρόμους, όπως συνέβη με τον θάνατο της Θάτσερ στην Αγγλία…..
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2shtqfA
via IFTTT

Φόβοι για δεκάδες νεκρούς πρόσφυγες ανοιχτά της Λιβύης

Τριάντα έχασαν την ζωή τους από ναυάγιο που σημειώθηκε στα ανοικτά της Λιβύης, σύμφωνα με πρόσφυγες που διασώθηκαν μερικές ώρες αφού αναχώρησαν από τη Λιβύη την περασμένη εβδομάδα.

Μάρτυρες δήλωσαν ότι η φουσκωτή βάρκα άρχισε να βάζει νερά και άνοιξε κυριολεκτικά στα δυο με αποτέλεσμα πρόσφυγες να πέσουν στη θάλασσα. Όσοι δεν μπορούσαν να κολυμπήσουν ή δεν είχαν σωσίβιο πνίγηκαν, ενώ άλλοι «ποδοπατήθηκαν» από τον πανικό που προκλήθηκε. 

Πρόσφυγες από τους 135 διασωθέντες, που έφτασαν στο Ποτσάλο της Κάτω Ιταλίας, χθες Δευτέρα, ανέφεραν ότι ανάμεσα στα θύματα είναι και μικρά παιδιά. Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί δύο πτώματα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2riYuhJ
via IFTTT

Η Goldman Sachs πάει Βενεζουέλα

Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Ο,τι και η Goldman Sachs στη Βενεζουέλα. Το γνωστό «βαμπίρ που πίνει το αίμα των λαών» μύρισε κέρδος και όρμησε. Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα αγόρασε την περασμένη εβδομάδα κοψοχρονιά από την κεντρική τράπεζα της Βενεζουέλας ομόλογα αξίας 2,8 δισ. δολαρίων, ποντάροντας ότι ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο θα πέσει πολύ σύντομα και η αξία των ομολόγων θα διπλασιαστεί.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2shE99V
via IFTTT

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: 99 χρόνια γεμάτα βρώμικη ιστορία

18/10/1918: Γεννιέται στα Χανιά της Κρήτης ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δευτερότοκος γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Κυριάκου Μητσοτάκη (1883-1944) και της Σταυρούλας Πλουμιδάκη, γόνου πολιτικής οικογένειας των Χανίων και μικρανιψιάς του Ελευθερίου Βενιζέλου.

1935: Τελειώνει τις γυμνασιακές του σπουδές από το Πρακτικό Γυμνάσιο Χανίων.

1940: Ολοκληρώνει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στα τμήματα Νομικής, Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών. Ο πόλεμος τον βρίσκει στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών στη Σύρο και στη συνέχεια βρίσκεται ως έφεδρος ανθυπολοχαγός στο Μακεδονικό μέτωπο.

Την περίοδο της γερμανικής κατοχής συμμετείχε στην αντίσταση κατά των κατακτητών ως ηγετικό στέλεχος της Εθνικής Οργάνωσης Κρήτης. Για τη δράση του αυτή φυλακίστηκε και καταδικάστηκε δύο φορές σε θάνατο από τους Γερμανούς. Για την αντιστασιακή του δράση τιμήθηκε το 1986 από το Βρετανικό Κοινοβούλιο.

Πρωταγωνίστησε στην πραγματοποίηση των Συμφωνιών του Θερίσσου και της Τρομάρισσας μεταξύ εθνικιστικών και αριστερών αντιστασιακών οργανώσεων, με αποτέλεσμα την αποφυγή της εμφύλιας διαμάχης στην Κρήτη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rjtb6n
via IFTTT

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το θάνατο του Μητσοτάκη - Μακραν η πιο στοχευμενη

Το κόμμα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, με αφορμή το θάνατο του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει πως το γεγονός «έχει γίνει αφορμή από το πρωί για μια τεράστια εκστρατεία "αγιοποίησης", "δικαίωσης" και "ηρωοποίησης" της ζωής και της πολιτικής του πορείας, από την πλευρά των καθεστωτικών κομμάτων και των αστικών μέσων μαζικής "ενημέρωσης"» που πρόκειται ουσιαστικά για μία «εκστρατεία άθλιας προσπάθειας δικαίωσης της βάρβαρης νεοφιλελεύθερης πολιτικής που ασκείται στην χώρα μας εδώ και δεκαετίες!»

Και συνεχίζει:

Ο Κ. Μητσοτάκης ήταν πάντα ο άνθρωπος για "όλες τις δουλειές" της άρχουσας τάξης. Αρχιτέκτονας της βρώμικης αποστασίας του '65, "γεφυροποιός" της χούντας με το βασιλιά και τον αστικό πολιτικό κόσμο, αρχιερέας του πιο άγριου νεοφιλελευθερισμού που έβαψε τα χέρια του με το αίμα του αγωνιστή καθηγητή Ν. Τεμπονέρα ως ηθικός και πολιτικός υπεύθυνο της δολοφονίας του από τις ορδές των οπαδών του οννεδιτών το 1991.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rj2NJW
via IFTTT

Την Πέμπτη δικάζεται ο Πέτρος Καπετανόπουλος ο οποιος βρεθηκε παρον σε βασανισμο μεταναστη απο μπατσους της ΕΛ.ΑΣ

Ο Πέτρος Καπετανόπουλος, που δικάζεται την Πέμπτη 1 Ιουνίου, είναι ένας άνθρωπος που σε μια κρίσιμη στιγμή δεν υποκλίθηκε στη λογική του «τι με νοιάζει εμένα;».

Το βράδυ του Σαββάτου της 21ης Ιουλίου στην περιοχή του Κολωνού, ακούγοντας φασαρία στο πάρκο απέναντι από το σπίτι του, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει. Ένας άνθρωπος ήταν ριγμένος στο οδόστρωμα με χειροπέδες και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ασκούσαν υπερβολική και αδικαιολόγητη βία εναντίον του, πατώντας τον στην κοιλιά. Όταν ο Καπετανόπουλος ζήτησε εξηγήσεις από τους αστυνομικούς για την απαράδεχτη συμπεριφορά τους, οι ίδιοι τον συνέλαβαν και  εν συνεχεία τού ασκήθηκε από την Εισαγγελία δίωξη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2shxfS3
via IFTTT

Τσακαλώτος: Ο Σόιμπλε δεν θέλει χρεοκοπία της Ελλάδας - Τωρα ειναι φιλος μας; Οντως ρε;

Την αισιοδοξία του για συμφωνία που να συμπεριλαμβάνει το ζήτημα του χρέους, στο προσεχές Eurogroup, εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας στο Spiegel.

«Κανείς δεν θέλει μια χρεοκοπία (σ.σ. της Ελλάδας), λιγότερο από όλους ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε», εκτίμησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στον ανταποκριτή του Spiegel Online στην Αθήνα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση για το ελληνικό ζήτημα στο προσεχές Eurogroup της 15ης Ιουνίου και δηλώνοντας πεπεισμένος ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εργάζεται προς την κατεύθυνση μιας λύσης.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2shoBmo
via IFTTT

Πέθανε ο δικτάτορας του Παναμά Μανουέλ Νοριέγκα

Πέθανε σε ηλικία 83 ετών ο δικτάτορας Μανουέλ Νοριέγκα, ο άλλοτε πανίσχυρος άνδρας του Παναμά.

Kυβέρνησε με σιδηρά πυγμή τη χώρα τη δεκαετία του 1980, αλλά απομακρύνθηκε από την εξουσία με αμερικανική εισβολή στη χώρα το 1989. 

Ήταν τότε που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Χέρμπερτ Μπους διέταξε την εισβολή. Επισήμως, οι αμερικανοί παρατηρητές είχαν αποφανθεί ότι «έκλεψε» τις προεδρικές εκλογές του 1989.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rjeobM
via IFTTT

Παραιτηθηκε επειδη του ζητησαν να φτιαξει τουρτα με αγκυλωτους σταυρους για μελος της Χρυσης Αυγης - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-

Όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Lazaros Ozricfox θα μείνουμε εδώ, να ελπίζουμε και να αγωνίζομαστε:

» Σήμερα έφυγα απο την δουλειά. Μου ζήτησαν να φτιάξω τούρτα με αγκυλωτούς σταυρούς-μαίανδρους και δεν συμμαζεύεται, για κάποιον χρυσαυγίτη προφανώς. Ίσως ακόμα και για κάποιο επίσημο στέλεχος της ναζιστικής-φασιστικής οργάνωσης των μιασμάτων και απόσκατων διπόδων που καίνε άδικα οξυγόνο στον πλανήτη.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ. ΑΡΝΟΥΜΑΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

Αυτή ήταν η απάντησή μου μεταξύ άλλων που δεν θυμάμαι τωρα ακριβώς. Εννοείται ότι τους έστειλα στο διάολο όλους. Απο την πωλήτρια Αλβανικής καταγωγής που χαζογέλαγε μέχρι τον μάστορα και φυσικά τον μαφιόζο εργοδότη. Εννοείται την ώρα που τους έβριζα και μου είπε ο μάστορας «μη νευριάζεις θα την κάνω εγώ» είπα πως εγω δεν δέχομαι ούτε δευτερόλεπτο να βρίσκομαι όχι δίπλα, αλλά ούτε δέκα τετράγωνα μακριά σε κάποιον μαλάκα που θα ζωγραφίζει ναζιστικά σύμβολα πάνω σε τούρτες και μάλιστα να μου προβάλουν ως επιχείρημα το γελοίο: η δουλειά πάνω απ' όλα..

ΟΧΙ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΑ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2sh9U31
via IFTTT

Δραγασάκης: Δεν γίνεται να μετατίθεται διαρκώς η ελάφρυνση του χρέους - Προσεξτε μην σκισετε κανενα μνημονιο

«Η Ελλάδα εν όψει και του κρίσιμου Eurogroup θα πρέπει να καταστήσει σαφές ότι η ελάφρυνση του χρέους δεν μπορεί χωρίς συνέπειες να μετατίθεται διαρκώς στο μέλλον» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, μιλώντας στο συνέδριο των Ελλήνων Εξαγωγέων.

«Η βιωσιμότητα του χρέους δεν είναι κάτι που αφορά μόνο τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των δανειακών αναγκών, αλλά αφορά τη δυνατότητα της χώρας να βγει από την κρίση και να κάνει το αναγκαίο άλμα προς την παραγωγική ανασυγκρότηση και την εξωστρέφεια. 

» Για αυτό είναι, από κάθε άποψη, αναγκαίο αλλά και εφικτό, το Eurogroup της 15ης Ιουνίου να κάνει, έστω και την ύστατη ώρα, ό,τι δεν έκανε στα προηγούμενα, χωρίς καμιά ουσιαστική δικαιολογία και χωρίς καμία ευθύνη της χώρας, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι έχει εκπληρώσει 
τις υποχρεώσεις της και με το παραπάνω» τόνισε ο κ. Δραγασάκης. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2riKgxl
via IFTTT

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα περί άρνησης της δόσης των 7 δισ. ευρώ

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Δ.Τζανακόπουλος το δημοσίευμα της γερμανικής Bild ότι η Αθήνα θα αρνηθεί τη δόση των 7 δισ. ευρώ, αν στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου δεν πάρει λύση για το χρέος.

«Δεν είναι αλήθεια, θα υπάρξει λύση στις 15 Ιουνίου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, όπως μετέδωσε το Reuters.

Αργότερα, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Τζανακόπουλος δήλωσε ότι τέτοια δημοσιεύματα υποκρύπτουν πολιτική σκοπιμότητα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2sheONj
via IFTTT

Αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Αντίστροφα μετρούν οι υποψήφιοι των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων που θα διεκδικήσουν τις 70.726 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

Ήδη, από την περασμένη Παρασκευή, οι απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια ολοκληρώθηκαν και την Τετάρτη, οι μαθητές της Γ' λυκείου θα έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματά τους. Ανοίγει, έτσι, ο δρόμος για την τελική ευθεία των πανελλαδικών, που ξεκινούν στις 6 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ και 7 Ιουνίου για τα ΓΕΛ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2riUxcO
via IFTTT

Οικογένεια Μητσοτάκη: Να μην τελεστεί δημοσία δαπάνη η κηδεία του...Ετσι κι αλλιως εζησε καλα με "δημοσια δαπανη"...

Την επιθυμία της να μην κηδευθεί δημοσία δαπάνη ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γνωστοποίησε με επιστολή της η οικογένεια του εκλιπόντος στο υπουργείο Εσωτερικών και τον αρμόδιο υπουργό Πάνο Σκουρλέτη. 

Ειδικότερα, ζήτησε να μην εφαρμοσθεί η διάταξη για κηδεία δημοσία δαπάνη που «δύναται να προβλεφθεί με την Κοινή Υπουργική Απόφαση δυνάμει του Ν.409/1976».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2shpdIZ
via IFTTT

Μαξίμου: Διαψεύδει τα σενάρια για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για το χρέος

Διαψεύδει η κυβέρνηση τα σενάρια περί σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών «σε αυτή τη φάση» για το θέμα του χρέους, ανέφεραν κυβερνητικές πηγές το μεσημέρι της Τρίτης.

Αναλυτικότερα οι ίδιες πηγές σημείωναν: «Πρέπει να καταστεί σαφές σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ακόμη και σε αυτές που πριν λίγο καιρό μιλούσαν για βιώσιμο χρέος, ότι η μάχη για την απομείωση (σ.σ. του χρέους) είναι εθνικού χαρακτήρα. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2riXN8b
via IFTTT

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Σαββίδης: Θα επενδύσω 25 εκατ. ευρώ στο Mega - Ποιανου λεφτα θα επενδυσει και γιατι;

Σύμφωνα με  πληροφορίες η Dimera Media Investments LTD, η εταιρεία συμφερόντων Ιβαν Σαββίδη,  η οποία εξαγόρασε τις μετοχές που κατέχει ο κ. Φώτης Μπόμπολας στο Mega, προχώρησε σε ενημέρωση των πιστωτριών τραπεζών για την επόμενη ημέρα στον τηλεοπτικό σταθμό.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2rfw9ZP
via IFTTT

Στο Πρωτο Θεμα θα σκιτσαρει πλεον ο Αρκας

Στο "Πρώτο Θέμα" μετακινείται ο "Αρκάς". Ο σκιτσογράφος με την πολυετή παρουσία στα media, από την  "Πρώτη"  του Χρήστου Καλογρίτσα την εποχή του ενιαίου Συνασπισμού και τα σκίτσα του στο "Εψιλον" της πάλαι ποτέ "Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας" ανοίγει την πόρτα  του  "Πρώτου θέματος". Τα σκίτσα του θα δημοσιεύονται στην εφημερίδα από την επόμενη Κυριακή. http://ift.tt/J7acmv


from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2sdflQf
via IFTTT