Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΟ 12,6% Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Στο 12,6% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στην Ιταλία τον περασμένο Σεπτέμβριο, με αύξηση κατά 0,3% σε σχέση με τον Αύγουστο, όπως έκανε γνωστό το Ινστιτούτο Στατιστικής της χώρας Istat.


Πρόκειται για απόλυτο αρνητικό ρεκόρ, από το 2004 μέχρι σήμερα, με 3.200.000 Ιταλούς να αναζητούν μια απασχόληση.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tIIfVL

via IFTTT

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ MARE NOSTRUM ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ|ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΕΑ ΠΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ

Τερματίζεται εν μέσω εντάσεων ανθρωπιστικών και μη κυβερνητικών οργανώσεων οργανώσεων η επιχείρηση του ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού Mare Nostrum, η οποία συνέβαλε στη διάσωση περισσότερων από 100.000 μεταναστών σε ένα χρόνο δράσης. Η σκυτάλη περνά στην ευρωπαϊκή επιχείρηση «Τρίτων» που εγκαινιάζεται το Σάββατο έχοντας εντούτοις μικρότερο προϋπολογισμό και πεδίο δράσης.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tIIeB4

via IFTTT

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΤΑΙΩΡΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΑ

Ένα ακόμη επεισόδιο με την εμπλοκή τουρκικής ακταιωρού καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή στις εκβολές του ποταμού Έβρου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11.45 ο κυβερνήτης της τουρκικής ακταιωρού ζήτησε από τον καπετάνιο ελληνικής μηχανότρατας που βρισκόταν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων να σταματήσει για έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/10aM4qD

via IFTTT

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ; | ΚΙΚΙΛΙΑΣ: Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, Ή ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΡΓΟ;;;;

«Η αντιμετώπιση του φαινομένου της τρομοκρατίας δεν θέλει καμία επανάπαυση», τόνισε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, προσθέτοντας ότι «έχουν γίνει σημαντικά βήματα από την Ελλάδα για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας, της παράνομης μετανάστευσης και των σύγχρονων προβλημάτων ασφαλείας στον 21ο αιώνα».

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tIIeRz

via IFTTT

Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ Ο ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ - ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΟΥΝ ΜΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΒΟΛΗΣ!

ΤΑ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΣΤΕΓΑ.

ΠΡΕΖΑ TV

31-10-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1pavEL7

via IFTTT

ΚΑΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ» - 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο The Mall την Κυριακή απο τη Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές


Με βασικό σύνθημα «Ούτε 52, ούτε και 7. Καμία Κυριακή τα μαγαζιά ανοιχτά» η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) πραγματοποιεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.30 στο The Mall της Νερατζιώτισσας την προσεχή Κυριακή 2 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας κατά της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wN3Xc3

via IFTTT

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ: ΔΙΩΧΝΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ

Έξω από τις εστίες στο Πολυτεχνείο Κρήτης μένουν εκατοντάδες φοιτητές, παρά την κρίση και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.Το γεγονός προκαλεί την έντονη αντίδραση του Συλλόγου Φοιτητών Εστιών του Πολυτεχνείου Κρήτης, που δεχόμενος τα παράπονα των μελών του, αλλά και των ίδιων των γονέων, αγωνίζεται για να μην εφαρμοστεί η απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1yLHStV

via IFTTT

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ-ΣΕ ΚΑΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ

Περισσότεροι από 300.000 φορολογούμενοι έχουν υποβάλει αίτηση μέσα στο σύστημα της ΓΓΠΣ για την επιδότηση των 28 λεπτών ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης.


Εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι έχουν υποβάλει αίτηση για τη χορήγηση επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, μέσω της ειδικής ιστοσελίδας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες λειτουργίας της.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, μέχρι την Πέμπτη είχαν υποβληθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή 306.089 αιτήσεις φορολογούμενων, εκ των οποίων οι 282.172 έχουν πάρει ήδη έγκριση από το ΚΕΠΥΟ για να λάβουν μέσα στο επόμενο 15νθήμερο την προκαταβολή του 25% από το επίδομα που δικαιούνται.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1yLHStH

via IFTTT

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 124 ΠΒΕ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Τρομοκρατία, φόβος, φωνές, καψόνια, επανειλημμένες αναφορές και εκδικητικές συμπεριφορές, είναι η εικόνα που μεταφέρουν νεοσύλλεκτοι στο ΚΕΝ Τρίπολης, μέσω του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων "Σπάρτακος" και της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων. Παρατίθεται ολόκληρο το κείμενο της μαρτυρίας:


"Με την άφιξή μας στο ΚΕΝ Τρίπολης 124 ΠΒΕ καταλάβαμε, ότι όλα όσα ακούγαμε για το συγκεκριμένο κέντρο ήταν πραγματικά και χωρίς καμία δόση υπερβολής. Γι αυτό φρόντισαν να μας ενημερώσουν διάφοροι υπαξιωματικοί που λειτουργούσαν ως επικεφαλής την πρώτη μέρα, που αφού μας αφαίρεσαν διάφορα προσωπικά είδη (σαμπουάν υγρά μαντηλάκια κτλ), μας φώναζαν διαρκώς, παρότι φορούσαμε ακόμα ρούχα πολιτικά και μετρούσαμε μόλις λίγες ώρες από το πέρασμα της πύλης. Σαφέστερος όλων ήταν όμως ο διοικητής του Α΄ λόχου υπολοχαγός Κοσμάς, που φρόντισε από τη δεύτερη κιόλας μέρα να μας ενημερώσει με περηφάνια πως ισχύουν στο ακέραιο όλα όσα έχουμε ακούσει γι αυτόν και το στρατόπεδο και ότι η εκπαίδευση στην Τρίπολη συγκρίνεται μόνο με αυτήν των ειδικών δυνάμεων.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wN3Yww

via IFTTT

ΑΠΟΣΥΡΕΙ Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι ογκώδεις διαδηλώσεις, όπως και οι επικρίσεις από τις Βρυξέλλες, ανάγκασαν τον ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Ορμπάν να κάνει πίσω και να αποσύρει το σχέδιο για επιβολή φόρου στη χρήση του Διαδικτύου.


Οι συγκεντρώσεις «έκαναν αδύνατη την εισαγωγή του φόρου», ομολόγησε ο Ορμπάν μιλώντας στο ραδιόφωνο την Παρασκευή. Ο φόρος, είπε, δεν θα εισαχθεί με τη σημερινή του μορφή.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wN3W7W

via IFTTT

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Πανελλαδικό συλλαλητήριο κόντρα στην ανεργία και στις κυβερνητικές πολιτικές διοργανώνει αύριο Σάββατο το ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.


Οργανώσεις και φορείς από όλη την Ελλάδα θα δώσουν ραντεβού στις 12 το μεσημέρι στο Σύνταγμα με κεντρικό σύνθημα: «Δεν θα ζήσουμε με τα ψίχουλα».


Στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι έχει προκηρύξει για το Σάββατο ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ενώ αντίστοιχη τετράωρη στάση εργασίας έχει αποφασίσει και το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tnk3Za

via IFTTT

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΓΙΑ 5.500 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ-ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ

....ΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ,ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.

ΑΡΕ ΠΕΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...

Σε συμφωνία για τις απολύσεις στο Δημόσιο και την αναθεώρηση του συνδικαλιστικού νόμου, αναζήτηση νέας φόρμουλας για το μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και επιμονή στις κόκκινες γραμμές για το Ασφαλιστικό και τις ομαδικές απολύσεις, κατέληξαν κατά το τετ -α- τετ της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καθορίζοντας και το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση κατά τον νέο κύκλο της διαπραγμάτευσης με την τρόικα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tnk3IK

via IFTTT

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ (ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ)

Πρωτιά καταγράφει η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά την αύξηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, που εκτινάχθηκε πάνω από 60% στην εξαετία της κρίσης 2008-2013. Αυξήσεις στο ρεύμα, φόροι και έμμεσες χρεώσεις για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) είχαν ως αποτέλεσμα το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας να αυξηθεί με μέσο ετήσιο ρυθμό 10% περισσότερο από ό,τι σε κάθε άλλη χώρα στην ΕΕ.


Τα παραπάνω διαπιστώνει έρευνα του Οργανισμού Συνεργασίας Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (ACER) και του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Ρυθμιστικών Αρχών Ενέργειας (CEER) που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στις Βρυξέλλες, μία ακριβώς ημέρα πριν από τη Σύνοδο Κορυφής για την Ενέργεια και το Κλίμα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tnk3Iv

via IFTTT

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΖΗΓΡΑΣ: ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ «ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ» ΕΚΕΙ

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ήξεραν για τις μίζες του Ακη υποστηρίζει ο πάλαι ποτέ συνένοχος του Τσοχατζόπουλου Νίκος Ζήγρας, ο οποίος έχει μετατραπεί πλέον σε βασικό μάρτυρα κατηγορίας του.


Σύμφωνα με τα όσα είπε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού, Ν. Ζήγρας σε συνέντευξή του στον Alpha, οι περισσότεροι στο ΠΑΣΟΚ γνώριζαν την οικονομική ευχερεια του Τσοχατζόπουλου.


«Είναι γνωστά τοις πασι αυτά, ακόμη και στο υπουργείο που ήταν. Εδινε χρήματα σε βουλευτές όποτε είχαν ανάγκη» υποστηρίζει και ισχυρίζεται ότι είχε δει ιδίοις όμμασι συναλλαγή με πολιτικό.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wKAUG2

via IFTTT

ΤΟ ΤΕΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ

«Φωτιές» ανάβει η οικονομικοτεχνική μελέτη που παρουσίασε σήμερα σε ειδική εκδήλωση το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και αποτιμά την αξία του Ελληνικού στα 3 δισ. Ευρώ, ποσό τρεις φορές μεγαλύτερο από την προσφορά αγοράς που έχει κάνει δεκτή το ΤΑΙΠΕΔ.


Σύμφωνα με την έκθεση, τα 3 δισ. Ευρώ, είναι η συντηρητική εκτίμηση της αξίας της έκτασης, ενώ, είναι κατά 222% μεγαλύτερη από τα 915 εκατομμύρια ευρώ στα οποία έχει συμφωνήσει κατ΄αρχήν το ΤΑΙΠΕΔ. Αντιστοιχεί σε κόστος γης 92 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο δόμησης αξία που δεν υπάρχει, πουθενά στις γύρω περιοχές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wKAWOd

via IFTTT

ΙΤΑΛΙΑ: ΆΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΑΠΕΡΓΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μετά από καθιστική διαμαρτυρία έξω από τη γερμανική πρεσβεία ζητώντας την αναθεώρηση του βιομηχανικού σχεδίου της ThyssenKrupp που προβλέπει το κλείσιμο του εργοστασίου στο Τέρνι


Η βάρβαρη και απρόκλητη επίθεση της ιταλικής αστυνομίας εναντίον των χαλυβουργών της Ast στην πόλη Τέρνι, που ανήκει στον γερμανικό όμιλο της ThyssenKrupp, η οποία κατέληξε στο τραυματισμό τεσσάρων εργατών και συνδικαλιστών της FIOM CGIL, οδηγεί σε ρήξη των σχέσεων του μεγαλύτερου ιταλικού συνδικάτου CGIL με τον Ρέντζι, την κυβέρνησή του και την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος, που δαιμονοποίησε τόσο τη FIOM όσο και τη CGIL μετά τη τεράστια επιτυχία της διαδήλωσης της 25ης Οκτωβρίου.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/104NBPm

via IFTTT

ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Το συνδικάτο Fiom-Cgil, το οποίο εκπροσωπεί μεγάλο μέρος των εργατών των βαριών βιομηχανιών, έκανε γνωστό ότι ετοιμάζει δυο μεγάλες διαδηλώσεις κατά της πολιτικής της κυβέρνησης Ρέντσι για τα δικαιώματα των εργατών.


Το Fiom-Cgil, του οποίου ηγείται ο συνδικαλιστής Μαουρίτσιο Λαντίνι, αποφάσισε, συγχρόνως, να προκηρύξει οκτώ ώρες απεργίας σε όλες τις βιομηχανίες της χώρας, τον ερχόμενο Νοέμβριο, «σε ένδειξη συμπαράστασης και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γενικής, πανιταλικής απεργίας όλων των εργαζομένων , με την οποία θα εκφραστεί η αντίθεση στην δέσμη μέτρων της κυβέρνησης Ρέντσι για την εργασία».

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wKAT4T

via IFTTT

Ο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ;;; VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ;ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.



ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

http://ift.tt/1sJavCx

ΠΡΕΖΑ TV

30-10-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/video_44.html

via IFTTT

KΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ Σ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΡΩΝ

Όπως έγινε γνωστό με συνέλαβαν για ακόμα μία φορά για υποτιθέμενη παραβίαση των περιοριστικών μου όρων. Συγκεκριμένα για τον όρο που αφορά τη διαμονή. Ο όρος αυτός σημαίνει να δηλώσεις τη σταθερή και μόνιμη κατοικία σου, δεν αφορά τη διανυκτέρευση αλλά ουσιαστικά αφορά το να μην είσαι “αγνώστου διαμονής”. Στην περίπτωση λοιπόν που μου έχει απαγορευτεί να μείνω το βράδυ οπουδήποτε αλλού πέρα από το διαμέρισμα μου θα έπρεπε να με συλλαμβάνουν εδώ και δύο χρόνια συνεχόμενα, για όλες τις φορές που κοιμήθηκα στο σπίτι της μητέρας μου, του αδερφού μου, σε σπίτια φίλων μου ή για όσες φορές δεν γύρισα το βράδυ σπίτι μου για οποιονδήποτε λόγο. Αλλά φυσικά αυτό δεν έχει συμβεί διότι δεν έχω κατ'οίκον περιορισμό ούτε κάποιον όρο που αφορά τη διανυκτέρευση.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1zjbCBq

via IFTTT

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΝΣΑΣ









Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ πριν από λίγο ένα μικρό αεροπλάνο συνετρίβη σε κτίριο του αεροδρομίου του Κάνσας, Wichita. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εγκλωβιστεί τουλάχιστον δέκα άτομα, ενώ ακόμα δεν έχει γίνει ανακοίνωση για το αίτιο που προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους. enikos,gr



ΠΡΕΖΑ TV

30-10-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1q3K3Uj

via IFTTT

ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΕΙΝΑΣ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα βιώνει εδώ και έξι χρόνια μια βαθύτατη οικονομική κρίση, το μέτρο του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ), μόλις που ξεκίνησε την πιλοτική εφαρμογή του.

Αυτός είναι και ο λόγος που το γραφείο προϋπολογισμού της Βουλής, στην τριμηνιαία έκθεση για την ελληνική οικονομία, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο ήρθε στην Ελλάδα, "καθυστερημένα".

Το dikaiologitika.gr παρουσιάζει το τι ισχύει στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης ποιες διαφορές θα υπάρξουν με την εφαρμογή του προγράμματος στην Ελλάδα αλλά και ποιες διαφορές υπάρχουν στις παροχές και τις διευκολύνσεις που παρέχονται στους δικαιούχους ανά χώρα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1q3JZUq

via IFTTT

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΟΚΑΝΑ: 5,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ "ΦΤΕΡΑ", ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

"Παρακολουθούμε με προσοχή την άσκηση δίωξης εναντίον της πρώην Προέδρου και του νυν Γενικού Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ, για την υπόθεση μη απόδοσης 5,5 εκατομμυρίων ευρώ του Υπουργείου Υγείας στα Κέντρα Πρόληψης.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tUdYED

via IFTTT

ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ 1,5 ΔΙΣ. ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 5.260 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ-ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ) ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;;;;

ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ;;; ΟΛΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΑΛΙΤΖΕΣ;;;

Λίστα με 415 δημοσίους υπαλλήλους, που αποχώρησαν από την υπηρεσία τους εν μέσω του ελέγχου για υψηλά τραπεζικά εμβάσματα στο εξωτερικό (άνω των 100.000 ευρώ), παρέδωσε σήμερα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, δια του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), στη γενική γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), Κατερίνα Σαββαΐδου, ενώ όπως ενημερώθηκε από τον ειδικό γραμματέα ΣΕΕΔΔ, Παρασκευά Νομικό, συνολικά 5.260 υπάλληλοι έστειλαν μέσω εμβασμάτων σε τραπεζικά ιδρύματα της αλλοδαπής αθροιστικά το ποσό των 1,45 δισ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1q3JZ75

via IFTTT

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ;‏

Στις 24 Φλεβάρη του 2014, σε έκτακτη αυτόκλητη γενική συνέλευση της εταιρίας «Δικέφαλος 1924» ΑΕ αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 29 εκατ. ευρώ, με δημόσια εγγραφή η οποία θα άρχιζε στις 12 Μάρτη και θα ολοκληρωνόταν στις 24 Ιούνη. Την απόφαση επικύρωσε την ίδια ημέρα και το ΔΣ της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/blog-post_984.html

via IFTTT

ΤΡΙΚΑΛΑ- ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΓΑΛΑΝ SELFIE ΕΝΩ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ-ΑΥΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΠΑΠΑΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ;

Με τρεις ημέρες αποβολή «πλήρωσαν» δύο μαθητές του 2ου Λυκείου Τρικάλων την αγάπη τους στις αυτοφωτογραφίες καθώς τη στιγμή της παρέλασης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εθνικής επετείου θέλησαν να τραβήξουν selfie με το κινητό τους με φόντο... την εξέδρα των επισήμων δαγκώνοντας τις γραβάτες τους.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/selfie.html

via IFTTT

ΑΛΛΑΓΗ ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;; - ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΞΗΡΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ

Την πιθανότητα επικήρυξης του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού μελετούν οι αμερικανικές αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες.


Το θέμα συζητήθηκε κατά τις επαφές που έχει στις ΗΠΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Βασίλης Κικίλιας, ωστόσο, όπως διευκρινίζουν πηγές του υπουργείου, δεν έχει υπάρξει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από την αρμόδια υπηρεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του έτους η ελληνική κυβέρνηση είχε επικηρύξει με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ τον καθένα από τους Χρ. Ξηρό, Π. Ρούπα, Ν. Μαζιώτη και τους δράστες της δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ν.Ηράκλειο.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/105YFeF

via IFTTT

ΕΙΜΑΙ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΙΜ ΚΟΥΚ ΤΗΣ APPLE

Σε δημόσια παραδοχή πως είναι ομοφυλόφιλος προχώρησε, μέσω άρθρου του στο περιοδικό Newsweek, ο διευθύνων σύμβουλος του τεχνολογικού κολοσσού Apple Τιμ Κουκ.


«Μολονότι δεν έχω ποτέ αρνηθεί τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, δεν τον έχω ποτέ παραδεχθεί επίσης, ως τώρα. Οπότε αφήστε με να είμαι ξεκάθαρος: Είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος και θεωρώ πως το να είμαι γκέι είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχει δώσει ο Θεός», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουκ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/apple.html

via IFTTT

ΜΑΖΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ 150 ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΡΑΚ

Μαζικός τάφος με σορούς 150 μελών ιρακινής σουνιτικής φυλής που πολεμάει εναντίον της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) βρέθηκε στο Ιράκ, όπως δήλωσαν σήμερα αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.

Σύμφωνα με δύο αξιωματικούς, τζιχαντιστές του ΙΚ πήραν τους άνδρες από τα χωριά τους, στην περιοχή Ραμάντι, τους εκτέλεσαν το βράδυ της Τετάρτης και τους έθαψαν.

απε


ΠΡΕΖΑ TV

30-10-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/150.html

via IFTTT

ΣΑΛΛΑ-ΣΑΛΛΑ,ΜΕΣ ΣΤΗ ΣΑΛΛΑ!ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΗΣ GENIKI BANK ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Εγκρίθηκε από τη γενική συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Πειραιώς η απορρόφηση της Geniki Bank. Μιλώντας από το βήμα της γ.σ. ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας τόνισε ότι η απόφαση αυτή ελήφθη κόντρα στον αρχικό σχεδιασμό για αυτόνομη πορεία της τράπεζας με ειδίκευση στην αναδιάρθρωση δανείων, λόγω άλλων απόψεων που επικράτησαν στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/geniki-bank.html

via IFTTT

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΤΟ «ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ»

Το τουρκικό σκάφος, που διεξάγει σεισμικές έρευνες εντός της κυπριακής ΑΟΖ, συνοδεύεται από υποβρύχιο του τουρκικού ναυτικού. Κασουλίδης: Επέκταση της τριμερούς συνεργασίας με άλλα γειτονικά κράτη


Πολύ κοντά στη Λεμεσό βρίσκεται το τουρκικό σκάφος «Μπαρμπαρός» που διεξάγει σεισμικές έρευνες ανοιχτά της Λεμεσού και εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ).

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/blog-post_459.html

via IFTTT

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την απόφαση της Βουλής της χώρας να εξετάσει συνταγματική αναθεώρηση που θα επιτρέπει στον πρόεδρο Μπλεζέ Καμπαορέ να παρατείνει την 27ετή παραμονή του στην εξουσία. Πληροφορίες για στρατιωτική πυρά κατά των διαδηλωτών.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://prezatv.blogspot.com/2014/10/blog-post_864.html

via IFTTT

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΟΚΑΝΑ: 5,5 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ "ΦΤΕΡΑ", ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών - Ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


Αναλυτικά, η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων στα κέντρα πρόληψης της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών:


"Παρακολουθούμε με προσοχή την άσκηση δίωξης εναντίον της πρώην Προέδρου και του νυν Γενικού Διευθυντή του ΟΚΑΝΑ, για την υπόθεση μη απόδοσης 5,5 εκατομμυρίων ευρώ του Υπουργείου Υγείας στα Κέντρα Πρόληψης. Είναι μια πρώτη ηθική επιβεβαίωση για τις εργαζόμενες και τους εργαζομένους των Κέντρων Πρόληψης, που από τις 28/12/2010 μέχρι σήμερα αδιάλειπτα και δημόσια καταγγέλλουμε την εν λόγω παρατυπία, σε κάθε στάδιο της εξέλιξής της και κόντρα σε όσους υλοποιούν πολιτικές διάλυσης των υπηρεσιών μας.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tTvsB4

via IFTTT

ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΦΟΡΤΣΑΚΗ

«Η μεταπολιτευτική παρεξήγηση πως τα Πανεπιστήμια ανήκουν στον οποιονδήποτε και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει πρέπει να λάβει τέλος εδώ και τώρα»

Πλήρη στήριξη στον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών παρέσχε ο υπουργός Παιδείας Ανδρέας Λοβέρδος, με αφορμή και τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στο ίδρυμα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tTvqsR

via IFTTT

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: KΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή δράσης Δυτ. συνοικιών Θεσσαλονίκης, αναφέρει:


"Χιλιάδες οικογένειες βρίσκονται ήδη χωρίς ρεύμα, ενώ καθημερινά η ΔΕΗ προχωράει σε νέες διακοπές ρευμάτων, σε οικογένειες οι οποίες αδυνατούν να πληρώσουν τους αυξημένους λογαριασμούς, λόγω της οικονομικής κρίσης, της τεράστιας ανεργίας, των συνεχών φόρων-χαρατσιών κτλ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1vjNPKX

via IFTTT

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ

Σε συμβολικό αποκλεισμό των διοδίων Ελευσίνας προχωρούν στις 10 το πρωί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Ελευσίνας. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας δεδουλευμένα 9 μηνών.

ΠΡΕΖΑ TV

30-10-2014





from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1rV6KuD

via IFTTT

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ»: Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΠΡΩΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Η υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας ανακοίνωσε πως η κυβέρνησή της αναγνωρίζει σήμερα με διάταγμα το Κράτος της Παλαιστίνης και γίνεται έτσι η πρώτη δυτική χώρα της ΕΕ που λαμβάνει αυτή την απόφαση.


Ο παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει ως "θαρραλέα και ιστορική" την αναγνώριση και καλεί όσες χώρες δεν το έχουν κάνει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Σουηδίας, δήλωσε ο εκπρόσωπός του Ναμπίλ Αμπού Ρουντέινα.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tF2Lq7

via IFTTT

ΠΟΤΑΜΙ: ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Η ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΑΛΛΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ... ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΣΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...


Επίθεση στους συνδικαλιστές του Μετρό, εξαπολύει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι. Χαρακτηρίζει τη στάση εργασίας για τη Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο Μετρό και το Τραμ, ως τριτοκοσμική συνήθεια.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1tF2Nyf

via IFTTT

AΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής ζήτησε και πήρε αναβολή για την εκδίκαση της επίθεσης στη Βουλή εναντίον του Πέτρου Κωνσταντίνου της ΚΕΕΡΦΑ στις 24 Αυγούστου 2012 .


Επικαλούμενος λόγους υγείας και προσκομίζοντας σχετικό έγγραφο, ο Δημήτρης Κουκούτσης πήρε σήμερα αναβολή για την εκδίκαση της συκοφαντικής δυσφήμησης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντίνου, συντονιστή της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή» και δημοτικού συμβούλου Αθηναίων με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/10AO8JG

via IFTTT

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΤΣΑΚΗ





«Τσακιστείτε έξω από την αίθουσα» ήταν μία από τις «εκκλήσεις» Φορτσάκη προς τους παρευρισκόμενους φοιτητές - Ο πρύτανης αποχώρησε μετά από κρεσέντο απειλών προς τους φοιτητές - Οι φοιτητές ζητούσαν να συνεδριάσει η σύγκλητος παρουσία τους, προκειμένου να εκφράσουν τις θέσεις τους εν όψει των διαγραφών φοιτητών, αλλά και για τα μέτρα ασφαλείας και την πρόσληψη ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wHMlMR

via IFTTT

ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

Στις 20 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τράπεζας Κύπρου που θα εγκρίνει τη νέα δομή της διοίκησης του πιστωτικού ιδρύματος, αλλά και τις αμοιβές των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.



Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας Κύπρου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα τεθούν προς έγκριση ψηφίσματα - για να διοριστούν στη θέση των συμβούλων οι Ζόζεφ Άκερμαν, Γουίλμπουρ Ρος, Αρν Μπέργκεν, Μαξίμ Γκόλντμαν, Χριστόδουλος Πατσαλίδης και Μιχάλης Σπανός. Σημειώνεται ότι η εκλογή οποιωνδήποτε νέων μελών τελεί υπό την αίρεση της έγκρισης της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/10AO5xB

via IFTTT

ΠΡΟΣΤΙΜΑ 33,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΔΗΛΩΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ 4ΜΗΝΟ

Πρόστιμα 33,5 εκατ. ευρώ για αδήλωτη εργασία επέβαλαν τα κλιμάκια της Επιθεώρησης Εργασίας και της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχων Ασφάλισης του ΙΚΑ στο τετράμηνο Ιουνίου - Σεπτεμβρίου 2014, ανεβάζοντας έτσι στα 50,5 εκατ. ευρώ τα συνολικά πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε υποθέσεις «μαύρης» εργασίας από τις 15 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα.


Παρουσιάζοντας σήμερα, Πέμπτη απολογιστικά στοιχεία του Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ»για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης τόνισε πως τα συνολικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν την περίοδο από τις 15 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι σήμερα ανέρχονται στα 50,52 εκατ. ευρώ, ενώ μόνον τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν κατά το διάστημα Ιουνίου – Σεπτεμβρίου 2014 φτάνουν στα 33,5 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/10AO8cN

via IFTTT

ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΙΝΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Η επίτευξη συμφωνίας της Ελλάδας με την τρόικα για την ολοκλήρωση της πέμπτης αξιολόγησης θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για να προχωρήσουν οι συζητήσεις για τη μορφή που θα έχει η προληπτική πιστωτική γραμμή στήριξης, αλλά και η εποπτεία της χώρας μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1wNnnPz

via IFTTT

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΗ ΡΩΜΗ

Ένταση, τραυματίες και συγκρούσεις Ρώμη κατά τη διαδήλωση εργαζομένων στο χαλυβουργείο γερμανικών συμφερόντων της πόλης Τρένι εναντίον επικείμενων απολύσεων. Τουλάχιστον πέντε εργάτες τραυματίστηκαν με τα συνδικάτα να καταγγέλλουν ότι οι διαδηλωτές δέχτηκαν απρόκλητη και αναίτια αστυνομική βία. Ζητούν απόδοση ευθυνών για τις εικόνες με τους διαδηλωτές να δέχονται χτυπήματα με γκλομπ στο κεφάλι.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1rCnyp6

via IFTTT

ΝΑΤΟ: ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΡΩΣΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Το ΝΑΤΟ ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη δραστηριότητα ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών πάνω από τον Ατλαντικό και τη Μαύρη Θάλασσα, καθώς και μαχητικών πάνω από τη Βαλτική, σε μία περίοδο έντασης ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1rCnvtp

via IFTTT

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: ΕΕ ΚΑΙ ΟΗΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

O γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Γκι Μουν καταδίκασε την Τετάρτη την πρόθεση των φιλορώσων αυτονομιστών να διεξαγάγουν εκλογές το Σαββατοκύριακο στην ανατολική Ουκρανία, ενώ έκρινε ότι η εκλογική αυτή διαδικασία αντίκειται στις δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει η Ρωσία και οι αυτονομιστές.

Διαβάστε περισσότερα »



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1rCny8A

via IFTTT