Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Μονο 1 μπουκαλι νερο την ημέρα δινουν στους προσφυγες στη ΒΙΑΛ Χιου - Τραγική η κατασταση στο κεντρο κρατησης

Τις άθλιες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στο «hot spot» της ΒΙΑΛ στη Χίο, ως αποτέλεσμα του εγκλωβισμού τους στο νησί, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Επιτροπή Χίου του ΚΚΕ.

Οπως επισημαίνει:

«Οι μερίδες του φαγητού και η ποσότητα του νερού δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες των προσφύγων και μεταναστών. Την κατάσταση αυτή επιβαρύνουν οι συνεχόμενες ροές του τελευταίου διαστήματος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mZOA1f
via IFTTT

ALPHA BANK: Καταγγελία για απαράδεκτες μεθοδεύσεις στο πλαίσιο της «εθελούσιας εξόδου»

Κάθε όριο ξεπέρασαν οι μεθοδεύσεις της Alpha Bank, προκειμένου να απαλλαγεί από εργαζόμενο ΑμεΑ μέσω της αποκαλούμενης «εθελούσιας εξόδου», όπως καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικού Αττικής. «Με κατάπληξη και οργή», σημειώνει, «το Σωματείο μας πληροφορήθηκε ότι ο συνάδελφός μας Θ.Κ., που εργάζεται στο κτίριο της Λ. Αθηνών στη Διεύθυνση Υποστηρίξεως Πιστοδοτήσεων, παραπλανήθηκε και κυριολεκτικά σύρθηκε στην "εθελούσια" έξοδο, δηλαδή στην απόλυσή του!
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2At4CKs
via IFTTT

ΠΡΕΒΕΛΗΣ: Ναυτεργάτης ξεψύχησε αβοήθητος

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή 29 Ιούλη, 52χρονος ναυτεργάτης, στο πλοίο «ΠΡΕΒΕΛΗΣ». Ο ναυτεργάτης βρέθηκε από συνάδελφό του μέσα στην καμπίνα του χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ όταν το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι της Ρόδου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ που είχε ειδοποιηθεί από τη λιμενική αρχή απλά διαπίστωσε το θάνατό του.
Ο θάνατος του ναυτεργάτη μέσα στο καράβι έρχεται να επιβεβαιώσει με δραματικό τρόπο την ανάγκη παρουσίας γιατρού μέσα στα πλοία, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για επιβατηγά που μεταφέρουν εκατοντάδες ανθρώπους, κάτι που αρνούνται οι εφοπλιστές λόγω κόστους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OsQnbs
via IFTTT

Ο Γολγοθάς των πυρόπληκτων δεν έχει τέλος...

Μία βδομάδα μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, συνεχίζεται η επιχείρηση συγκάλυψης των εγκληματικών πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ αλλά και των προηγούμενων, για όσα συνέβησαν από το απόγευμα της 23ης Ιούλη μέχρι και σήμερα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, καθώς και τα αστικά μέσα ενημέρωσης, εστιάζουν σε ζητήματα «κακών χειρισμών» και «ανικανότητας», στο τι ώρα έφτασε σε νοσοκομείο ο πρώτος νεκρός, στο πόσο μεγάλη ήταν η έκταση των πολεοδομικών αυθαιρεσιών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AnHtcm
via IFTTT

Συνεχίζεται η προκλητική προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών για την καταστροφικη φωτια στην Ανατολικη Αττικη

Η προκλητική προσπάθεια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ να κρύψει τις τεράστιες ευθύνες της για την τραγωδία στην Ανατολική Αττική συνεχίζεται. Επιχειρήματα περί «ακραίων καιρικών φαινομένων πρωτοφανούς έκτασης» και των αυθαίρετων κτισμάτων που «προκάλεσαν την αδυναμία διαφυγής», βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κυβερνητικής προπαγάνδας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mW7nu6
via IFTTT

Στον Εβρο τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πολυτέλεια για τους προσφυγες

Η 31χρονη γυναίκα από το Ιράκ έφτασε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης στο Φυλάκιο του Εβρου τον Μάιο, τεσσάρων μηνών έγκυος, με έντονο πόνο στα πόδια και φοβισμένη, καθώς δεν αισθανόταν το βρέφος να κινείται μέσα στην κοιλιά της. Πέρασαν τουλάχιστον τέσσερις μέρες χωρίς να εξεταστεί, όπως ανέφεραν η ίδια και ο σύζυγός της στο κλιμάκιο της διεθνούς οργάνωσης Human Rigths Watch, που επισκέφτηκε το ΚΥΤ τον Μάιο.

Οπως είπαν στην οργάνωση, ο σύζυγός της εξήγησε την κατάσταση στο προσωπικό του κέντρου και ζήτησε γιατρό. «Αλλά δεν υπάρχει γιατρός εδώ. Μας είπαν πως μπορούμε να επισκεφτούμε γιατρό στη Θεσσαλονίκη, αφού φύγουμε από το κέντρο», ανέφερε.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2At4B9m
via IFTTT

Όταν ο Άδωνης αποκαλούσε την ΝΔ και τον Καραμανλη, «Νέρωνα» και «ορισμό της αποτυχίας» για τις φωτιες του 2007 - VIDEO

Ο Άδωνης Γεωργιάδης όπως αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά περίτρανα, πηγαίνει όπου και όπως «φυσάει ο άνεμος»...
Μάλλον ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έχει καλή μνήμη... αλλά ευτυχώς για όλους εμάς του υπόλοιπους, όλα καταγράφονται και αναπαράγονται για να γνωρίζουμε την ιστορία.

Παρακάτω μπορείτε να «καμαρώσετε» τον τότε βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ να αποκαλεί την σημερινή παράταξή του, «Νέρωνα» και «ορισμό της αποτυχίας» με αφορμή τις πυρκαγιές που είχαν ξεσπάσει στην Ηλεία, την Πάρνηθα αλλά και το κέντρο της Αθήνας.Για το τελευταίο μάλιστα χρησιμοποιεί το ίδιο επιχείρημα που τώρα έχει υιοθετήσει η αξιωματική αντιπολίτευση εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρίζεται ότι το κέντρο της Αθήνας κάηκε τότε γιατί η αστυνομία είχε εντολή να μην αντιδράσει...
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OtWPPv
via IFTTT

Παραδέχεται ο Μπαμπης Παπαπαναγιώτου της ΝΔ ότι συγγραφέας της επιστολής...αγανακτισμενης πυροπληκτης... είναι η σύζυγός του!

Μετά το σάλο που ξέσπασε, ο δημοσιογράφος και σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το επίμαχο κείμενο – επιστολή με την υπογραφή Αννίτα Π., είναι προϊόν της συγγραφικής δεινότητας της συζύγου του.

Χωρίς κανένα ηθικό δισταγμό, με το κείμενο αυτό η συγγραφέας, "πατώντας" πάνω στη συναισθηματική φόρτιση των ημερών, και εκμεταλλευόμενη τη γνωριμία της με την οικογένεια Φύτρου, επιχείρησε να επιτεθεί στον πρωθυπουργό, 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2ApmkhU
via IFTTT

Σήμα κινδύνου: Υγειονομική βόμβα τα καμένα, πάρτε μέτρα προστασίας

Υγειονομική βόμβα χαρακτηρίζουν τις καμένες εκτάσεις της Ανατολικής Αττικής οι επιστήμονες. Προειδοποιούν μάλιστα ότι οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν από την πύρινη λαίλαπα, πρέπει να φορούν μάσκες, καθώς κινδυνεύουν από σοβαρά αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LRCrcL
via IFTTT

Καταγγελία για απειλή απόλυσης εργαζόμενου σε κατάστημα της Goody`s μετά από εργατικό ατύχημα

Ένα ακόμη συμβάν εργοδοτικής αυθαιρεσίας με απειλή απόλυσης και προσπάθεια εκφοβισμού καταγγέλλει η συνδικαλιστική παράταξη «ΛΑΝΤΖΑ» στον χώρο του επισιτισμού-τουρισμού στην Θεσσαλονίκης.
 Εργαζόμενος ως διανομέας στα Goody's Burger House της Τσιμισκή είχε, σύμφωνα με την καταγγελία, ατύχημα με το εταιρικό μηχανάκι εν ώρα εργασίας πριν περίπου δύο εβδομάδες. Ο εργαζόμενος δεν υπέστη σωματική βλάβη, ωστόσο όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η «ΛΑΝΤΖΑ« ακολούθησε αξίωση από πλευράς του εργοδότη να καλυφθούν τα έξοδα για την αποκατάσταση της ζημίας στο μηχανάκι από τον ίδιο τον εργαζόμενο, ύψους περίπου 50 ευρώ. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2M4vTo0
via IFTTT

Πολίτης που μίλησε στον Καμμένο: Μας έκαιγε το θερμικό κύμα - Μόνο η εκκένωση θα μας έσωζε

Ο Δημήτρης Καρδιάκος ανήκει στη λίστα των ανθρώπων που είδαν τα σπίτια τους να εξαφανίζονται, από τη φονική φωτιά. Tην περασμένη Πέμπτη (26/7) ήταν και εκ των κατοίκων στο Μάτι που πλησίασαν τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Πάνο Καμμένο, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή για να του εκδηλώσουν την απόγνωση και τα καίρια ερωτήματα τους. Ερωτήματα που στοίχισαν δεκάδες ζωές.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2v4eOUO
via IFTTT

Φωτιά στο Μάτι: Το σύστημα πυροπροστασίας υπάρχει από το 2010. Τι πήγε λάθος;

Η Ανατολική Αττική διαθέτει σύστημα διαχείρισης καταστροφών. Ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα που δημιουργήθηκε για τη συστηματική πρόβλεψη και αντιμετώπιση των καταστροφών. Υπάρχουν κάμερες για επιτήρηση και μετεωρολογικοί σταθμοί που δείχνουν τοπικές καιρικές συνθήκες και πυροεπικινδυνότητα -μεταξύ πολλών άλλων. Το απέκτησε μέσω του ΕΣΠΑ της Ψηφιακής Σύγκρισης, το 2009. Αφορούσε τη χρηματοδότηση (από τη τότε Νομαρχία Αττικής) για την εγκατάσταση ψηφιακού συστήματος πυρανίχνευσης. Το έργο παραδόθηκε και άρχισε να λειτουργεί το 2010. Γιατί δεν βοήθησε τη φονική φωτιά της Δευτέρας;
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2KcC6fC
via IFTTT

ΚΚΕ για φωτιές: Χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος

Για «χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκλήματος» κάνουν λόγο σε ερώτησή τους, προς τους υπουργούς Περιβάλλοντος, Οικονομικών, Εσωτερικών, Υγείας και Υποδομών, τέσσερις βουλευτές του ΚΚΕ, καταλογίζοντας διαχρονικές ευθύνες για τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, με θέμα «την προστασία της υγείας, την αποκατάσταση των καταστροφών και την αποζημίωση των κατοίκων στις πυρόπληκτες περιοχές», κατηγορούν τη σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι «όχι μόνο δε διαμόρφωσε ένα σύγχρονο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας, αλλά κάθε χρόνο υποβαθμίζει τους τομείς δασοπροστασίας και πυρόσβεσης και μειώνει την κρατική χρηματοδότηση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2M3h4BT
via IFTTT

Διευρύνονται ο έρευνες στην θάλασσα μετά την ανεύρεση ακόμη δύο θυμάτων

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται πλέον στους 70.

Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.

Εντωμεταξύ σε γυναίκα τελικά ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το πρωί στην θαλάσσια περιοχή του Σαρωνικού στις Φλέβες, η οποία φέρει εγκαύματα και έτσι εντάσσεται στη λίστα των θυμάτων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2v2p6o8
via IFTTT

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Καταγγελία για αναίτιο ξυλοδαρμό 2 προσφύγων από αστυνομικούς

Στις 27 Ιουλίου γύρω στις 2:00 πμ ο Sherzad Rozhman, πρόσφυγας από το Ιρανικό Κουρδιστά και μέλος της κοινότητας του City Plaza, καθόταν με έναν φίλο του από το Αφγανιστάν, στα σκαλιά στο Μουσείο. Ξαφνικά τέσσερις κρανοφόροι αστυνομικοί τους περικύκλωσαν και τους ζήτησαν να ξαπλώσουν για να τους κάνουν σωματικό έλεγχο. Παρά το ότι οι δύο φίλοι δεν είχαν διαπράξει καμιά παρανομία, δέχτηκαν τον έλεγχο. Ενώ γινόταν έλεγχος τους πλησίασαν και άλλοι αστυνομικοί με κράνη και ασπίδες. Στον αστυνομικό έλεγχο δεν βρέθηκε τίποτα επιβαρυντικό για τους δύο.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AqVO80
via IFTTT

Καταγγελία εθελόντριας: Ιερέας αρνείται να βαφτίσει μωρό επειδή η πυρόπληκτη οικογένειά του δεν μπορεί να πληρώσει

Μετά τις δηλώσεις Αμβρόσιου και του Μητροπολίτη Ιερεμία, οργή προκαλεί η άρνηση ιέρα να τελέσει προγραμματισμένη βάφτιση επειδή η οικογένεια του μωρού αδυνατεί να πληρώσει την εκκλησία, αφού έχασε τα πάντα από την πύρινη λαίλαπα. 

Συγκεκριμένα, η εθελόντρια σε ανάρτησή της σημειώνει:
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OtuGYX
via IFTTT

«Και αν ιδιωτικοποιούσαμε την πυροσβεστική;» Δίνεις σε ιδιώτη κάτι που θα βγάλει κέρδη μόνο με αύξηση πυρκαγιών;

Η πρόταση του Κ. Μητσοτάκη (με την καταρχήν σύμφωνη γνώμη του Αλ. Τσίπρα) να αναλάβει το Ιδρυμα Νιάρχος τη συντήρηση των πυροσβεστικών αεροσκαφών, ανοίγει και στην Ελλάδα τη συζήτηση για το ρόλο που μπορεί να παίξει ο ιδιωτικός τομέας στις υπηρεσίες πυρόσβεσης. Μία συζήτηση η οποία στην αρχαία Ρώμη έκλεισε το 6 μ.Χ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AlLXQG
via IFTTT

Με ρατσιστικές δηλώσεις αποποιείται τον... ρατσισμό ο ακροδεξιός Σαλβίνι

«Υπενθυμίζω ότι κάθε ημέρα οι μετανάστες που βρίσκονται στην Ιταλία διαπράττουν περίπου επτακόσια αδικήματα -ένα τρίτο του συνόλου- και αυτή είναι η μόνη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κατά της οποίας δίνω μάχη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών τονίζοντας ότι «το να κατηγορούνται οι Ιταλοί για ρατσισμό, είναι παραφροσύνη»...
Στο θέμα της σχέσης των Ιταλών με τους μετανάστες αναφέρθηκε ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκα Ματέο Σαλβίνι
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mYSDLn
via IFTTT

Μάτι: Πώς τα χωράφια έγιναν μια πόλη -κλουβί

Η πύρινη λαίλαπα, που ουσιαστικά αφάνισε το Μάτι από τον χάρτη, αποκάλυψε μια πόλη-κλουβί που έγινε τάφος για κατοίκους και παραθεριστές. Στενοί και αδιέξοδοι δρόμοι, μάντρες ώς τη θάλασσα αποδείχθηκαν θανατηφόρες παγίδες στον πολεοδομικό λαβύρινθο που αναπτύχθηκε εκτός σχεδίου.

Ως τη δεκαετία του 1960 ήταν τα «Χαλανδριώτικα», καθώς ένα μεγάλο μέρος της περιοχής ανήκε σε κατοίκους του Χαλανδρίου, που είχαν τα κτήματά τους εκεί και τα καλοκαίρια έστηναν σκηνές για να είναι κοντά στη θάλασσα. Η οικοπεδοποίηση ήρθε λίγο αργότερα, μαζί με την ανάγκη για παραθεριστική κατοικία για την ανερχόμενη αστική τάξη, και εντάθηκε όταν παραδόθηκε η λεωφόρος Μαραθώνος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AqtVwQ
via IFTTT

Φωτια στην Ανατολικη Αττικη: Σενάρια και υποψίες ανάμεσα στις στάχτες

Πρώιμο χαρακτήριζαν χθες αξιωματικοί της Πυροσβεστικής το στάδιο των ερευνών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού σχετικά με τα αίτια που προκάλεσαν τις μεγάλες πυρκαγιές σε Κινέτα και Καλλιτεχνούπολη, με συνέπεια από την τελευταία να θρηνούμε τον θάνατο 88 ανθρώπων.

Παρ' όλο που διέρρεαν διάφορα σενάρια μέχρι αργά το απόγευμα, δεν είχε διευκρινιστεί ποια από αυτά ίσχυαν με αποτέλεσμα το θέμα να μένει ανοιχτό, δίνοντας έτσι «τροφή» να αναπτύσσονται διάφορες φήμες τις οποίες οι επίσημες πηγές ενημέρωσης έσπευδαν στη συνέχεια να διαψεύσουν.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OtG5Io
via IFTTT

Ανασκευάζει τις δηλώσεις για τους νεκρούς ο Δημήτρης Μπαλτάκος

Σε δηλώσεις με τις οποίες ανασκευάζει τα όσα ανέφερε το πρωί στον ΣΚΑΪ προχώρησε ο επικεφαλής ΟΥΚ Λιμενικού Δημήτρης Μπαλτάκος. Ο γιος του πρώην γραμματέα της Ν.Δ. αναφέρει τώρα ότι τη Δευτέρα μόνο όταν το πιστοποίησαν οι ειδικοί γνώριζαν οι διασώστες για την ύπαρξη νεκρών, ενώ δίνει δίκιο και στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις δηλώσεις του. Σημειώνεται ότι μετά τις δηλώσεις του σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση για παραπλάνηση και συγκάλυψη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AlXcZr
via IFTTT

Σύννομη η δίωξη κατά Μαρινάκη και συνεργατών του

Την Παρασκευή το Δικαστικό Συμβούλιο Πειραιά αποφάσισε ότι οι κακουργηματικές διώξεις που άσκησε η αρμόδια εισαγγελέας Ε. Τζίβα εναντίον του Β. Μαρινάκη και τριών συνεργατών του είναι έγκυρες και σύμφωνες με τις προϋποθέσεις του νόμου. Η απόφαση εκκρεμούσε εδώ και τέσσερις μήνες, όταν κατατέθηκαν οι προτάσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων, που ζητούσαν να ακυρωθούν οι διώξεις λόγω ακυρότητας της διαδικασίας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mW1IUR
via IFTTT

Σαντορινιός : «Δεν είχε κανένας πρόθεση να αποκρύψει κάτι»

Απαντήσεις στα ερωτήματα της τραγωδίας έδωσε, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή μετέβη στη Ραφήνα για τον συντονισμό των επιχειρήσεων.

«Δεν είχε κανένας πρόθεση να αποκρύψει κάτι. Για ποιο λόγο να το κάνεις όταν ξέρεις ότι θα φανεί;», αναρωτήθηκε ο Νεκτάριος Σαντορινιός και επέμεινε ότι «δεν ωφελεί σε τίποτα να αποκρύψεις ότι υπάρχουν νεκροί (...) ούτε έχει νόημα το να ψάχνεις να βρεις αν ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός για θύματα εκείνη την ώρα».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AnO7zm
via IFTTT

Όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί στο Μάτι πριν το σόου Τσίπρα το βράδυ της «μαύρης Δευτέρας» - Θεματα επικοινωνιας στη κυβερνηση

Διασώστες του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος των εργαζομένων στα νοσοκομεία ακόμα και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δήλωσαν στο ΘΕΜΑ 104,6 ότι οι πληροφορίες για νεκρούς υπήρχαν αρκετή ώρα πριν τις 23:40 οπότε και ξεκίνησε η κυβερνητική σύσκεψη στο συντονιστικό της πυροσβεστικής.
λήρως έκθετη είναι όσο περνούν οι ημέρες η κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το επικοινωνιακό σόου που έστησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της αποφράδας Δευτέρας 23 Ιουλίου στην οποία έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, 91 άνθρωποι.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2KctMwu
via IFTTT

Γιατί φλέγεται η Ευρώπη και ο κόσμος φέτος;

Το καλοκαίρι του 2018 βρίσκει τον κόσμο να φλέγεται. Θύματα και τεράστιες καταστροφές από φονικές πυρκαγιές δεν μετράμε μόνο στη χώρα μας, αλλά και στην  Καλιφόρνια των ΗΠΑ, τη Σουηδία και αρκετές ακόμη περιοχές. Παράλληλα έντονες ανησυχίες προκαλεί το κύμα καύσωνα και οι θερμοκρασίες ρεκόρ από τον Καναδά έως την Αλγερία και από τη Βρετανία έως το Ομάν και την Ιαπωνία, αλλά και η αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, όπως οι πλημμύρες, που αφήνουν επίσης πίσω τους δεκάδες νεκρούς. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LCx55K
via IFTTT

Ιαπωνία: Εθνική καταστροφή το κύμα καύσωνα με 80 νεκρούς

Μόλις λίγες εβδομάδες μετά τις φονικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε 220 άτομα, η Ιαπωνία αντιμετωπίζει ένα άλλο απειλητικό φυσικό φαινόμενο. Το κύμα καύσωνα που προκάλεσε  θερμοκρασίες ρεκόρ σε εθνικό επίπεδο, έχει ήδη οδηγήσει στο χαμό τουλάχιστον 80 ατόμων και την εισαγωγή δεκάδων χιλιάδων σε νοσοκομεία.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2K98eAZ
via IFTTT

Bayer: Έφεση κατά της απόφασης του Γενικού Δικαστηρίου της Ε.Ε. για τα νεονικοτινοειδή

Έφεση εναντίον της πρόσφατης απόφασης του Γενικού Δικαστηρίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην υπόθεση T-429/13 πρόκειται να ασκήσει η Bayer, όπως γνωστοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωσή της.

Η Bayer εκφράζει την ανησυχία ότι η ετυμηγορία, που ανακοινώθηκε τον Μάιο, θα μπορούσε να έχει σημαντικές συνέπειες για την ασφάλεια και την προβλεψιμότητα των εγκρίσεων των δραστικών ουσιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.).
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LCW3lL
via IFTTT

Πολιτική τυμβωρυχία

Με το Μαξίμου να καταγγέλλει τυμβωρυχία και την ΝΔ να κατηγορεί τον ίδιο τον πρωθυπουργό για «εξαπάτηση των πολιτών» φουντώνει η πολιτική σύγκρουση για τις ευθύνες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι - μια σύγκρουση, που αποκτά πλέον στοιχεία υψηλής τοξικότητας και μικροκομματικής καπηλείας από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Την ώρα που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η ταυτοποίηση των θυμάτων από τους ιατροδικαστές, η ΝΔ επέλεξε χθες να διακινήσει σενάρια συνωμοσίας περί απόκρυψης του πραγματικού αριθμού των νεκρών και αγνοουμένων. Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ότι ο επίσημος αριθμός των δηλωθέντων αγνοουμένων είναι 25 - ενώ έως χθες το βράδυ δεν είχαν ταυτοποιηθεί ακόμη 28 σοροί - ήρθε να βάλει τέλος στη συνωμοσιολογία, οι διαρροές όμως που προηγήθηκαν και οι επιθετικές επίσημες ανακοινώσεις της ΝΔ είναι ενδεικτικές του κλίματος που επιχειρείται να δημιουργηθεί.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2v1HQUX
via IFTTT

Ο Πάνος Σκουρλέτης κεντρικό πρόσωπο του ανασχηματισμού που θα γίνει μετά τον 15 Αυγουστο, πριν την ΔΕΘ και την "εξοδο" απο το μνημονιο

Σε μείζον στοίχημα αναδεικνύεται για τον πρωθυπουργό ο επικείμενος ανασχηματισμός, ο οποίος δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί –σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες- ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Ο ανασχηματισμός, μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική, θα περιλαμβάνει ευρύτερες αλλαγές απ' ότι αρχικά είχαν σχεδιαστεί, καθώς ούτως ή άλλως αυτές θα πραγματοποιούνταν πριν τη ΔΕΘ, τώρα όμως ο πήχυς τίθεται πολύ υψηλότερα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mUFt1S
via IFTTT

Πρώην δήμαρχος Νέας Μάκρης: Από το 2006 προσπαθήσαμε να μπει το Μάτι σε σχέδιο πόλεως

«Από το 2006 προσπαθήσαμε να μπει το Μάτι σε σχέδιο πόλεως. Η απάντηση της πολιτείας ήταν λογικοφανής τότε: Μας είπαν να περιμένουμε λίγο για να ανακηρυχθούν οι δασικοί χάρτες. Και έκτοτε περιμένουμε» δήλωσε στην εκπομπή «Βρε καλώς τους» με τον Αντώνη Φουρλή και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο πρώην δήμαρχος Νέας Μάκρης-Ραφήνας, Ιορδάνης Λοΐζος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2ApihlW
via IFTTT

Εθνική τραγωδία: Φόβοι για πάνω από 90 νεκρούς-25 αγνοούμενοι - Video σοκ

Η Πυροσβεστική έδωσε για πρώτη φορά επίσημο αριθμό αγνοουμένων από τη φωτιά στο Μάτι. Σύμφωνα με την ενημέρωση, 84 άτομα ήταν ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων. Από αυτά ταυτοποιήθηκαν τα 59, εκκρεμεί η ταυτοποίηση ακόμη 28, ενώ 25 παραμένουν αγνοούμενοι. Σημειώνεται ακόμη, ότι 4 άνθρωποι κατέληξαν στα νοσοκομεία.  
Σκουρλέτης: Ο Τσίπρας έμαθε για τους νεκρούς όταν έφυγαν οι κάμερες
"Ο Πρωθυπουργός έμαθε ότι υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για νεκρούς αφότου έφυγαν οι κάμερες από το επιχειρησιακό κέντρο την περασμένη Δευτέρα". Αυτό δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος χαρακτήρισε αστήρικτη και καθόλου σοβαρή την κατηγορία της ΝΔ ότι η κυβέρνηση απέκρυψε τα θύματα.
"Μόλις επιβεβαιώθηκε η πληροφορία, βγήκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξημερώματα και ενημέρωσε για τους νεκρούς" είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι δεν θα άλλαζε κάτι αν η ενημέρωση γινόταν μία ώρα νωρίτερα η μία ώρα αργότερα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mROzfG
via IFTTT

Μάτι: Εικόνες από το οικόπεδο της φρίκης όπου 26 άνθρωποι βρήκαν αγκαλιασμένοι τον θάνατο

Κάθε ημέρα που περνά βγαίνουν στο «φως» της δημοσιότητας ολοένα και περισσότερες τραγικές πτυχές του δράματος που εξελίχθηκε με τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Πολλές από τις μελανές ιστορίες εξελίχθηκαν στο οικόπεδο της φρίκης, εκεί όπου 26 άνθρωποι βρήκαν αγκαλιασμένοι τον θάνατο.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AphwcA
via IFTTT

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Σοβαρές καταγγελίες από την πρώην Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος

«Λαδωμένες» κρατικές υπηρεσίες, «πιέσεις μεγάλων που είχαν συμφέροντα πάνω στη γη» και «πολλά αυθαίρετα» καταγγέλλει η πρώην Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος αναφερόμενη στον πολεοδομικό σχεδιασμό του οικισμού της Νέας Μάκρης (Μάτι), με αφορμή τις φονικές πυρκαγιές που κόστισαν τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Η πρώην Ειδική Γραμματέας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Realfm 97,8» μίλησε για «''λαδωμένο'' κράτος» σε «όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LxXr8a
via IFTTT

Κανένα σχέδιο προστασίας από τις πυρκαγιές

Στις πληγείσες περιοχές της Δυτικής Αττικής, στην Κινέτα του δήμου Μεγάρων και στη Γλυκιά Ζωή του δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας, βρέθηκε χτες το πρωί κλιμάκιο του ΚΚΕ, αποτελούμενο από την Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτή, τον Γιώργο Τούσσα, μέλος της ΚΕ, και τον Αντώνη Χοροζάνη, δημοτικό σύμβουλο Μεγαρέων, εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Συμμετείχαν επίσης ο Γιώργος Λάμπας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Πελοποννήσου του Κόμματος, και ο Χρήστος Ασημακόπουλος, δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας, εκλεγμένος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2JYJ7ka
via IFTTT

Ο Δήμος Μαραθώνα ζήτησε να μην κηρυχθεί αναδασωτέα η καμένη περιοχή ώστε να νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα και να μπουν στο σχέδιο πόλης

Ο Δήμος Μαραθώνα ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση να μην κηρυχθεί αναδασωτέα η καμένη περιοχή στα όρια ευθύνης του.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του newpost.gr, μεγάλος αριθμός των σπιτιών που κάηκαν, ανήκαν σε «γκρίζα ζώνη» ως προς το καθεστώς νομιμότητάς τους. Έτσι, αν κηρυχτεί αναδασωτέα η καμένη έκταση, αυτά τα σπίτια δεν θα μπορέσουν να ανοικοδομηθούν με νόμιμο τρόπο. Οι τοπικοί πολιτευτές πιέζουν λοιπόν για την άμεση ένταξη της καμένης περιοχής σε σχέδιο πόλης. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2mKtDXY
via IFTTT

Η ομάδα Αντιμετώπισης Κρίσεων της Google ενεργοποίησε τρία εργαλεία σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές

   Την Τρίτη 24 Ιουλίου, όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση, η ομάδα Αντιμετώπισης Κρίσεων της Google ενεργοποίησε τρία εργαλεία, πολύ απλά στη χρήση, σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές, τα οποία είναι:

   * SOS Alert στην υπηρεσία Search & Maps, το οποίο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τοπικές γραμμές βοήθειας και συνεχή ενημέρωση για επείγοντα θέματα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2JTRi1o
via IFTTT

Προσοχή με τα IBAN οικονομικής ενίσχυσης για τους πυρόπληκτους - Κίνδυνοι απάτης και με κουπόνια - Διαβάστε αναλυτικά - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ -

Από χθες διακινούνται στα social media διαφόρων ειδών IBAN αναφορικά με οικονομική βοήθεια που θέλουν να προσφέρουν διάφοροι ιδιώτες και οργανισμοί, στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.
Πριν αναδημοσιευέτε τέτοιου είδους "πληροφορίες", κάλο θα είναι πρώτα να διασταυρώνετε σε ποιους ανήκουν οι συγκεκριμένοι αριθμοί τραπεζικών λογαριασμών και αν όντως αυτοί που μαζεύουν χρήματα, είναι αξιόπιστοι και θα προσφέρουν τελικά οικονομική ή άλλου τύπου βοήθεια στους πυρόπληκτους και έχουν εξασφαλισμένους ή έχουν ανακοινώσει τους τρόπους.
Με άλλα λογία, όταν αναδημοσιεύετε posts με IBAN για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων βεβαιωθείτε πως από πίσω δεν είναι λαμόγια, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ήδη υπάρχουν φόβοι για την διαξαγωγή τέτοιου είδους "επιχειρήσεων"...

Επίσης μεγάλη προσοχή χρειάζεται και σε διάφορους επιτήδειους που ενδεχομένως βγουν στους δρόμους με μπλοκάκια ή κουπόνια αναφορικά με οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, όπως είχε γίνει το 2007...με δήθεν κουπόνια του Ερυθρού Σταυρού που είχαν κυκλοφορήσει επιτήδειοι ...και φυσικά δεν είχαν καμιά σχέση με κάποια δράση βοήθειας των τότε ευπαθών ομάδων

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους πως τα χρήματα που είχαν μαζευτεί στο ταμείο των πυρόπληκτων της Ηλείας το 2007 δεν έφτασαν πότε στον προορισμό τους...συνεπώς οποίοι θέλετε να βοηθήσετε τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής καλύτερα να το κάνετε έμπρακτα και όχι προσφέροντας οικονομική ενίσχυση.

ΠΡΕΖΑ TV 
25-7-2018
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LNJIXV
via IFTTT

Ο Ηλιας Ψινακης...κόκκαλο απο την κούραση...προσπαθει να κάνει δηλωσεις για την τραγωδια στην Ανατολικη Αττικη - Το video θα μεινει στην ιστορια



from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2NIw6xy
via IFTTT

Πώς το Μάτι έγινε παγίδα θανάτου: Ένας οικισμός μέσα στα πεύκα δίχως διεξόδους #Πυρκαγια

Όταν η αδηφάγα πύρινη λαίλαπα χίμηξε στο Μάτι το απόγευμα της Δευτέρας 23 Ιουλίου, ισχυροί άνεμοι από 9 έως και 11 μποφόρ δυτικού στεριανού ανέμου την έσπρωχναν με ορμή να κατασπαράξει τα πάντα.
Οι φλόγες κατάπιναν ό,τι συναντούσαν στο διάβα τους «τρέχοντας» με 70 χλμ την ώρα. Δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσει αυτή η συμφορά, κανένα σχέδιο δεν μπορεί να αναχαιτίσει έναν τέτοιο όλεθρο.

«Οι φλόγες πέρασαν πάνω από τα πυροσβεστικά στη Λεωφόρο Μαραθώνος και πυρπόλησαν το Μάτι», λένε οι αυτόπτες μάρτυρες. Όμως, το μεγάλο κακό που μας βρήκε δεν δικαιολογεί την απώλεια τόσων ανθρώπινων ζωών. Τόσων άδικα χαμένων ζωών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2uN5vbA
via IFTTT

Δεν θα μας πείτε εσείς πότε θα σας ασκήσουμε κριτική – του Αρη Χατζηστεφάνου

Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κυνήγι μαγισσών από οπαδούς της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης εναντίον όσων ασκούν κριτική στην παρούσα και σε προηγούμενες κυβερνήσεις για την τραγωδία που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στην Αττική.
Όποιος τολμήσει να μιλήσει αντιμετωπίζεται λες και προέταξε τα στήθη του για να κλείσει το δρόμο στους πυροσβέστες ή σαν να έκανε σαμποτάζ στα αεροπλάνα της πυροσβεστικής.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2LJ4Yhd
via IFTTT

Πληροφοριες για ανασχηματισμο και σφοδρη επιθεση της ΝΔ στη κυβερνηση μετα το 3ημερο πενθος ωστε να καπηλευτει πολιτικα τους νεκρους απο την #Πυρκαγια στην Ανατολικη Αττικη

«Νέο τοπίο», με απρόβλεπτες συνέπειες και εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα, δημιουργεί η εκατόμβη των νεκρών από τις φωτιές της Δευτέρας.

Η πολιτική αντιπαράθεση τις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σφοδρή, καθώς ήδη οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προεξάρχοντος του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν προειδοποιήσει πως το «μορατόριουμ» με την κυβέρνηση δεν μπορεί να διαρκέσει πέραν από δυο ή τρεις το πολύ ημέρες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2uNTZwv
via IFTTT

80 μεχρι τωρα οι καταγεγραμμενοι νεκροι - 84 λένε κυβερνητικες πηγές - Εικονες σοκ απο τη φωτια στην Ανατολικη Αττικη

Στους 84 ανέρχονται οι νεκροί από τη φωτιά, όπως μετέδωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο Βασίλης Σκουρής επικαλούμενος κυβερνητικές πηγές.

Μαίνεται η πυρκαγιά στα Γεράνια Όρη. Αρχικά, χθες το μεσημέρι οι άνεμοι ήταν σταθερά δυτικοί και κατηύθυναν την φωτιά προς τους Αγίους Θεοδώρους, όμως στη συνέχεια άλλαξαν κατεύθυνση σε ανατολικοί και έκτοτε σπρώχνουν το πύρινο μέτωπο σε δύο κατευθύνσεις, δυτικά και ανατολικά, δηλαδή προς τους οικισμούς των Αγίων Θεοδώρων αλλά και προς το Καβιλάρι και το Αλεποχώρι.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2NIvRTa
via IFTTT

Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Videos σοκ από την #Πυρκαγια στην Ανατολική Αττική


Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2AdqFoe
via IFTTT

Φασιστοτραγοπαπας Αμβρόσιος: Ο άθεος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του θεού! Κάποιος να μαζέψει τον Χρυσαυγιτη

Διαβαστε το κειμενο που εγραψε...εκμεταλλευόμενος πολιτικα - φασιστικα τα πτωματα των θυματων 
Γράφει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος - Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ........ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ...ΠΥΡΚΑΪΕΣ! Όσα συμβαίνουν σήμερα το βράδυ με τίς πρωτοφανούς εκτάσεως καταστροφικές πυρκαΐές - επτά συνολικά εστίες φωτιάς μόνο στο Λεκανοπέδιο της Αττικής- στην Αθήνα, στη Ραφήνα, στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής και αλλαχού της Ελλάδος, όπως π.χ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OepYyg
via IFTTT

74 μέχρι τώρα οι νεκροι για απο τις φωτιες στην Ανατολικη Αττικη

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή Μάτι. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της εκπροσώπου Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος Σταυρούλας Μαλλίδη, ο αριθμός των νεκρών από τη φωτιά που σάρωσε την περιοχή έχει ανέβει στους 74, ενώ ο συνολικός αριθμός τραυματιών είναι 164 ενήλικες και 23 παιδιά.

Απόλυτη καταστροφή και στην περιοχή της Κινέτας μαρτυρά η επόμενη ημέρα, που ως εκ θαύματος δεν σημειώθηκαν θύματα σε αυτό το πύρινο μέτωπο, το οποίο συνεχίζει όμως να είναι απειλητικό.
Τη νύχτα κατάφεραν οι πυροσβέστες να θέσουν υπό έλεγχο όλα τα σημείο προς την παραλία, όμως συνεχώς αναζωπυρώνονται εστίες ψηλά στα Γεράνια Όρη, απ' όπου και ξεκίνησε η πυρκαγιά και πλέον το πύρινο μέτωπο εκεί έχει αρχίσει και παίρνει ξανά μεγάλες διαστάσεις με απειλητική δυτική κατεύθυνση προς Αγίους Θεοδώρους.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2Adrca6
via IFTTT