Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

10 ελληνικές startups από το περίπτερο 12 #DigitalGreece απαρτίζουν την πρώτη επίσημη ελληνική συμμετοχή στα χρονικά της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας του κόσμου, Consumer Electronics Show 2019

Η Διεθνής Έκθεση CES, που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας, 8-11 Ιανουαρίου 2019, είναι η μεγαλύτερη εκθέση τεχνολογίας στον κόσμο. Διοργανώνεται από το 1967 και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο γεγονός στον κλάδο της.
Φέτος στη CES θα συμμετέχουν περισσότερες από 4.500 εταιρείες από 150 χώρες που σχετίζονται με τον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ενδεικτικά: Samsung, LG, Panasonic, Sharp, Sony, Intel, AMD, Lenovo). Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 182.000 επισκέπτες σε ένα χώρο μεγαλύτερο από 2 εκατομμύρια τ.μ.
Όλες οι μεγάλες τεχνολογικές εταιρείες βρίσκονται κάθε χρόνο στη CES και παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις αναφορικά με τα προϊόντα τους. Φέτος, η CES θα φιλοξενήσει περισσότερες από 1.000 νεοφυείς επιχειρήσεις στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, Eureka Park Marketplace. 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2FgWWwK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου