Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Αριστοτεχνικη στηριξη Μερκελ σε Μητσοτακη - Του φτιαχνει το προφιλ του απειθαρχου εντος της Ε.Ε...ενω τον κανει στα ματια του κοσμου...ομολογο της! Ακρως ενδιαφερουσα αναλυση

Η Άγκελα Μέρκελ δεν είναι ένα πρόσωπο που αγνοεί τα βαθύτερα αισθήματα των Ελλήνων απέναντι στη γερμανική πολιτική την περίοδο της κρίσης. Ξέρει λοιπόν ότι αν κάτι έφερε τον Αλέξη Τσίπρα στην εξουσία ήταν η – αρχική τουλάχιστον – αντίσταση του απέναντι σε αυτή τη γερμανική κυριαρχία.

Δίνοντας τα εύσημα χθες, στο Μέγαρο Μαξίμου, στον Πρωθυπουργό για τις προσπάθειες των Ελλήνων όλο το προηγούμενο διάστημα και λέγοντας: «Δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ των δραστηριοτήτων ως προς το ονοματολογικό και το ζήτημα των οικονομικών μεταρρυθμίσεων. Αυτό είναι απαγορευτικό ούτως ή άλλως και με αιφνιδιάζει το γεγονός ότι θα έπρεπε να αναφερθούμε σε κάτι τέτοιο. […] Πρόκειται να μιλήσω και με τον κύριο Μητσοτάκη (σ.σ. για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών) χωρίς να θέλω να δώσω μεγαλύτερη αξία στον ρόλο μου. […] Θα θέσω την υπόθεση όπως την παρουσιάζω, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να επηρεάσω την κατάσταση, να αλλάξω τα πράγματα επειδή μίλησα ως καγκελάριος της Γερμανίας» επιχείρησε με «γερμανικό» τρόπο να ισχυροποιήσει τον Μητσοτάκη.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2QFG97y
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου