Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ-ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΘΗΝΑ

Σύσκεψη εκπροσώπων των μπλόκων πραγματοποιείται το μεσημέρι του Σαββάτου στα Τέμπη, προκειμένου να γίνει αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και συντονισμός για την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας τα Τέμπη θα παραμείνουν κλειστά από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι την διασταύρωση Στομίου και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές που έχει ήδη υποδείξει κατ' επανάληψη.

Σκληρή στάση και στον Εβρο

Με αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων (γέφυρα) και του τελωνείου του Ορμενίου στην Ορεστιάδα από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος προς Ψαθάδες) από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. συνεχίζονται σήμερα, Σάββατο, οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο βόρειο Έβρο. Όσον αφορά στις αυριανές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Διδυμοτείχου, Βασίλη Καμπρούδη, αυτές θα αποφασιστούν απόψε στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο.

Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1JP5LuH
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου