Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Δικογραφία #novartis : Έτσι δίνονταν οι μίζες - Τα εγγραφα

Της Σοφίας Φασουλάκη

Τον λαβύρινθο μέσα από τον οποίο περνούσε το μαύρο χρήμα προκειμένου να ξεπλυθεί και να καταλήξει "καθαρό" σε πολιτικά πρόσωπα, γιατρούς δημόσιων νοσοκομείων αλλά και ιδιώτες, περιγράφουν μέσα από τις καταθέσεις τους οι δύο από τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες για την υπόθεση Novartis.

Όσα λένε, καταθέτοντας για αρκετές ημέρες στην δικαιοσύνη, χαρακτηρίζονται αξιόπιστα από τις εισαγγελικές αρχές, χρειάζεται ωστόσο πολύς χρόνος ακόμη για να "δεθούν" με άλλα ευρήματα και να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες.

Οι μάρτυρες δεν αναφέρουν την πηγή της γνώσης όσων καταθέτουν (σ.σ. εάν το έκαναν θα αποκάλυπταν μέρος της ταυτότητας τους) ενώ είναι άγνωστο εάν μαζί με τις μαρτυρίες τους έχουν "προσφέρει" και στοιχεία που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετές από τις αναφορές τους, συμφωνούν με όσα έχουν καταθέσει στις ΗΠΑ οι 3 που μπήκαν υπό αμερικανική "προστασία" ενώ οι έρευνες που είναι ήδη ανοιχτές στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς για άλλες υποθέσεις (σ.σ. ΚΕΕΛΠΝΟ) φαίνεται ότι δίνουν "χείρα βοηθείας" στην παρούσα υπόθεση.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2C5Cpov
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου