Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Μετα το σκανδαλο Novartis ... το #Roche_Gate , ο Δημητρης Αβραμόπουλος και τα 16 εκατ.εμβολια κατα της γρίπης που πεταχτηκαν στα σκουπίδια

16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΙΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ
Η ελβετική Roche (η εταιρεία των tamiflu) έτριβε τα χέρια της από τις χρυσές δουλειές στην Ελλάδα.
Της ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ
Μια πρώτης τάξης χρυσοφόρα επιχείρηση για τις φαρμακευτικές εταιρείες απεδείχθη η γρίπη Η1Ν1 που έφθασε και στη χώρα μας το 2009 και είχε προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία.Η τότε ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ειδικά ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε φροντίσει δεόντως με καθημερινές του έκτακτες ανακοινώσεις να υπενθυμίζει το πόσο επικίνδυνος και θανατηφόρος ήταν ο ιός της γρίπης. Η συνέχεια ήταν αναπόφευκτη. Αγοράστηκαν... τόνοι εμβολίων αλλά και αντι-ιικών φαρμάκων, τα γνωστά tamiflu και relenza, προκειμένου να σωθεί ο πληθυσμός.

Η «μπίζνα» έγινε με τα εκατομμύρια εμβόλια που είχαν αγοραστεί διά χειρός Αβραμόπουλου, τις παραγγελίες των οποίων ακύρωσε στη συνέχεια η τότε υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου έπειτα από πολλές δικαστικές διαδικασίες.Ειδικότερα, ο τότε υπουργός Υγείας είχε παραγγείλει στην αρχή 8 εκατ. δόσεις με δεδομένο ότι θα καλυπτόταν ένα ποσοστό του πληθυσμού. Στη συνέχεια, όπως ο ίδιος υποστήριζε, οι νέες οδηγίες έλεγαν πως απαιτούνται διπλές δόσεις για να είναι αποτελεσματικό το εμβόλιο.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2C94a44
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου