Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Novartis: Σκάνδαλο χωρίς παραλήπτες;

Η υπόθεση της Novartis είναι σκάνδαλο και γι' αυτό δεν χωράει αμφιβολία. Η έρευνα πραγματοποιείται από το FBI, υπηρεσία που δεν ελέγχεται ούτε απ' αυτή την κυβέρνηση, στην Ελλάδα, ούτε από τις αντίστοιχες των 18 χωρών στις οποίες διεξάγονται άλλες, παράλληλες, έρευνες. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, όπως και ότι η κάθε χώρα έχει τα δικά της χαρακτηριστικά σε ό,τι αφορά στο έγκλημα.

Ότι σε όλο τον κόσμο ερευνούν τους κατηγορούμενους, ενώ τα δικά μας κανάλια και σύσσωμος, γενικά, ο Τύπος ψάχνουν αμέσως για το ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι ένα φαινόμενο το οποίο πρέπει να μας ανησυχήσει ιδιαίτερα. Μήπως έχουμε περάσει σαν χώρα σε κατάσταση οργανωμένης μαφίας; Ενώ υπάρχει αμέσως τεκμήριο αθωότητας για τους πολιτικούς, αμέσως οι δημοσιογράφοι σπεύδουν να δημιουργήσουν τεκμήριο ενοχής για όσους τολμήσουν να μιλήσουν για υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Οι εγκαθιδρυτές του φόβου στην Ελλάδα και της επιβολής των κλειστών στομάτων θα πρέπει να είναι οι επόμενοι που θα λογοδοτήσουν στην ελληνική κοινωνία.

Προς το παρόν θα προσπαθήσουμε να ψηλαφήσουμε στοιχεία της δικογραφίας τα οποία είναι γνωστά ή έχουν διαρρεύσει και σκέψεις, ώστε να έχουμε μπροστά μας ένα μικρό παζλ του τι συνέβη πραγματικά με τη Novartis.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η NOVARTIS
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2EkH4Vu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου