Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Folli Follie: Πώς έστησε την απάτη του αιώνα η οικογένεια Κουτσολιούτσου

Αλλοι τη χαρακτηρίζουν ήδη τη μεγαλύτερη απάτη στο χρηματιστήριο από την εποχή του Σερπιέρι και των Λαυρεωτικών τον 19ο αιώνα και άλλοι ως τη μεγαλύτερη χρηματιστηριακή απάτη των τελευταίων δεκαετιών.

Oπως όμως και να τη χαρακτηρίσει κανείς, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για γιγαντιαία απάτη με θύματα –κυρίως– μεγάλους και ευυπόληπτους επενδυτικούς οίκους και τράπεζες παγκόσμιου βεληνεκούς, αλλά και εγχώρια θύματα όλες τις ελληνικές τράπεζες και τους εγχώριους θεσμικούς επενδυτές και βεβαίως χιλιάδες μικροεπενδυτές.

Ολοι θαμπωμένοι από τη –δυστυχώς εικονική– οργιώδη ανάπτυξή της επί μία και πλέον εικοσαετία έδιναν στην εταιρεία και στους βασικούς της μετόχους ό,τι και όσα ήθελαν και όλοι μιλούσαν για το θαύμα της πάλαι ποτέ δυναμικής μικρομεσαίας επιχείρησης η οποία ξεκίνησε από τα προαύλια των ιταλικών πανεπιστημίων τη δεκαετία του '70 και κατέληξε σε έναν –κατά φαντασία– πολυεθνικό κολοσσό με εικονικό τζίρο 1,3 δισ. ευρώ, δηλαδή όσο περίπου η ΔΕΗ και κάτι λιγότερο απ' ό,τι ο πολυεθνικός ΟΤΕ!
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2xSIs0p
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου