Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Απειλητικά ειδοποιητήρια για διακοπές - αποκοπές ρεύματος απο τη ΔΕΗ και τις εισπρακτικες εταιρειες που εχει προσλαβει - Στο ελεος εκατονταδες χιλιαδες πολιτες

Απειλητικά ειδοποιητήρια για διακοπές - αποκοπές ρεύματος, συστηματικές πιέσεις και εκβιασμοί από εισπρακτικές και λοιπά «κοράκια», αποστολή εξώδικων. Είναι μερικά από όσα αντιμετωπίζουν το διάστημα αυτό δεκάδες χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά, που έρχονται αντιμέτωπα με ανελέητο κυνηγητό, πιέσεις και εκβιασμούς, προκειμένου να «προσέλθουν στο ταμείο» - κόβοντας από άλλες στοιχειώδεις ανάγκες τους - κι ενώ αποδεδειγμένα αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στους «φουσκωμένους» έτσι κι αλλιώς λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ολα αυτά, την ώρα που ήδη από την αρχή του μήνα πάνω από 120.000 νοικοκυριά έχουν μείνει και με τη βούλα εκτός του - έτσι κι αλλιώς ανεπαρκούς - Κοινωνικού Τιμολογίου, επειδή σύμφωνα με τα νέα κριτήρια που έχει βάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αναδιανέμοντας την ενεργειακή φτώχεια, ακόμα δεν έχουν πιάσει... πάτο στη φτώχεια και δηλώνουν «θηριώδη» εισοδήματα άνω των 9.000 ευρώ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2Ivex2w
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου