Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Το χρονικό της ολονύχτιας περιπέτειας στο "Ελευθέριο Βενιζέλος" της ANEK : Πότε ξέσπασε η φωτιά, τι έλεγε το πλήρωμα - Σκηνικό Norman Atlantic

To ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο δρομολόγιό τους, οι επιβάτες του "Ελευθέριος Βενιζέλος" το κατάλαβαν λίγο μετά τις 23:30. Υπήρχε διάχυτη μυρωδιά καμένου στο πλοίο, ειδικά στα καταστρώματα.

Κάπου εκεί άρχισαν και οι πρώτες ερωτήσεις στο πλήρωμα από επιβάτες όχι ιδιαίτερα ανησυχούντες (ακόμα). "Μην ανησυχείτε, είναι κάτι από την κουζίνα" απαντούσε το προσωπικό, το οποίο έτσι και αλλιώς δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να τρομάξει τον κόσμο.

Όσο περνούσε η ώρα όμως και οι δείκτες του ρολογιού κατευθύνονταν προς τα μεσάνυχτα, η μυρωδιά του καμένου γινόταν ολοένα και πιο έντονη. Οι επιβάτες πλέον ανησυχούσαν και το εκδήλωναν. Οι ερωτήσεις γίνονταν με πιο επιτακτικό τρόπο. Το πλήρωμα έψαξε περισσότερο την ιστορία και ενημέρωσε ότι η μυρωδιά προερχόταν από το γκαράζ του πλοίου (το νούμερο 3 όπως έγινε γνωστό αργότερα), στο οποίο ένα μεγάλο όχημα είχε αρπάξει φωτιά.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2PMwe0E
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου