Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

Η ΝΔ συνεχίζει το ξεπούλημα της ΔΕΗ το οποίο δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ βάση μνημονίων - 15.000 απολύσεις μέσω εθελούσιας λόγω ξεπουλήματος Δημοσιων επιχειρήσεων

Πάνω από 15.000 απολύσεις μέσω εθελουσίας εξόδου ετοιμάζει να κάνει η ΝΔ, λόγω του ξεπουλήματος των δημόσιων επιχειρήσεων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΛΑΡΚΟ, ΜΜΜ, ΕΛΤΑ) που έχει συμφωνηθεί με τα μνημόνια τα οποία έχουν υπογράψει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε επίπεδο πολιτικού χειρισμού τα τελευταία χρόνια ως αντιπολίτευση, και βέβαια και προεκλογικά, η Ν.Δ. χρησιμοποίησε την ίδια πρακτική που είχε εφαρμόσει και το 2014 (σε σύμπνοια με το ΠΑΣΟΚ) για να "δικαιολογήσει" τις πολιτικές επιλογές της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ αλλά και των εθνικών, ενεργειακών υποδομών, αυτή της πλήρους απαξίωσης της επιχείρησης, ενώ συγχρόνως αναμένεται να επιστρατεύσει και όλους τους... αστερίσκους ή τις "δεύτερες" επιλογές που έχουν επιβάλει οι θεσμοί. Φυσικά, από τη σχετική ρητορική δεν θα παραληφθεί και η "ανάγκη" πλήρους απελευθέρωσης της αγοράς, λόγω των επιταγών της Ε.Ε., με τη γνωστή επίφαση του ανταγωνισμού.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2Z2RWBK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου