Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Στην Αιγλη Ζαππειου του Δημητρη Κοντομηνα, η εκδήλωση της νεοναζιστικης Χρυσης Αυγης για την παρουσιαση των υποψηφιων της στις Ευρωεκλογες

Στη Demco του Δημητρη Κοντομηνα,  ανηκει η Αιγλη Ζαππειου, συμφωνα με το εταιρικο site του ομιλου του εν λογω επιχειρηματια. Πραγματικα μας προκαλει δυσαρεστη εντυπωση το γεγονος πως ο Δημητρης Κοντομηνας παραχωρει την Αιγλη, για κομματικες εκδηλωσεις της νεοναζιστικης οργανωσης της Χρυσης Αυγης και μαλιστα τη στιγμη που ειναι σε πληρη εξελιξη η δικη, η οποια ενδεχεται να καταδικασει πολλα στελεχη του κομματος, ως μελη εγκληματικης οργανωσης.




Όπως διαβαζουμε στο tvxs.gr: Η Αίγλη του Ζαππείου, που εκμεταλλεύεται ιδιώτης, παραχωρείται τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στη Χρυσή Αυγή, για την παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων του κόμματος για τις ευρωεκλογές. Σε πολλούς έκανε αρνητική εντύπωση και πολλά ήταν επίσης τα αρνητικά μηνύματα στα social media, αν και για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αίγλης Ζαππείου, Αναστάσιο Πατέλα, το πράγμα είναι πολύ απλό, καθώς «είμαστε επαγγελματίες και όχι δημοκράτες α λα καρτ», όπως χαρακτηριστικά απάντησε στο lifo.gr. 
Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που η Αίγλη δίνεται στη Χρυσή Αυγή για πολιτική εκδήλωση. Πριν από λίγους μήνες, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε ζητήσει για πρώτη φορά την αίθουσα και ο Α. Πατέλας θυμάται τις υπεύθυνες στο τμήμα των πωλήσεων - κρατήσεων να τον προσεγγίζουν με δισταγμό. Οι δισταγμοί ωστόσο φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τότε, όπως και τώρα, αφού «ήταν τόσο πειθαρχημένοι που αφήσανε τις καρέκλες στην ίδια ευθεία» όπως λέει χαρακτηριστικά και επικαλείται το θετικό feedback του προσωπικού, επιχειρώντας να δικαιολογήσει την εκ νέου παραχώρηση αίθουσας στους Χρυσαυγίτες την 25η Μαρτίου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2OndfK8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου