Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Τζίμης Πανούσης: 'Άλλοι πιστεύουν στο Θεό, εγώ πιστεύω στον λαό'

Συνέντευξη στον Ηλία Αναστασιάδη

Θα πρέπει να είχε πάει πέντε το απόγευμα, γιατί τελευταία έχω τσεκάρει ότι στις πέντε και κάτι ο ουρανός έχει σκοτεινιάσει. Ήμουν στο σπίτι του Τζίμη Πανούση από τις τρεις το μεσημέρι, καθισμένοι σε ένα τραπεζάκι που ίσα ίσα χώραγε την ατζέντα μου, το recorder και τα χέρια μας όποτε θέλαμε να τα ακουμπήσουμε.

Κοίταξα τα παράθυρα της κουζίνας, λίγα μέτρα πίσω από το κεφάλι του, είδα ότι σκοτεινιάζει, έκανα το συνειρμό με την ώρα και για λίγο, εκείνος μιλούσε, αλλά εγώ δεν άκουγα τι έλεγε. Το στοπ ήταν πατημένο κάνα μισάωρο τώρα και το δημοσιογραφικό κλισέ των συνεντεύξεων που θέλει τα καλύτερα να λέγονται off the record κάγχαζε πίσω από ένα απ' τα δέκα πορτρέτα αιδοίων που κρέμονται σε παράταξη στο σαλόνι του.

Τις προηγούμενες ώρες, ο Τζίμης είχε βάλει τη γνωστή κασέτα για το ΚΚΕ, είχε εξηγήσει γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει πρακτικά τίποτα, αλλά φεύγοντας μισό βήμα από το πολιτικό αντι-μανιφέστο που κηρύττει και στη σκηνή του club Guantanamo, τον άκουγα να λέει πράγματα που δεν περίμενα ποτέ να τον ακούσω να λέει. Όχι κασέτα, όχι συνήθη για Πανούση, όχι χαοτικό τρολάρισμα.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2Dfonp6
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου