Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΣΤΙΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ 2016

Στις 21 Απριλίου θα γνωστοποιηθούν όλα τα τελικά στοιχεία για το δημοσιονομικό πρωτογενές αποτέλεσμα του 2016, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ Θανάση Θανόπουλο.

Ενημερώνοντας την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού κατά το διάστημα Μαΐου - Δεκεμβρίου 2016 της Ανεξάρτητης Αρχής, ο Θανάσης Θανόπουλος διευκρίνισε ότι τα στοιχεία που υπάρχουν αυτήν την στιγμή είναι προσωρινά και δείχνουν μια προσωρινή κατάσταση για το 2016 και θα υπάρξει ακριβής εικόνα τον Απρίλιο του 2017, χωρίς να αποκλείει ότι μπορεί τότε να γίνει αναθεώρηση τους.

«Θα μπορούμε να ξέρουμε ποιο είναι το τελικό πρωτογενές δημοσιονομικό αποτέλεσμα στις 21 Απριλίου. Είμαστε σε διαδικασία διαλόγου με την Γιούροστατ, για να δούμε τα καινούργια στοιχεία που θα είναι διαθέσιμα, για να μπορώ να απαντήσω αν επιβεβαιώνονται οι σημερινές εκτιμήσεις. Μένουν αυτά να επιβεβαιωθούν από την τελική απογραφική διαδικασία τον Σεπτέμβριο του 2017. Εμείς δεν κάνουμε προβλέψεις, αλλά βραχυχρόνιες εκτιμήσεις», τόνισε ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2kMQdfU
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου