Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ 8 ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

ΕΑΝ ΗΞΕΡΕ "ΠΡΑΓΜΑΤΑ" ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ...ΤΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ...
 Με μία επιστολή-«βόμβα» στην εφημερίδα «Έθνος» επανέρχεται το προσκήνιο ο άλλοτε φερόμενος πνευματικός ηγέτης της τρομοκρατική οργάνωσης 17 Νοέμβρη, ο «Λάμπρος» ή «ψηλός» της 17 Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.
Μέσω αυτής, κάνει ευθύ λόγο για ύπαρξη ασύλληπτου πυρήνα 8 ατόμων και κάνει λόγο για ύποπτα «παιχνίδια» μυστικών υπηρεσιών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπήρξε εκ των έσω πληροφόρηση ώστε να μείνουν εκείνοι ασύλληπτοι.
Υποστηρίζει ότι δεν βρέθηκε ποτέ το περίφημο 45αρι, γιατί απλά θα πρόδιδε συγκεκριμένο άτομο που παραμένει ασύλληπτο, όπως και χειρόγραφα που υπήρχαν στις γιάφκες τα οποία επίσης θα πρόδιδαν άτομα με πολύ πιο ενεργό «πνευματικό-καθοδηγητικό» ρόλο από τον δικό του, ενώ κάνει και λόγο για άτομα που προέρχονταν από πολύ συγκεκριμένο πολιτικό χώρο που δεν έχει σχέση με την Αριστερά, κοινοβουλευτική ή εξωκοινοβουλευτική, τα οποία δεν ήθελε το τότε πολιτικό σύστημα να αποκαλυφθούν και να συλληφθούν.
«Στο παράνομο σπίτι-γιάφκα της 17Ν που αποκαλύφθηκε το 2002, υπήρχε ένα όπλο που έκαιγε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Το όπλο αυτό δεν βρέθηκε»  λέει ο Γιωτόπουλος στην επιστολή του και αναρωτιέται:
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2f8WPp0
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου