Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ "ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ" ΤΗΣ ΝΔ...ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ #παραιτηθείτε


Δηθεν "αυθορμητο" καλεσμα κανουν trollολογαριασμοι "φιλικα" προσκειμενοι στη Νεα Δημοκρατια, για συγκεντρωση διαμαρτυριας κατα της κυβερνησης στο Συνταγμα, την Τεταρτη 15 Ιουνιου στις στις 8μμ, υπο τον τιτλου "Παραιτηθείτε"...που ειναι συνώνυμο του concept #fygete που ακολουθει τους τελευταιους μηνες ο Κυριακος Μητσοτακης,ζητωντας συνεχως εκλογες.

Η συγκεντρωση δεν υποστηριζεται με επισημη ανακοινωση απο τα κεντρικα γραφεια της Νεας Δημοκρατιας...για να μην χασει την "δυναμικη" της...μπας και καρπωθουν με αυτο το τροπο αγανακτισμενο κοσμο απο τα μετρα της κυβερνησης, τα οποια ομως συμφωνησαν ολα τα κομματα που τον Αυγουστο του 2015 ψηφισαν το Μνημονιο 3.

Ειναι τουλαχιστον ειρωνικο η ΝΔ να προσπαθει να ηγηθει "λαικους αγωνες",εχοντας στο προγραμμα της απολυσεις στο δημοσιο,περικοπες μισθων και συνταξεων και φορολογικη ασυλια των ολιγαρχων.

-Η ΝΔ ουσιαστικα θα προσπαθησει με τετοιου ειδους δηθεν αυθορμητες διαμαρτυριες, να πλασαρει φιλολαικο προφιλ...αλλα και να "στησει" την αγανακτηση του κοσμου ο οποιος και καλα απαιτει εκλογες.

Οι Trolloλογαριασμοι,αυτο που θα κανουν ειναι να διαμορφωσουν πλασματικη ταση "αγανάκτησης",ωστε να τσιμπησει και κανονικος αγανακτισμενος κοσμος,ο οποιος θα προωθήσει απο μονος του την εν λογω συγκεντρωση.

Τελος να σημειωσουμε πως ο Αδωνις Γεωργιαδης εσπευσε να διαφημισει την εν λογω συγκεντρωση κανοντας RT σχετικο Tweet.

ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2016



from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1X7LVAd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου