Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΟΠΛΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ» ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΣΥ

Καθαρίστριες προσέφυγαν στο ΣΕΠΕ για να καταγγείλουν εργολαβική εταιρία που -μεταξύ άλλων- τους χρωστά δεδουλευμένα από το 2013 και απ' ό,τι φαίνεται αντί για το δίκιο τους, βρήκαν το μπελά τους. Σύμφωνα με τις επώνυμες καταγγελίες, ο επιθεωρητής εργασίας, Αντώνης Πατατανές, «υποδέχτηκε» οπλοφορώντας τις καθαρίστριες και τον συνδικαλιστή της ΟΣΥ.

του Άγγελου Προβολισιάνου

Στις 28 Μαρτίου οι καθαρίστριες της εργολαβικής εταιρίας καθαρισμού (μία από τις ιδιότητες που έχει η συγκεκριμένη εταιρία) ΛΙΝΚ ΑΠ ΑΕ, μαζί με τον Αποστόλη Κασιμέρη, συνδικαλιστή του ΟΑΣΑ, επισκέφτηκαν Επιθεώρηση Εργασίας Δυτικού Τομέα στην οδό Αγησιλάου 10.

Οι εργαζόμενες -σύμφωνα με τα λεγόμενά τους- ήθελαν να καταγγείλουν χρέη της εταιρίας αναφορικά με δεδουλευμένα από το 2013, τη μη καταβολή δώρων και επιδομάτων αδείας, μη καταβολή νυχτερινών, αργιών, γάμου, καθώς και τριετίες. Επίσης, εργασιακό εκφοβισμό και μονομερής χορήγηση ρεπό και αδειών. Αξιοσημείωτο δε πως η συγκεκριμένη εταιρία έχει αναλάβει τον καθαρισμό των λεωφορείων και στα 7 αμαξοστάσια που διαθέτει η Αττική.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1NueNyK
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου