Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΈΣΧΕΣ: Η ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ

Πράγματα και θαύματα που ένας οποιοσδήποτε πολίτης ο οποίος δεν έχει την τύχη να ονομάζεται Σταύρος Ψυχάρης δύσκολα θα διανοείτο να κάνει, διαπιστώνει ο Ορκωτός Λογιστής πού έλεγξε τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία ο Σταύρος Ψυχάρης, δεν έχει καταθέσει δήλωση πόθεν έσχες για τα οικονομικά έτη 2002, 2003, 2004, 2005, και 2006, ενώ κι από τον έλεγχο όσων δηλώσεων βρέθηκαν, δηλαδή της μιας που κατατέθηκε στην αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και των υπόλοιπων οκτώ που εστάλησαν από τον αντιεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Αθανασίου, διαπιστώθηκαν παραβάσεις, κενά και πρωτοφανείς ανακολουθίες που δημιουργούν ερωτηματικά και αν μη τι άλλο δείχνουν πως επιχειρείται απόκρυψη στοιχείων και μάλιστα απροκάλυπτα και με άκομψο τρόπο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο Σταύρος Ψυχάρης εμφανίζει μόνο δήλωση φορολογίας εισοδήματος για όλες τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης αλλά και τα τραπεζικά παραστατικά για τις καταθέσεις των δηλώσεων πόθεν έσχες μόνο των ετών 2013 και 2014. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον Ορκωτό Λογιστή, δεν υπάρχει σχεδόν κανένα παραστατικό που να υποστηρίζει τα δηλωθέντα, και συγκεκριμένα δεν εμφανίζονται: παραστατικά βεβαιώσεων των μετοχών που αναφέρονται στις δηλώσεις του, παραστατικά αγοράς, απόκτησης και πώλησης των μετοχών, συμβάσεις δανείων και βεβαιώσεις της τράπεζας που εξυπηρετήθηκαν τα δάνεια, τραπεζικά παραστατικά των καταθέσεων για τις χρονιές '07, '08, '09, '10, '11 και '12, σχέδιο απορρόφησης της Σ.Π. ΨΥΧΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Ε. (δ.τ. ΨΥΧΑΡΗΣ MEDIA GROUP) από τη ΔΟΛ Α.Ε. τον Οκτώβριο του 2014 και συμφωνητικά μεταβίβασης μετοχών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Skal1T
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου