Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ...ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ #3Dgr

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ!!ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ...ΠΑΛΕΥΟΥΤΝ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΠΕΙΝΑΣ.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την απεργία της 3ης Δεκέμβρη:

Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 3 Δεκέμβρη.
Οι λαϊκοί αγώνες, τα κοινωνικά κινήματα και οι εργατικές διεκδικήσεις αποτελούν κρίσιμο παράγοντα για μια πραγματική δημοκρατία, για την ανατροπή της βαριάς κληρονομίας που έχει αφήσει η υλοποίηση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών των τελευταίων χρόνων. Μέσα από τις καθημερινές μικρές και μεγάλες μάχες του κόσμου της δουλειάς μπορούμε να κρατήσουμε ανοιχτό το στοίχημα για μια διαφορετική πορεία στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα. Να απαντήσουμε στους καθημερινούς εκβιασμούς εργοδοσίας και νεοφιλελεύθερων πολιτικών και οικονομικών κέντρων εντός και εκτός Ελλάδας.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1QfthRG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου