Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Δεν υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή - Καταρρέουν τα σενάρια περί σχεδίου Πυθία

Στο φως έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι ουδέποτε υπήρξε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Έγγραφο της ΕΥΠ αποκαλύπτει πως πρόκειται για στημένη υπόθεση. Αύριο ξεκινά η δίκη για το «σχέδιο Πυθία» όπως είχε ονομαστεί η «επιχείρηση». Η υπόθεση είχε αποκαλυφθεί το 2011 και έμοιαζε με… κατασκοπευτικό θρίλερ ανάλογο του Χόλιγουντ.
Οι θεωρίες συνωμοσίας που έχει ακούσει ο καθένας μας γύρω από την επιχείρηση δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, το περίφημο σχέδιο «Πυθία» είναι άπειρες. Το πόσοι έλεγαν ότι γνώριζαν δικούς μας πράκτορες, οι οποίοι είχαν γνώση της υπόθεσης, δεν λέγεται. Σήμερα, τόσο η Εφημερίδα των Συντακτών, όσο και ΤΑ ΝΕΑ αποκαλύπτουν έγγραφο που αποδεικνύει ότι αυτή η επιχείριση δεν υπήρξε ποτέ. Ότι αυτή η επιχείριση κατασκευάστηκε και διοχετεύτηκε για να εξιδανικεύσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Κάποιοι φυσικά δεν χρειάζονταν το έγγραφο για να πιστέψουν ότι το σχέδιο «Πυθία» ήταν «μούφα». Και σήμερα αισθάνονται δικαιωμένοι και με την βούλα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Παρασκευή 19/04/2019 ξεκινάει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της υποτιθέμενης απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή. Μια δίκη επί της ουσίας χωρίς αντίκρυσμα αφού με έγγραφο που έχει αποστείλει ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που είναι επίσης αρμόδιοι αναφέρει ότι η υπόθεση «Πυθία» ουδέποτε υπήρξε. Ήταν όλη, από την αρχή ως το τέλος μια κατασκευασμένη υπόθεση. Και σε μια δίκη που σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, έχει αποφασίσει να παραστεί ως πολιτική αγωγή παρά το γεγονός ότι πριν από δυο χρόνια ενημερώθηκε ότι η υπόθεση αυτή πολύ απλά δεν υπήρξε!
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2IHO8kb
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου