Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Οικειοθελής (!)... "φορολόγηση" των εφοπλιστών και διατήρηση αυθαιρέτων ακόμα και στους αιγιαλούς!

Οδός «Αριστεράς» & «Προοδευτικής συμμαχίας», 
αριθμός  1:

    To 2013 ο Σαμαράς εφηύρε το Συνυποσχετικό… Οικειοθελούς «φορολόγησης» των εφοπλιστών. Στο άκουσμά του οι  ΣΥΡΙΖΑίοι είχαν βγει – και σωστά – στα κάγκελα. Τότε ο Σαμαράς έλεγε ότι οι εφοπλιστές θα πλήρωναν 140 εκ. ευρώ το χρόνο ως φόρο για τα μυθώδη κέρδη τους  (ακόμα κι αυτό αποδείχτηκε ψευδές αφού τα στοιχεία αναφέρουν ότι σε μέσους όρους κατά τα έτη εφαρμογής του Συνυποσχετικού Σαμαρά – εφοπλιστών, οι τελευταίοι δεν πλήρωσαν πάνω από 87 εκ. ευρώ).

    Τότε ο ΣΥΡΙΖΑ σε Ερώτηση που είχε καταθέσει στη Βουλή έκανε λόγο για «φορολόγηση» εντός εισαγωγικών και είχε καταγγείλει τη ΝΔ και τον Σαμαρά ότι προχωρούσε σε «ειδική μεταχείριση» των εφοπλιστών πέρα και έξω από κάθε αρχή ισονομίας και υποχρέωσης των Ελλήνων πολιτών να «συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους».

    Εξι χρόνια μετά, το 2019, μόλις πριν από μερικές βδομάδες, ήρθε η ανανέωση του Συνυποσχετικού… Οικειοθελούς «φορολόγησης» των εφοπλιστών, το οποίο, μάλιστα, έγινε και αορίστου διάρκειας! Ποιος είναι αυτός που κατέστησε εις το διηνεκές… οικειοθελή την «φορολόγηση» των εφοπλιστών; Μα ο Τσίπρας! Και ο ΣΥΡΙΖΑ!
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2IEKKXu
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου