Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Σχεδιο αποδρασης του Φάμπιο Ντούσκο απο τις φυλακες Κορυδαλλου - Σαπιο το συστημα φυλαξης - Του ειχαν περασει τα παντα στο κελι - Ακομη να ξηλωθούν απαντες

Bρήκαν στο κελί του δύο laptop συνδεδεμένα στο ίντερνετ, αυτοσχέδια μαχαίρια, 4 κινητά τηλέφωνα, μία μεταλλική ράβδος και άλλα ύποπτα αντικείμενα. Το Υπ.Δικαιοσυνης ακομη να ξηλωσει φυλακες, αρχιφυλακες και τον Διευθυντη των φυλακων Κορυδαλλου. 

Σχέδιο απόδρασης από τις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως απέτρεψε η αστυνομία το βράδυ της Παρασκευής, 02.02.2018. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, «στήθηκε» επιχείρηση των ΕΚΑΜ στην Α΄ Πτέρυγα των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η έρευνα των ανδρών των ΕΚΑΜ επικεντρώθηκε σε ένα συγκεκριμένο κελί. Κι αυτό δεν ήταν άλλο από του κρατούμενου Φάμπιο Ντούσκο.
Πρόκειται για Αλβανό βαρυποινίτη, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή στην υπόθεση «Γοργοπόταμος». Δηλαδή την απόπειρα του Χριστόδουλου Ξηρού -μαζί με τους Πυρήνες της Φωτιάς- να βγάλουν από τη φυλακή μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης. Αυτό συνέβη τον Ιανουάριο του 2015.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2BSz6Bh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου