Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητηριο για τη Μακεδονια (και τα αρχι#ια μας κουνιουνται): Δρακόντεια τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. υπό τον φόβο των άκρων - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν

Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονται επί ποδός με κύρια αποστολή να εμποδιστεί κάθε επαφή μεταξύ των δύο πλευρών, τόσο σήμερα που έχει συγκέντρωση η Χρυσή Αυγή για τα Ίμια παράλληλα με την αντιφασιστική στην Ρηγίλλης, όσο και την Κυριακή με το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια και τον αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακού-ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.
Το σύνολο των δυνάμεων Τάξης και Ασφάλειας βρίσκονται επί ποδός όλο το διήμερο. Υπολογίζεται ότι συμμετέχουν τουλάχιστον 5.000 αστυνομικοί στα μέτρα Τάξης. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των διαδηλώσεων, ξεκινώντας από σήμερα, στις έξι το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία τους, στην συμβολή των λεωφόρων Μεσογείων και Κατεχάκη για τα Ίμια και μισή ώρα μετά είναι προγραμματισμένη αντιφασιστική συγκέντρωση στην Ρηγίλλης με πρόθεση των συμμετεχόντων να πραγματοποιήσουν πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου βεβαίως θα τοποθετηθεί ισχυρός φραγμός της Αστυνομίας ανάμεσά τους και με κλούβες και δεν θα επιτραπεί η προσέγγιση των δύο πλευρών, προς αποφυγή επεισοδίων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2FEQQC8
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου