Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Στη συνάντηση Τσίπρα - Καμμένου κρίνεται το είδος διαζυγίου ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ το οποιο ειναι προαποφασισμενο και πληρως ελεγχομενο μιας και η συμφωνια των Πρεσπων θα περασει

Επιμενουμε: Ο Πανος Καμμενος σε συνεννοηση με τον Τσιπρα διελυσε τους ΑΝΕΛΛ, ωστε οι βουλευτες του να βοηθησουν να περασει η συμφωνια των Πρεσπων απο τη Βουλη. Αποδειξη η "μεταγραφη" της Παπακωστα. Ολα τα αλλα ειναι για τα ματια του κοσμου και για να κρατησει το δεξιο-πατριωτικο του προφιλ. Μαλιστα ο ιδιος ο Σκουρλετης ειχε πει στον Real Fm πως ο Καμμενος απελευθερωσε την Παπακωστα ωστε να ψηφισει την συμφωνια των Πρεσπων...επειτα απο deal με τον Τσιπρα.

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, με όλα τα ενδεχόμενα να είναι πλέον ανοιχτά.

Το διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι πλέον δεδομένο και το ερώτημα είναι τι είδους διαζύγιο θα υπάρξει, εάν δηλαδή αυτό θα είναι "συναινετικό" ή εάν θα είναι ... "άγριο".

Ο Π. Καμμένος, που συγκαλεί την Κοινοβουλευτική του Ομάδα την προσεχή Τετάρτη, δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ως προς το πότε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, με το πιθανότερο σενάριο-αλλά όχι το μόνο- να είναι αυτή τη στιγμή το χρονικό διάστημα που θα υπερψηφιστεί η συνταγματική αναθεώρηση από το Κοινοβούλιο της FYROM, κάτι που είναι πιθανόν να συμβεί και εντός του Σαββατοκύριακου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2C5MzaZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου