Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

«Ναι» σε πρόταση μομφής από Καμμένο και Θεοδωράκη αν η ΝΔ το επιχειρήσει - Παλευουν ολοι απεγνωσμενα για πολιτικη επιβιωση στις συνειδησεις του αγανακτισμενου κοσμου χωρις ομως να πειθουν

H Συμφωνία των Πρεσπών εισάγεται στην Ολομέλεια με την πολιτική αριθμητική να δίνει τουλάχιστον 152 σίγουρα «ναι». Την ίδια στιγμή η ΝΔ, θέλοντας να διατηρήσει την πόλωση για το Μακεδονικό στο ζενίθ, εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, παρά το γεγονός ότι μόλις πριν από μία εβδομάδα η κυβέρνηση ζήτησε και έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από 151 βουλευτές. Την πρόταση θα στηρίξουν οι Πάνος Καμμένος και Σταύρος Θεοδωράκης σε περίπτωση που η ΝΔ το επιχειρήσει.
«Η ΝΔ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος σε σύσκεψη κομματικών στελεχών στη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας τον πολιτικό του στόχο. Αν και μια τέτοια πρόταση δεν θα έχει καμία τύχη, στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται πως είναι να εντυπωσιάσει, χτίζοντας το προφίλ του ισχυρού ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που τουλάχιστον προσπάθησε κι έχει το όνομά του καθαρό.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://bit.ly/2S1brup
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου