Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Η UNICEF για τη διακοπή της συνεργασίας της με την Εθνική Επιτροπή της στην Ελλάδα - Τα στοιχεία του σκανδαλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της UNICEF, έπειτα από διαδοχικούς ελέγχους αποκαλύφθηκαν «διοικητικές δυσλειτουργίες» και αναδείχθηκαν «μη βιώσιμες συστημικές παραλείψεις», ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε απάτη.

Τους λόγους της διακοπής της συνεργασίας της με την πρώην Εθνική Επιτροπή της στην Ελλάδα εξηγεί η UNICEF με ανακοίνωσή της καθώς έπειτα από διαδοχικούς ελέγχους αποκαλύφθηκαν «διοικητικές δυσλειτουργίες» και αναδείχθηκαν «μη βιώσιμες συστημικές παραλείψεις», ωστόσο, δεν διαπιστώθηκε απάτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Η UNICEF προέβει σε διακοπή της συμφωνίας της με την πρώην Εθνική Επιτροπή της στην Ελλάδα, μετά από διεξαγωγή δύο διαδοχικών ελέγχων από ανεξάρτητους φορείς - ο πρώτος κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής και ο δεύτερος με αίτημα της UNICEF - οι οποίοι αποκάλυψαν διοικητικές δυσλειτουργίες και αναδείχθηκαν μη βιώσιμες συστημικές παραλείψεις. Αυτές περιλάμβαναν ανεπαρκή καταγραφή λογιστικών συναλλαγών, αμφισβητούμενες πρακτικές απασχόλησης και ελλιπή διακυβέρνηση. Ο ανεξάρτητος έλεγχος που ανέθεσε η UNICEF δεν διαπίστωσε την ύπαρξη απάτης».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2jfm1ej
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου