Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Οι εντάσεις στο Αιγαίο οδηγησαν στον...εκσυγχρονισμο των F16

Η ιστορια επαναλήφθηκε για ακομη μια φορα...ακριβως ιδια...αλλα με αλλους πρωταγωνιστες.

Αρχικα, το 2017, υπηρξαν ερωτησεις στις Βουλη...απο τον Βασιλη Λεβεντη!!!!..."για ποιο λογο η Ελλαδα καθυστερει στην αναβαθμιση των μαχητικων αεροπλανων αλλα και στην αγορα νεων πολεμικων εξοπλισμων. 
Διαβαστε τα οσα γραφαμε τον Ιανουαριο του 2017 εδω http://prezatv.blogspot.gr/2017/01/f35.html

Επειτα, ειχαμε τις συνεχεις προκλησεις (ανακοινωσεις,απειλες για θερμα επεισοδια) και παραβιασεις στο Αιγαιο απο τους Τουρκους...οι οποιες οδηγησαν στην "επιτακτικη αναγκη" αναβαθμισης των εξοπλισμων της πολεμικης αεροπορίας...και τελος...αφου συζητηθηκαν τα παντα...το ΚΥΣΕΑ και ο ιδιος ο Αλεξης Τσιπρας συμφωνισαν στον εκσυγχρονισμο των F16.

Καπως ετσι ειχε γινει επι Σημιτη και Τσοχατζοπουλου, καπως ετσι εγινε επι Κωστακη Καραμανλη του Junior,καπως ετσι εγινε επι Γιωργακη και Σαμαρα...καπως ετσι εγινε και τωρα...
Βουλευτες ή αρχηγοι κομματων...κανουν ερωτησεις στη Βουλη για την υποβαθμιση του στρατου και της πολεμικης αεροποριας κατ'εντολη των προμηθευτών...επειτα η Τουρκια στηνει εντασεις στο Αιγαιο και βγαζει ανακοινωσεις ωστε να δημιουργηθει η αισθηση πως η αναβαθμιση και η αγορα νεων πολεμικων εξοπλισμων ειναι αναγκαια...και αφου εχει καλλιεργηθει το καταλληλο κλιμα...οι  Ελληνικες κυβνερνησεις αγοραζουν ή αναβαθμιζουν τους πολεμικους τους εξοπλισμους...και ετσι όλος αυτος ο κυκλος ειναι ευχαριστημενος...με τον κοσμο να αισθανεται Εθνικη ασφαλεια #not.


Εγκρίθηκε οπως διαβαζουμε απο το ΚΥΣΕΑ ο εκσυγχρονισμος των F16 της Ελληνικης Πολεμικης Αεροποριας.
Εκτάκτως συνεδρίασε σήμερα το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και 'Αμυνας (ΚΥΣΕΑ), σε συνέχεια της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας με αντικείμενο την αναβάθμιση των αεροσκαφών F-16.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού "κατόπιν ενημέρωσης του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας ότι η Αμερικανική πλευρά έχει καταρχήν αποδεχθεί την αναθεωρημένη ελληνική πρόταση, που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις της χώρας τα επόμενα έτη, το ΚΥΣΕΑ ομοφώνως ενέκρινε την υλοποίηση του προγράμματος αναβάθμισης 85 αεροσκαφών".
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2HCOUvD
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου