Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κέντρο παραγωγής και μεταποίησης κλωστικής και φαρμακευτικής κάνναβης η Βόρεια Ελλάδα - Τα founds εχουν ήδη απλώσει τα πλοκαμια τους στην Ελλάδα

Επενδύσεις συνολικού προϋπολογισμού τουλάχιστον 255 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία εργοστασίων μεταποίησης κλωστικής και φαρμακευτικής κάνναβης, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στη Βόρεια Ελλάδα και πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2019, δημιουργώντας περισσότερες από 2.000 θέσεις εργασίας, χωρίς να συνυπολογίζεται ο αριθμός των ωφελούμενων καλλιεργητών. Μάλιστα, οι επενδύσεις αυτές δεν αποκλείεται να αυξηθούν περαιτέρω, καθώς για κάποια από τα σχεδιαζόμενα εργοστάσια, δεν έχει οριστικοποιηθεί ο προϋπολογισμός.
Αυτά τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Διονύσης Σαρμαζανίδης, μέτοχος και διευθυντής της «Cannatec Greece», θυγατρικής του ομίλου «Golden Greece Holdings», προσθέτοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «ήδη έχουμε κάνει συμφωνίες με εταιρείες της Ευρώπης για τη διάθεση της παραγωγής μας. Μία από αυτές είναι με την αυτοκινητοβιομηχανία Mercedes, η οποία αποτελεί από τις πολλές εταιρείες που χρησιμοποιούν κλωστική κάνναβη για την κατασκευή μερών στα οχήματά της». 
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2MxLGQs
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου