Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Κανεις απο την κυβερνηση δεν θελει να αναλαβει τα εναπομείναντα κομματοσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που εχουν παραμεινει στη λογικη του 5% και καλα κανουν

Το οτι η "παρεα της Κυβερνησης" δεν εχει καμια σχεση με την παρεα που εχει μεινει στο κομμα του ΣΥΡΙΖΑ, είναι γνωστο και επιβεβαιωνεται απο την αρνηση κορυφαιων στελεχων της κυβερνησης, να ειναι εκεινα που οδηγησουν στο παντρεμα κυβερνησης - κομματος...ωστε να υπαρξει ιδεολογικη και στρατηγικη συμπορευση προς τις εκλογες ωστε να μην λεει ο καθενας τα δικα του.
Κατι τετοιο δεν προκειται να επιτευχθει...με μυαλα και λογικες που εχουν μεινει χρονια πισω και δεν ξερουν τί πραγματικα εχει συμβει την 4ετια της κυβερνησης Τσιπρα.

παραθετουμε το ρεπορταζ του tvxs.gr
Ο «κομματικός ανασχηματισμός» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πλην απροόπτου, θα γίνει στην αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.
«Κλειδί» των εξελίξεων των επόμενων ημερών θα αποτελέσει το πρόσωπο που θα αναλάβει τελικά τη θέση του Γραμματέα του κόμματος - μια θέση για την οποία το παρασκήνιο είναι έντονο και αναδεικνύει τις σύνθετες εσωκομματικές ισορροπίες.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2P4pSsE
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου