Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Εξεταστική για την Υγεία: Ο Μπούρας του Σαμαρά μας πήγε στον Σάλλα, κατέθεσε ο πρ. πρόεδρος των εργαζομένων στο Ντυνάν

Την επόμενη Τετάρτη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας θα εξετάσει (λήγοντας τις εργασίες της για τους καλοκαιρινούς μήνες) τον τέως υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μετά την απαίτηση του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη να εξεταστεί τώρα ο μάρτυρας για το «Ερρίκος Ντυνάν».

Με την κατάθεση του πρώην πρόεδρου του Σωματείου Εργαζομένων του «Ερρίκος Ντυνάν»  Κωνσταντίνου Κρέτση, συνεχίστηκαν σήμερα οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Από την πρώτη στιγμή το Σωματείο των Εργαζομένων στο νοσοκομείο είχε ταχθεί κατά του πληστειριασμού που έφερε στα χέρια της ΗΜΙΘΕΑΣ το ίδρυμα. O τότε πρόεδρος του Σωματείου διαμήνυε μάλιστε τότε ότι «το ΕΣΥ νοσεί και το Ερρίκος Ντυνάν μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του ΕΣΥ με την ένταξή του σε αυτό και όχι με την πώληση του».
O πρώην πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Ερρίκος Ντυνάν (ΣΕΝΕΝ) από το 2012 μέχρι και το 2014 κατέθεσε αναφορικά με την λίστα των δωρεάν νοσηλίων πως τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ακούγονταν από το 2011.  «Όλα αυτά ακούγονταν. Υπήρχαν φήμες. Τα έχουμε δει αυτά τα πρόσωπα στο νοσοκομείο. Μάλιστα σαν σωματείο είχαμε καταγγείλει από τότε ότι όλα αυτά έπρεπε να πάνε στον εισαγγελέα. Οι ίδιες φήμες υπήρχαν και τις αργομισθίες», όπως δήλωσε.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2vncMO3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου