Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ Χ.Α: ΈΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

 Την επεισοδιακή 68η μέρα της δίκης της εγκληματικής-ναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, εκτός απ' τα τεχνικά προβλήματα και την χυδαία επίθεση από τον δολοφόνο του 34χρονου μουσικού- και των χρυσαυγιτών του ακροατηρίου- στην Μάγδα Φύσα, ολοκληρώθηκε η εξέταση του προηγούμενου αυτόπτη μάρτυρα, φίλου του Παύλου Ν. Μαντά, ενώ κατέθεσε ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας από την παρέα του Π. Φύσσα, ο Μιχαήλ Ξυπόλητος.
    
Ρεπορτάζ: Ειρήνη Προμπονά

Το  facebook και ο συνήγορος υπεράσπισης

Τον Νίκο Μαντά εξέτασε  ο συνήγορος του Δημήτρη Κουκούτση Γιώργος Μιχαλόλιας.  Ο συνήγορος υπεράσπισης έδειξε στον μάρτυρα αναρτήσεις στο Facebook που όπως ισχυρίστηκε είχε κάνει ο ίδιος στην σελίδα του.

Ο Νίκος Μαντάς αντέδρασε τονίζοντας ότι ο λογαριασμός του στο Facebook είναι κλειστός, πριν ακόμη δολοφονηθεί ο Φύσσας και ως εκ τούτου δεν μπορεί κανείς να δει τις αναρτήσεις του παρά μόνον αν είναι «φίλος» του. «Εκτός κι αν με παρακολουθείτε» σχολίασε χαρακτηριστικά ο μάρτυς, ενώ ο συνήγορος επέμεινε να του απαντήσει  λέγοντας πως είναι δικές του αναρτήσεις, ωστόσο ο Ν. Μαντάς είπε πως δεν αναγνωρίζει τίποτα καθώς μπορεί να έχει δημιουργηθεί ψεύτικος λογαριασμός.
Την παρέμβαση της προέδρου προκάλεσαν οι ερωτήσεις του Β. Οπλαντζάκη, συνηγόρου υπεράσπισης του Ι. Καζαντζόγλου.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/297s2WR
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου