Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΑΙΜΑ - ΤΙΜΗ - ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ!

Μία από τις ειδήσεις που βρίσκονται στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος είναι βέβαια η σύλληψη του ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκου, και των συγκατηγορουμένων του για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών που αποκαλύφθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Κι ενώ όλα τα μέσα ενημέρωσης δικαίως αφιερώνουν σελίδες και τηλεοπτικό χρόνο για το θέμα, η Χρυσή Αυγή μέσα από τα επίσημα έντυπα και τον ιστότοπό της δεν έχει πει λέξη. Ο λόγος είναι προφανής. Η ναζιστική οργάνωση προσπαθεί να συγκαλύψει την αμφίδρομη σχέση της με τον Π. Μαυρίκο και την εφημερίδα του. Γιατί είναι γεγονός ότι η «Ακρόπολη» έφτασε προ μηνών να λειτουργεί ως ημιεπίσημο όργανο της Χρυσής Αυγής.

Το φλερτ έγινε ιδιαίτερα ορατό ήδη από την επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, όταν όλες οι μεγάλες εφημερίδες κυκλοφόρησαν με πρωτοσέλιδα για τη Χρυσή Αυγή και τη φασιστική βία. Την ίδια μέρα (19.9.2013) η «Ακρόπολη» επιχειρεί να ρίξει όλη την ευθύνη για το έγκλημα στον φυσικό αυτουργό. Με λίγα λόγια, υιοθετεί ήδη από την πρώτη μέρα την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1UsGby5
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου