Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΟΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ

---ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV. ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΧΟΚΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ: ΚΡΕΒΑΤΙΑ, ΛΟΥΤΡΑ, ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ---
---ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΩΣ ΘΕΜΑ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ, ΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ Ή ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΗΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ;;; ---
Μετ' εμποδίων ξεκίνησε η μετεγκατάσταση μεταναστών από το Taw Kwon Do στο γήπεδο του χόκεϊ στο Ελληνικό, καθώς ο χώρος δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Τετάρτη και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, ώστε η εγκατάσταση να ειναι καθ' όλα έτοιμη για τη φιλοξενία των μεταναστών.

Προτεραιότητα δίνεται στη μεταφορά ατόμων που θεωρούνται ότι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ενώ αναζητείται τρόπος να διαχωριστούν από τις οικογένειες και τις γυναίκες με παιδιά οι νέοι άντρες που ταξιδεύουν μόνοι τους, καθώς έχουν σημειωθεί επεισόδια, όπως αναφέρει το Έθνος.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1T3cT6d
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου