Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ! 500.000 ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΛΤΣΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Βρυξέλλες, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, βράδυ. Τα μέλη της ελληνικής αποστολής που θα λάβει μέρος στην κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής για το προσφυγικό με επικεφαλής τον πρωθυπουργό, αρχίζουν να φτάνουν στη βελγική πρωτεύουσα.
Στο μυαλό του Αλέξη Τσίπρα, όμως, εκτός από τις καίριες αποφάσεις της Συνόδου για την Ελλάδα και την Ευρώπη, είναι καρφωμένη μια ακόμη σκέψη. Αναλογίζεται τις άμεσες κινήσεις που προγραμματίζει σχετικά με μια επερχόμενη μεγάλη νίκη στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής κάποιων «μεγάλων και τρανών» με τα αδήλωτα στους λογαριασμούς των ελβετικών τραπεζών. Μια εξέλιξη που έρχεται την ακριβώς την επόμενη μέρα και τη γνωρίζει μόνον ο ίδιος και λίγοι στενοί συνεργάτες του.

Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου, πρωί. Στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες πρωτεύουσες του κόσμου, κάποιοι μεγαλόσχημοι Ελληνες ετοιμάζονται να κάνουν Χριστούγεννα, χωρίς να ξέρουν ότι τους έρχονται... στενάχωρα μαντάτα εκ Παρισίων. Και Ελβετίας.

Την ίδια μέρα, επίσης πρωί. Το δρομολόγιο του TGV από τις Βρυξέλες στο Παρίσι –ταξίδι μιας ώρας και 23 λεπτών ακριβώς- ξεκινά με επιβάτη έναν από τους στενότερους συνεργάτες του πρωθυπουργού. Τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος επιβιβάζεται στο σταθμό Grand Centrale, στην περίφημη πλατεία Grande Place των Βρυξελών χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς από τα μέλη της αποστολής και τους δημοσιογράφους. Αποβιβάζεται στο Paris Nord και οδεύει προς το ραντεβού του.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1Yx2lDd
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου