Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

12 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΑΝ ΜΠΕΡΝΑΝΤΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΣ ΆΝΤΖΕΛΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ

Πανικός προκλήθηκε στις 11:30 (τοπική ώρα) από πυροβολισμούς που έπεσαν σε κτίριο Κοινωνικών Υπηρεσιών το οποίο φιλοξενούσε άτομα με Ειδικές Ανάγκες στο Σαν Μπερναντίνο, μια πόλη 100 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες. Τα θύματα από τα πυρά εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 20 άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο κτίριο βρίσκονταν τουλάχιστον 670 υπάλληλοι. Η Daily Mail πάντως μεταδίδει ότι οι νεκροί μέχρι στιγμής είναι 12. 

Το περιστατικό έγινε γνωστό στις αρχές από την επικοινωνία των ανθρώπων που βρίσκονταν μέσα στο κτίριο. «Μας πυροβολούν. Είμαι κλειδωμένη σε ένα γραφείο. Προσευχηθείτε για εμάς» έγραψε σε μήνυμα προς τον πατέρα της μια κοπέλα που εργαζόταν μέσα στο κτίριο. 

Στο σημείο έχουν φθάσει δεκάδες ασθενοφόρα και περιπολικά, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να ασφαλίσει το κτίριο και να απομακρύνει από το σημείο τους περίοικους. 

Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής οι τρεις ένοπλοι είναι βαριά οπλισμένοι και φορούν αλεξίσφαιρα γιλέκα και μάσκες του σκι όπως ανέφερα αυτόπτες μάρτυρες. Η αστυνομία τους αναζητά ακόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει ενώ υπάρχουν αναφορές ότι έχουν προσπαθήσει να διαφύγουν από το σημείο με ένα μεγάλο SUV.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1O4CveZ
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου