Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ:ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ

Η ELDORADO GOLD-ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΘΑ ΤΗΡΉΣΕΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ...ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ...ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ...;;;
Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αρθμ. 1449/2015 απόφασή, του έκρινε ότι με μη νόμιμη αιτιολογία απορρίφθηκε από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας το αίτημα της Ανώνυμης Εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» για «την έγκριση  παρέκκλισης» κατασκευής εργοστασίου εμπλουτισμού μεταλλευμάτων στις Σκουριές Χαλκιδικής. 

Κατόπιν αυτού, μπορεί να προχωρήσει η κατασκευή του εργοστασίου εμπλουτισμού μεταλλευμάτων στη θέση Σκουριές του Δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής από την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός» είχε προσφύγει στο ΣτΕ και ζητούσε να ακυρωθεί, η από 9.7.2013 απόφαση της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Κεντρικής Μακεδονίας (της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας -Θράκης), με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα της εν λόγω  εταιρείας σχετικά με «την έγκριση παρέκκλισης» κατασκευής κτιριακών εγκαταστάσεων της μονάδας εμπλουτισμού.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/1J4yPci
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου