Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Αχιλλέας Νταβέλης: Ο φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη που έφτιαξε με τη βοήθεια της κυβέρνησης το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής μασκών μιας χρήσης

Θυμίζουμε πως ο Αχιλλέας Νταβέλης είχε επικοινωνία και με τον Βασίλη Κικίλια τον οποίο ευχαρίστησε δημόσιος για την βοήθεια που του παρείχε τόσο το Υπ. Υγείας, όσο και ο ιδιος ο Κυριάκος Μητσοτακής. (εδώ οι δηλώσεις)
...
H επιστροφή στην κανονική ζωή συνοδεύεται με την αναγκαστική χρήση μάσκας η οποία μάλιστα θα επιβάλλεται δια τσουχτερού προστίμου.

Η επιστημονική (είναι άραγε επιστημονική απόφαση) φαίνεται να αλλάζει το δόγμα χρήσης μάσκας το οποίο είχε διατυπωθεί πρόσφατα από τον ίδιο τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα. Η μάσκα σύμφωνα με τα λεγόμενα του καθηγητή, όχι μόνο δεν ήταν αναγκαία αλλά ήταν έως και επικίνδυνη. Αντιγράφω από το σχετικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, μόλις στις 9 Απριλίου:

«"Οχι" στη χρήση μάσκας και γαντιών μιας χρήσης λέει η Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας. Δήλωσε μάλιστα ότι ο παραπάνω εξοπλισμός μπορεί να αποβεί περισσότερο βλαπτικός παρά ωφέλιμος για τους πολίτες, ενώ για τις μάσκες με βαλβίδα ανέφερε απερίφραστα ότι μπορεί να είναι επικίνδυνες».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2VT6Iw9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου