Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Μοντέλο Creta Farms σε 170 εταιρείες προωθεί ο Αδωνις Γεωργιάδης - Ελπιζουμε απο πισω να μην κρυβεται νεα παροχη θαλασσοδανειων

Ελπιζουμε η εν λογω "πρωτοβουλια" να μην κρύβει απο πισω νεα θαλασσοδανεια και φυσικα ελπιζουμε  περα απο τις μεγαλες επιχειρήσεις με τα μεγαλα brands να ασχοληθει εξίσου και με τις μικρότερες...Και εκει κοσμος δουλευει ;)

της Αλεξάνδρας Γκίτση
Fast track διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης σε μεγάλες επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν πρόβλημα "επιβίωσης", έχουν μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα, δεν έχουν ρευστότητα και κινδυνεύουν να οδηγηθούν στα "βράχια", είναι έτοιμο να ενεργοποιήσει άμεσα το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Σχετική πρωτοβουλία διαμεσολάβησης μεταξύ των Τραπεζών και των διοικήσεων – μετόχων μεγάλων εταιρειών που αντιμετωπίζουν τέτοια πρόβλημα αναλαμβάνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, όπως ανέφερε χθες στο περιθώριο δημοσιογραφικής ενημέρωσης για την υπόθεση της Creta Farms. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "το μοντέλο Creta Farms μας πήγε καλά, θέλουμε να το εφαρμόσουμε γενικώς. Θέλω να ξέρουν ότι παρεμβαίνουμε και δεν θα αφήσουμε κανέναν στη μοίρα του".
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2XZRqYM
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου