Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας σοκάρει τη Φλόριντα! Εμπλέκονται υπάλληλοι της Disney και της Lego

- Φρίκη από τις αποκαλύψεις για τα πρόσωπα πίσω από σκάνδαλο παιδικής πορνογραφίας - 11 συλλήψεις από την αστυνομία της κομητείας Πολ στη Φλόριντα - Εμπλέκονται υπάλληλος της Disney, της Lego, ένας εθελοντής στους προσκόπους, ένας 84χρονος και ένας συνταξιούχος δάσκαλος! - Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας 16χρονος που είχε κινητό του εικόνες βρεφών! - Κατασχέθηκαν εικόνες μωρών που βιάζονται από ενήλικες άνδρες
Μόνο η περιγραφή των όσων βρέθηκαν στην κατοχή των 11 συλληφθέντων για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, προκαλεί κόμπο στο στομάχι. Ακόμα και η λέξη φρίκη είναι μικρή για να περιγράψει τα όσα αποκάλυψε μεγάλη έρευνα της αστυνομίας στην κομητεία Πολκ της Φλόριντα. Ανάμεσα στους 11 συλληφθέντες ένας υπάλληλος της Disney, ένας της Lego, ένας 84χρονος ακόμη κι ένας 16χρονος!

Οι 11 άνδρες, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Πολκ, Γκρέιντι Τζουντ, παραδέχτηκαν πως κατείχαν και διακινούσαν υλικό παιδικής πορνογραφίας. Δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς μετά τις έρευνες της αστυνομίας στα σπίτια τους και τον έλεγχο των προσωπικών τους υπολογιστών.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © https://ift.tt/2HpQSyk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου