Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Φραγκούλης Φράγκος: Από το συλλαλητήριο σε νέο κόμμα; | Η νεα ακροδεξια ειναι εδω

Ο Φραγκούλης Φράγκος είναι ο απόστρατος στρατηγός του Πεζικού, επίτιμος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος με πρόταση Σαμαρά είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου, και εν συνεχεία ενεπλάκη σε σενάρια δημιουργίας νέου κόμματος μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Εν έτει 2016, ο ίδιος διέψευδε την πρόθεση του να δημιουργήσει νέο κόμμα, σε ομιλία του στην Αθηναϊκή Λέσχη, σε μια εκδήλωση στην οποία είχαν δώσει το "παρών" ο Ν. Γλύξμπουργκ και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Τότε έλεγε πως δεν υπηρετεί τα κόμματα, "αλλά μόνο την πατρίδα".

Μία ημέρα μετά το συλλαλητήριο, σε τηλεοπτικές του δηλώσεις άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος "αν του ζητηθεί", προσθέτοντας όμως ότι αυτή τη στιγμή δεν είναι στα σχέδιά του. "Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ θα το κάνω γιατί δεν είμαι ρίψασπις", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας δε πως αν το κόμμα αυτό "δεν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων", δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2DwHVGy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου