Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

DiEM25: Οι αντιδράσεις δείχνουν τον τρόμο της ολιγαρχίας

Για τρόμο της ολιγαρχίας το 2015, όταν έχασε τον έλεγχο των εξελίξεων, με τον λαό να μην χειραγωγείται πλέον από τα φερέφωνα της, κάνει λόγο το γραφείο Τύπου του DiEM25, σε γραπτή ανακοίνωσή που εξέδωσε για όλα όσοι έχουν ειπωθεί για το σχέδιο του Γιάνη Βαρουφάκη, σχετικά με ένα παράλληλο σύστημα πληρωμών.
Όπως αναφέρει, την ώρα που οι εργαζόμενοι καλούνται να τα βγάλουν πέρα με όλο και μικρότερους μισθούς, οι συνταξιούχοι χάνουν σταδιακά την πενιχρή κύρια σύνταξή τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες εξοντώνονται από εισφορές σε ταμεία που δεν τους εξασφαλίζουν τίποτα κλπ, πολιτικά κόμματα και «μέσα» τα οποία τον Ιανουάριο του 2015 «θίχτηκαν» που στεναχωρήσαμε τον Γερούν Ντάιζελμπλουμ, σήμερα ωρύονται εναντίον του παραλλήλου συστήματος πληρωμών.
Στην ανακοίνωση μάλιστα τονίζεται, πως πίσω από αυτή την προπαγάνδα κρύβεται ο τρόμος που ένιωσε η ολιγαρχία το 2015 όταν έχασε τον έλεγχο των εξελίξεων, με τον λαό να μην χειραγωγείται πλέον εύκολα από τα φερέφωνά της. Κρύβεται ο θυμός της τρόικας όταν αντιμετώπισε έναν υπουργό Οικονομικών χώρας της Ευρωζώνης αποφασισμένο να μην δεχθεί άλλο ένα αρπακτικό δάνειο (με αντάλλαγμα την μονιμοποίηση της χρεοδουλοπαροικίας της χώρας του).
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2uhbEhw
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου