Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑ

 Το Σκουρλέτειο χαρακτηρισµό «πασάς στα Γιάννινα» έχει βαλθεί να επιβεβαιώσει -µε τις αποφάσεις του- ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Δεν είναι µόνο τα περίεργα οδοιπορικά (ακόµη και για το κέντρο της Αθήνας) ή η µίσθωση ιδιώτη οδηγού! Είναι ότι µετέτρεψε την ΚΕΔΕ και σε χρηµατοδότη του αγώνα κατά της κυβέρνησης! Ωπα, κύριε Δήµαρχε…

Πριν από µερικές µέρες, µε αφορµή µια δήλωση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Δήµων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης εξέδωσε µια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης, η οποία µάλιστα κατέληγε µε σαφή υπονοούµενα αναφορικά µε τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ µε τους «µπαχαλάκηδες» και τους «κουκουλοφόρους». 

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ τότε ήταν ότι ο Πατούλης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας και ποταπότητας. Οµως, το δηµοσιογραφικό µας ενδιαφέρον παρακίνησε η αµέσως επόµενη φράση εκείνης της ανακοίνωσης: «Οσο και αν προσπαθεί να χρησιµοποιήσει την ΚΕΔΕ ως όχηµα για προσωπικούς, ιδιοτελείς σκοπούς, είναι βέβαιο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων της αυτοδιοίκησης δεν συµµερίζεται τέτοιου είδους αθλιότητες».
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2nt70VG
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου