Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Το κλίμα αβεβαιότητας που προκαλεί το μη κλείσιμο της αξιολόγησης επιχειρεί να κλείσει το Μέγαρο Μαξίμου από την επίτευξη της πολιτικής συμφωνίας στο χθεσινό Eurogroup. Από το κυβερνητικό στρατόπεδο κάνουν λόγο για ένα πολύ σημαντικό βήμα και από εδώ και πέρα παραπέμπουν στις συζητήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα με τα τεχνικά κλιμάκια από την ερχόμενη Τρίτη.

Η προνομοθέτηση των μέτρων είναι πλέον γεγονός με τα κυβερνητικά στελέχη να τονίζουν πως θα υπάρχουν και αντίστοιχα μέτρα ελάφρυνσης, ενώ ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στον ANT1 υποστήριξε πως θα γίνει ταυτόχρονα η ψήφιση των μέτρων και των αντίμετρων. «Αν μειωθεί το αφορολόγητο μπορεί να μειωθεί και ο ΦΠΑ σε κάποιες κατηγορίες βασικών προϊόντων, ή να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ για κάποιες ευαίσθητες ομάδες», επεσήμανε ο Γιώργος Σταθάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Χωρίς να έχουν εξειδικευτεί ακόμα τα μέτρα που θα κληθεί να περάσει από το κοινοβούλιο η ελληνική πλευρά, εκτιμήσεις αναφέρουν πως οι εταίροι έχουν παραμείνει στην αρχική τους θέση για μείωση του αφορολόγητου και των καταβαλλόμενων συντάξεων.
Διαβάστε περισσότερα »

from ΠΡΕΖΑ TV © http://ift.tt/2lpNJFf
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου